Casnicia mea...s-a terminat definitiv?...

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

annie_xtreme,

shi eu care bateam pe aci matanii ca imi mai impartaseste cineva opinia ca totu' pleaka de la problema cu banii pe care o are zanazanelor.... nt, nt...ideea asta are copyright!

anca,

haida de, m-ai scos shi pe mine abuzata acu...shi traumatizata!
daca zanazanelor nu e, macar io....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

Wow ce a ajuns subiectul asta! Si cind ma gindesc ca acum citeva zile mi-au dat lacrimile citind!!!

Voi v-ati gindit ca este posibil ca Zana sa fie un troll? Ca vad ca s-a ajuns la certuri pe marginea subiectului ei, certuri pe care parca le-ar si alimenta putin. Cind de o parte, cind de partea cealalta.

Nu am citit celelalte subiecte ale ei pentruca au fost "editate". Ciudat. Editate de tot... Parerea mea: nu va mai certati, ca nu merita! Este un troll!

Astept rosiile!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Si eu tot la asta cuget, citind ce-a ajuns subiectul asta.
Si cuget gandindu-ma la mine, care-s de fier, si tot n-as trece asa repede de la una, la alta.
"Si chiar azi ma suna o prietena sa ma intrebe cum ne merge. Fusese la un preot care se pare ca iti poate spune multe despre viitor. Si acel preot ii spusese ca vom ramane o perioada impreuna mai mult pentru copil, dupa care tot ne vom desparti, dar nu se astepta sa o sun atat de devreme si sa-i spun ca s-a terminat cu adevarat... Bineinteles ca abia azi mi-a povestit tot ce i-a zis preotul... Sa fie coincidenta sau nu...acum nu mai conteaza..."
Paragraful asta este o mare greseala, Zana, indiferent ca este adevarat sau l-ai inventat.
Mie de copilul ala mi-e mila, atat!

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput