Suceava (8)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

carmen, lucrezi de 1 mai?

ne incanta zamfiruca (,) ca doar e mascota noastra ne-oficiala..da taaare as vrea sa citesc perle de-ale copiilor mai marisori..mai intru din cand in cand la "poznasii sunt mereu la panda" si rad de una singura in fatza monitorului...sa-i auzim deci si pe junii suceveni!

noi serbam 1 mai acasa...sotul are de terminat un proiect pentru master si eu am de invatat..si trebuie sa terminam si cu linoluemul pe o parte de hol..asa ca va pup pe toate, sa va petreceti frumos si..am fugit!!

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Meg
Prima data cand m-a vazut Ana ca o alaptam pe Daria (ANa avea 2 ani atunci) m-a intrebat: dar de ce te mananca Daria?
Acum vreo doua luni m-a vazut ana cand ma imbracam si m-a intrebat:
"mama de ce nu au plecat tzatzele tale? ca daria nu mai mananca din ele"?

Astea mi le-am amintit acum.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

quote:
Originally posted by megbeng
sa-i auzim deci si pe junii suceveni!

Ca tot se pomenea mai sus de meciul de trista amintire , noi trei, Ania, io si tati, in aceeasi camera... Ania cu jucarelele, tati se uita la meci, io lucram ceva la computer... Da Steaua 2 goluri, Liviuc (care nu e microbist de felul lui, mai degraba iese cu baietii la Sagra sa joace fotbal decat sa urmareasca la tv un meci) striga din toate puterile de fiecare data GOOOOOOL, io concentrata la treaba mea ma tot speriam si drept urmare il rog frumos sa nu mai strige ca ma baga-n toate boalele... fi-mea la urmatoarele goluri (date de adversarii Stelei) crezand ca ta-su s-a conformat rugamintii mele striga ea de zor GOOOOOL... 2-1, TAAAAAAAAAAATI, E 2-1... GOOOL E 2-2, TAAAATI... SI TOT ASA PANA LA 4-2... GOOOOL TATI, GOOOL ... ta-su isi tragea palme peste frunte si ea nu mai putea de bucurie ca e gooooooooooool , ba mai tragea si cate o fuga la demisol la bunica-su sa-l informeze si pe el ca e goooooool ... pe mine n-a putut decat sa ma unga la inima ca-n tinerete io eream dinamovista
Si mai scumpa a fost la finalul meciului cand se auzeau tobele galeriei lui Boro iar ea foarte uimita SHHHT, TATI, HIIII, I-AUZI CUM IMI BATE INIMIOARA

Una mai veche, ma rog, e comica faza ca situatie, dar io nu-s prea incintata per ansamblu, ba chiar is suparata pe mama ca a lasat-o sa se uite prea mult la tv si i-a dat prea multe explicatii cand a fost tragedia cu Laura Stoica: Liviuc si Ania veneau de undeva cu masina mai pe seara, au depasit un alt autoturism care se tinea tare in spatele lor iar Ania vazand farurile asa aproape: TATI, VEZI ASTA VREA SA NE FACA ACCIDENT ASA CA LA LAURA STOICA SI MAINE NE DA LA TELEVIZOR SI NE CANTA VREAU SA AM STEAUA MEA.

Pupam sucevencele

Dana
And, yes, I am a blonde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

dana penru Ania. Va coloreaza viata nu gluma.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

"Nu ne sta in putere sa facem lucruri uriase - ci numai lucruri mici, cu iubire uriasa." (Maica Teresa)

Buna ziua!

Mai fetelor sunt tare suparata astazi...

Am angajat bona in decembrie tocmai pentru a ma ajuta in aceasta perioada cand trebuie sa stau in spital.Ii plateam 3 milioane pe luna pentru 8 ore/zi de luni pana vineri.In plus aveam grija sa-i facem mici atentii in fiecare saptamana...

V-am povestit ca mi-am gasit copii bolnavi cand am venit din spital...mancau numai sticsuri, chipsuri, acadele si alte minuni...
Joi am vazut cum bona il forta pe Andrei sa manace cartofi fierti cu un pic de delicat (ea credea ca eu o adorm pe Diana si apoi dorm si eu)desi eu o rugasem sa faca un pic de supa si un pireu de cartofi, m-am suparat tare, dar nu i-am zis nimic. Abia vineri am intrebat-o:
"Cum se poate sa-i dai de mancare la un copil mai rau decat la un caine?"
I-am amintit ca stiu ca a fost bucatareasa la viata ei...
Mi-a raspuns ca "Nu mai stiu sa fac mancare!"

Pana la urma si-a revenit din nervi...

