Aspirante optimiste - 198
Raspunsuri - Pagina 13

valicutza spune:
carmen marieta:iti tinem pumnii si nu mai te gandi.cum o vrea dumnezeu.dak e sa vina bebe -lasa ca e bine.multa bafta.pupici dulci dulci.a cata zi esti?
vreau si eu un bebitz

Carmen_Marieta spune:
Valicutza este Z24, dar nu cred ca ar fi sarcina, am durerile + greata...in rest nik, a si as dormi mai toata ziua....Ideea este ca am facut HSG, dupa care urma perioada de ovulatie in care am si acum avem intrebari????? Vedem noi ce o fi....Oricum va tin la curent...

mcrissa spune:
miramar mergem inainte.speram sa numaram impreuna, dar cred ca si eu voi avea aceeasi soarta.nu am nici un semn de rushi, dar semnele mele de bebe, adica o greta in fiecare dupa-amiaza, am auzit ca nu apar asa de repede...asa ca mi-e teama sa nu am altceva.sau poate greata aia groaznica era data de utrogestan.tu te-ai simtit ok in timpul tratamentului?eu mai as avea de numarat o zi.maine e Z28.dar simt ca nu-mi vine maine.
te si uite o
ca sa nu fi suparata.la concediul din vara ma gandesc si eu ca vom fi amandoi relaxati si vom scapa de stresul din Bucuresti.ne intoarcem noi toate cu
dupa concediul din vara.
Mcrissa

Carmen_Marieta spune:
dj_mama stiu dar prea apar mai tot timpul, si ce este mai nasol este ca sunt cam toata ziua, eu v-am spus ca, chiar nu ma astept sa fie dar asta e, mai asteptam....

GETY spune:
Buna, aspirantelor! Eu sunt ode sept. oct. si am vrut sa citesc si mesajele voastre, pentru ca daca aveam mai repede internet acasa, faceam si eu parte din grupul vostru. Vreau sa va spun ca va sustin si va tin pumnii. Problema mea a fost ca "produceam" foliculi mititei si cu clostylbegit, pregnyl si utrogestan am reusit sa raman insarcinata, dupa 3 luni de tratament. Imi aduc aminte acum cum le spuneam la apropiatii mei cand ma intrebau ce fac: "Astept sa nu-mi vina". La mine, cand am ramas insarcinata, pe langa ca n-au
mai venit "rushii", ma furnicau sanii pe la 40 zile de la UM, iar starea de somnolenta a aparut pe la 45-50 de la UM. Faceti
in fiecare zi daca se poate inainte si dupa perioada de ovulatie, pentru ca nu se stie cand se elibereaza "galbenusul" si cate ore traieste. Sa aiba
proaspeti la dispozitie.Va pup pe toate.

marinar spune:
Buna fetelor
va multumesc pt ca v-ati gandit la mine. imi pare rau ca nu am putut sa va acriu astazi.... am facut testul si tot negativ. ma asteptam pt ca nu am stari de somnolenta, greturi... sau ce ati mai enumerat voi. din cand in cand mai ma inteapa ovarele si tot ma gandesc ca au aparut rusii, dar nimic... numai o secretie care nu stiu ce semnifica (e de bine sau nu). asta e.
va pup pe toate
marina
pozici

Carmen_Marieta spune:
dj mama eu nu iau nik, am facut analizele pt infectii, luna trecuta, si a zis dr ca sa stau linistita sa fac si HSG am facut-o si pe aia inainte de ovulatie si apoi , doar atat...de asta ma mir ca am greata si somnolenta... inca nu vreau sa sper, astept..