Aspirante optimiste - 198
Raspunsuri - Pagina 5
aniast72 spune:
Liana, scuze...acum am vazut ca alibebe e trecuta, mai ramane valicutza.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea
bubuleana spune:
crissa: Zincul este foarte bun pentru 
chiar se recomanda tablete cu zinc si in cazuri de sterilitate la barbati... cu cat mai mult zinc cu atat mai bine

Liana: pe alibebe am trecut-o eu la capitolul trecut, o poti adauga si pe valicutza? 

bubuleana
iepumic spune:
Buna seara, buna seara fetelor!!!
Eu..dupa o zi de...ciocolata amaruie...la servici....ca deh, vine omul din concediu medical...il luam de proaspat si ii dam cu firma-n cap....si dureri de burtica ne-elucidate, si dardaieli continue (mama lui de frig, ca nu mai vine odata vara aia!)
Inca astept sa mai vad ce e cu durerile astea de burtica....nu sunt foarte deranjante, dar am remarcat ca se accentueaza la efort...si sunt exact in zona uterului....ce sa fie, ce sa fie????
Iepumic 
Liana30 spune:
sa ma iertati da avusai treaba!!!
acu fug sa o trec valicutza
Ioana
ma bucur ca iesi bineeee!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
Ioanatugs spune:
BUBULEANA sunt fericita!! Mi-a iesit rezultatul la prolactina foarte bun: a scazut dupa tratament pina la 120, adica aproape de limita inferioara. Sunt fericita!! 
Cu drag Ioana Tugs
Liana30 spune:
Ioana daca trebe...atunci trebe!!!!multa bafta!!! sper ca vineri sa ai raspunsul!!![]()

"Nimic nu-i imposibil!"
valicutza spune:
liana 30,multumesc mult de tot.si sper sa ai gura aurita si toate aspirantele optimiste vor fi mamici,cat mai curand.
pupici dulci pt toate

vreau si eu un bebitz
bubuleana spune:
Ioana: wow!!!!! bravoooooo! ce mult ma bucur pentru tine!!! deci esti "reglata" acum si pusa pe "ouat"![]()
![]()
uite multi, multi 

de la mine
bubuleana