Azi dimineata ma trezesc ca nu mai vine...am vorbit cu nora ei si mi-a spus ca a gasit ceva in alta parte...deci iata motivul purtarii sale ciudate din ultima perioada (nu facea aproape nimic,de fapt prefera sa se uite la Tv, sa citesca diferite reviste sau carti... statea maximm 6 ore din 8...era mereu nervoasa)

Nici copii nu mai vroiau sa se atinga ea de ei.Refuzau sa manance de la ea, nu vroiau sa fie imbracati de ea... Strigau mereu : "NU MARIA!!! "

Ce ma supara este ca nu mi-a spus.Ii plateam 3milioane pe luna pentru 8 ore/zi de luni pana vineri Puteam pleca la spital in Iasi si sa ma trezesc cu surpriza...

Bine... , are 61 de ani si cred si eu ca nu mai rezista cu 2 copii, dar putea sa spuna adevarul, mai ales ca sustine ca este f credinciosa si are frica de Dumnezeu...

Voi cum va descurcati?

Poate cunosteti o femeie de incredere care ma poate ajuta in aceasta perioada?

Eu trebuie sa merg in spital, sora mea este studenta, sotul la servici.
Ei sustin ca o sa incerce sa se descurce si singuri pentru ca nu mai vor persoane straine in casa ...dar cred ca o sa le fie tare greu...

Simina Diana si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

D[red]ana, am ris cu lacrimi citind ispravile Aniei... eu inca nu am ce povesti la acest capitol, ca zamfirucul meu se limiteaza la a spune "nghe", "ai" si "aa".. dar venim din urma, timpul trece asa de repede, ma minunez cind ma gindesc ca de ieri intr-o saptmina face maimutzelul meu 3 luni... 3 luni de cind ne lumineaza existenta ! ... si miine-poimiine va povestesc si eu ce-a mai zis si ce i-a mai trecut prin capsor...
deocamdata ce sa va povestim ? zamfirucul meu e la stadiul de "Madame Giraffe"... ii spunem asa pentru ca da capul muuult pe spate cind sta pe o parte si parca se lungeste de nu se mai poate !!!!
scurt de data asta, fetelor cochetelor[/red], fiindca am reusit performanta, azi de dimineata, somnoroasa fiind, sa-mi asez pruncul din dotare pe ochelari... ei bine, da, singurii mei ochelari, de vedere... rezultartul a fost garantat : nu s-au rupt, insa s-a strimbat asa de tare unul din brate, ca tre'tinut cu mina... si nu puteam reusi performanta asta decit intr-o zi nelucratoare, of course !
asa ca va pupacim, iar miine incercam sa reparam obectul acesta foarte important in viata lu' mami de zamfiruc !
pe miine, sper !

cred ca am mai facut o boacana, am vrut sa inrosesc doua cuvinte si am facut varza mesajul meu.. nu ma criticati ! nu dati intr-o biata nevazatoare de litere si de butoane! please !

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei

"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

ce rusine mi-e, n-aveti idee ! ce sa fac ca sa nu ma certati ?

"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

ilinca ,

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

simina , www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=14" target="_blank">aici ai incercat?
eu din pcate nu stiu in SV mamici cu copii mici care sa aiba nevoie de bona (sunt inca in concediu de materitate)..imi imaginez ca iti este foarte, foarte greu. daca nu ma insel e pe marasesti o agentie de baby-sitting, ceva mai jos de "generala 3", pe trotuarul de vizavi!

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

Simina draga de tine, nici eu nu prea stiu pe nimeni, si oricum, chiar daca imi intind antenele si intreb pe ici pe colo printre cunostinte, dureaza,iar tie iti trebuie cit mai urgent !
eu sint o super-norocoasa, o am pe Buni, e cea mai grozava bunica din lume si are un tonus extraordinar la virsta ei (73, da' stttt, sa nu-i spuneti ca stiti de la mine) si cred ca e si meritul Zamfirucai, de cind a aparut minunatzia asta de copil in viata ei, parca a intinerit.. si e valabil pentru noi toti !!!!

pina mai apare vreo mamica mindra de nazdravaniile facute sau spuse de piticutzul ei, ia sa va povestesc eu, fetele cochetele, ce ii este dat lu'biata Zamfiruca sa auda din partea mamei nebune : De se intimpla sa fiu pe undeva prin casa (e un apartament de fapt, da tot casa ii spunem) si o aud behaind (ca doar are dreptul sa se exprime si ea, nu ?), ma indrept rapid spre patucul ei zicind catre ea : "Tragedie ? s-a intimplat o tragedie, Zamfiruc ? Ce tragedie s-a intimplat ? Titanicul ? De muuuult s-a scufundat!!!" si buburuzica ma rasplateste cu cel mai frumos zimbet din lume !
Na ca n-ati scapat de povesti cu Zamfiruca si mami de Zamfiruc nici in seara asta.... Mai vreti ? mai am !!!!!!! Da' scrieti voi tinindu-va de ochelari ! Fac febra musculara !!!!

Pupacim toate fetele cochetele si inca asteptam raspuns la intrebarea mea de acum citeva zile : ce mai cititi bun si frumos ?
http://photos.yahoo.com/irina_inm

Mergi la inceput