Aspirante optimiste - 198

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Liana

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by Ioanatugs

BUNA ASPIRANTELOR OPTIMISTE!

Eu o sa ma internez maine si vineri am programata laparo - va spun ca sa nu ma dati disparuta vreo doua zile! Va pup si sa va aud cu vesti bune pina ma intorc!

Cu drag Ioana Tugs

Bafta multa, multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

Buna fetelor si multumesc pentru incurajari.
Eu ma chinui aproape de 4 ani cu aceasta problema. Am facut analizele hormonale si doctora la care mergeam atunci a zis ca am prolactatina foarte mare si nu aveam ovulatie, am facut HGC sa vada permeabilitatea trompelor si totul parea ca este bine. Am urmat tratamentul pentru ovulatie si mergeam si de 3 ori pe luna la monitorizari, zicea ca totul este bine. Asta a durat cam 1 an si a zis sa intrerup tratamentul pentru 3 luni dupa care sa fac tratamentul pentru fertilizare in vitro. Nu am mai fost la ea si nici la un alt medic. Am mers la o cucoana energoterapeut care dupa doua sedinte a zis ca pot sa am copii cam in doua luni dar nu a a fost sa fie, si dupa 6 luni am renuntat si nu am vrut sa mai merg la doctor. Anul trecut in Aprilie o verisoara mi-a spus de doctorul la care merg si acum. Am fost la o consultatie nu prea increzatoare de ce o sa zica. Cand a vazut analizele si filmul de la HGC mi-a zis ca trebuie neaparat operatie pentru ca aveam pe trompa dreapta o inflamatie si de ce am stat pana atunci asa. Am facut laparascopic in Iunie, si in continuare cu tratament si control lunar la doctor + 2 inseminari nereusite. Sotul sta foarte bine cu spermograma. Marti am fost sa repet analizele, sa vad in continuare ce ma asteapta.

Ioanatugs succes si te asteptam cu vesti bune.
Liana30 multumesc ca am aparut si eu pe lista aspirantelor si sper la cat mai multe .
Bafta multa.
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

neatza fetili,si sa aveti o zi frumoasa.
ioana :bafta multa la spital.imi explici si mie cand o sa ai ocazia ce e laparo.ca sunt si eu micutza si nu stiu.
ayna:iti tin pumnii,odata si odata tb sa se intample miracolul.bafta multa ,multa.si fii optimista.
marina:nici o veste pana acum?
eu sunt z 38,si nici urma de vreun simptom,de vreun fel,atat ca sunt mai mereu somnoroasa.si nu prea am chef de mancare,ma uit asa cu scarba.
pupici dulci

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Bafta multe fetelor !
Eu facui si testul Clear B. ( cam scumput-200mii ) si iesii tot o liniuta , si incep sa ma simt de parca ar trebui sa vina CM.
Ma si gandeam, cu prolactina mea marita... ,..o sa ajung la dr. la un control de rutina..dar o sa ma programez si pentru RMN...urmam un tratament naturist si speram ca poate se intampla minunea...dar intarzie sa apara sau sunt eu prea obsedata in ultimul timp.
Sanatate multa si s-auzim de multe si .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua

Ma primiti si pe mine printre voi??? Sun si eu o proaspata aspiranta la titlul...eu tocmai am terminat ultima folie de ac si de acum ne apucam de treaba asa ca de abia de luna viitoare ne inscriem practic pe lista de asteptare a

Va doresc multa sanatate si va tin pumnii sa vina cit mai curind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

bine ai venit roxigeo,bafta multa si sa iti dorim sa ramai repede.
mica-mica:imi pare rau,apropo cate zile de intarziere ziceai ca ai?
pupici dulci.

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

Bine ai venit roxygeo si sper sa ramai cat mai repede .
Mica-mica nu dispera caci intr-un tarziu trebuie sa se implinesca si visul tau. Succes si fruntea sus.

Valicutza laparascopia este o operatie unde se verifica permeabilitatea trompelor si ovarele sa fie fara chisturi.

pentru toatete fetele si multa putere in continuare.
Corina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

roxy welcome in da'club
sa ai rabdare ca de obicei dupa o perioada mai mare de ac dureaza 1-2 luni sa se regleze organismul...asa ca iti urez bafta
poate iese din prima mai stii
sa ne anunti cat mai repede ca o sa ai un sau poate
bafta!

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Wow Roxy hai ca am inceput sa ne strangem.. noi miresicile de 2005! Tinem pumnii la fata!!!!

Acum rescriu mesajul pe care l-am scris si la subiectul "Simptome de sarcina":
Mai fetelor... aseara cand am ajuns acasa am observat o pata de sange pe chilot! Dar nici urma de rushi... E posibil sa fi racit??? N-am mai patit asa ceva niciodata! Nu mi-ar fi iesit la analizele care le-am facut saptamana trecuta daca era sa fie ceva infectie sau raceala...???

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput