Aspirante optimiste - 198
Raspunsuri - Pagina 2

mcrissa spune:
miramar la mine poimaine e ultima zi.poate numaram impreuna zilele, dar sper sa nu mai vina rushii si sa putem numara zilele pana cand vom face un test.tu in ce perioada a CM esti?
sper ca asa sa tinem rushii 9 luni de acum inainte.
Mcrissa

mormelvio spune:
Fetele alergati un pic de optimism si la mine...fugariti-l de-a dreptu...ca la mine plua de suparare si e tare innorata casa..rushii si-au facut aparitia de ziua muncii...probabil s-au gandit ca cineva tre sa lucreze in casa noastra...ca doar eu si sotul am fost liberi...iar ei s-au oferit voluntari sa vina la lucru...si eu care voaim sa-i trimit in concediu fara plata pe o perioada de 9 luni....sau poate trebuia sa-i mituiesc sa nu vina???
Nunta noastra 06.09.2003
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=549535785&security=moKWll

Liana30 spune:
fetelor mai da'tiii voi ca se pare ca al meu nu ajunge..si slava domnului ca i'am trimis cu tiruuuuu....
"Nimic nu-i imposibil!"

Ioanatugs spune:
MORMELVIO vrei otptimism?? poftim de la mine.. hai sa cantam..si maine e o zi !!
Nu fi trista!
Cu drag Ioana Tugs

mcrissa spune:
fetelor sunt si eu aici sa va sustin
liana ce rochita albastra frumoasa ti-ai luat
Mcrissa

tzuca74 spune:
Haideti toate sa speriem pe rushii!!!! Huo,huo sa nu mai vina decat la anu'pe vremea asta!!!!!!!Eu Z23 dar din pacate doar semne de rushii,mai ales aseara-dureri de burtica (luna trecuta a venit chiar la 23 de zile) (a trecut timpul mai repede cu numaratoarea daca e sa iau un lucru bun din asta) Succes la toate!!!

Miramar spune:
Mcrissa eu habar n-am in ce luna a ciclului sunt. Eu toata viata am avut probleme. Cand nu sunt pe AC imi vine si la 5 luni. Dar saptamana trecuta cand m-am dus la doctor - doctorita mi-a gasit un folicul dominant pe ovarul drept si asa am inceput - pregnyl mierc. dimineata in Joia mare iubire multa cu sotu' ca asa mi-a prescris doctorul si de duminica incoace utrogestan. Si mi-a spus ca intre 2si 5 zile (acum realizez calculate de cand am terminat cu utrogestanul) daca nu am ramas gravida ar trebui sa-mi vina. Deci...
Oricum eu cum spuneam am maine ultima zi de utrogestan de poimaine incep sa numar si numar si pentru tine