Tiroidectomie si diabet

Tiroidectomie si diabet | Autor: spic de grau

Link direct la acest mesaj

Buna seara,

M-am gandit ca poate cineva s-a confruntat, sau poate vreun medic ma poate ajuta cu sfaturi.

Pe scurt: soacra mea este diabetica - insulino-dependenta.
Inca inainte de a se imbolnavi de diabet, stiu ca avea probleme cu tiroida. Problemele s-au inmultit, si acum se pare ca a fst diagnosticata cu hipertiroidism, si nu raspunde la tratament. Slabeste vazand cu ochii, si in plus, din ce ne spune ea, tratamentul pe care il urmeaza, ii slabeste imunitatea.

Medicii (din Tg Mures), i-au recomandat sa isi scoata tiroida. (socrii refuza sa mearga la Bucuresti)
Pe un site frantuzesc am gasit ca operatia e recomandata in caz de cancer de tiroida. Ori ea nu are asa ceva!
Apoi ma mai gandesc ca fiind diabetica, cum va rezista operatiei? Oare nu se pripesc medicii? Chiar nu exista tratement medicamentos? Si daca ii atinge paratiroidele, nu e problema?
Precizez ca soacra are 55 ani.

Multumesc anticipat,

Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT