IN BANAT LA NOI ACASA (6)

IN BANAT LA NOI ACASA (6) | Autor: angy11

Link direct la acest mesaj

Poftiti la capitolul sase:

Banatencele:

Angy11 : Timisoara(Chisoda-jud. Timis)
Corina : Caransebes(Carpa,Golet-jud. Caras Severin)
Deya : Resita
dia bi :Timisoara, Dubova(jud. Caras Severin,Clisura Dunarii)
dia codat : Oravita,Timisoara
Himmelsduft : Timisoara
ingerash : Timisoara
impreuna : Timisoara
Silvana : Timisoara,Soca(jud. Timis),Moldova Noua(jud.Caras Severin)
Toria : Lugoj
Valenka : Resita
Viorella Hoff : Timisoara
Yasmine : Lugoj

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62275&whichpage=1" target="_blank">cap.1
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65559" target="_blank">cap.2
www.desprecopii.com/forum/post.asp?method=Reply&TOPIC_ID=68380" target="_blank">cap.3
www.desprecopii.com/forum/post.asp?method=TopicQuote&TOPIC_ID=70776&FORUM_ID=51" target="_blank">cap.4
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73074" target="_blank">cap.5

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Super, ca sintem la cap nou.
Noi avem vreme frumoasa, a iesit soarele, asa ca stam pe balcon. Sper ca si voi petreceti fain alaturi de ai vostrii duminica.
Distractie placuta in continuare si la toate fetele.
Diseara mai intru sa va salut.
Him

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Am intrat si eu sa va salut si sa va .Aici a nins azi dimineata era totul alb am crezut ca nu vad bine,acum sa topit dar de jur imprejur e totul alb pe dealuri si bate vantul rece.
Angi sper ca sa vina caldura si sa imi revin si eu din starea asta tampita,eu cred ca din cauza vremii ma simt asa ca alte motive nu sint.
Eu acum sint in somaj pina nu stiu cand,toata ziua ma invart prin casa si nu se leaga nimic sau nu mai am eu spor la nimic din tot ce fac .
Va doresc zile frumoase alaturi de cei dragi si va tzuc asa la pe toate.
Maine fac si eu un gratar pe terasa ca e prea frig pentru iarba verde pe aici.
banatencele frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Sunt si eu in trecere, ca petrecem si tot ptrecem, iesiri si musafiri (ceva obisnuit, nu?:)

Him. cum va distrati? Aveti macar vreme buna? Uite o si de la mine:)

Toria, esti in somaj somaj? Hai ca si eu tot asta asta fac, acasa cu pitica, da incerc sa n-am timp sa ma plictisesc:) De legat, nici de mine nu se leaga nimic, daca as putea sa vin acasa doar seara sa dorm ar fi super :)

fetele si distractie placuta in continuare, ca in curand vine vara, concediul...

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Hallo fetelor,

sper ca petreceti bine duminica. La noi e caldut afara, dar bate putin vantul. Noi am papat de pranz, apoi am lenevit, am intrat si v-am scris, apoi am iesit pe balcon si am papat praji de mere si am baut cafea. Cam asa am petrecut noi. Noi avem maine liber si ne gandim sa plecam in Austria la plimbarica, probabil la Linz.
Toria, nu fii suparata draga, se va face soare si pe strada ta. Iar de faptul ca esti somera, nu iti face stress, incearca sa treci peste asta, stiu ca e greu, dar nu te lasa abatura. Incearca sa faci ceva cursuri sa intalnesti noi oameni. Si aici in Germania arata f nasol cu lucrul, eu sint bucuroasa ca am de lucru si chiar daca nu as avea, am un sot de milioane care nu m-ar trimite la lucru si nu ar comenta ca nu as aduce bani in casa. Sper ca sotul tau te intelege. Un pupic dulce si sa ai grija de tine si de descarcat te poti descarca si la noi, ca noi te intelegem, nu aratam cu degetul, nu sintem superioare si egoiste, ci pur si simplu ne bucuram de reusitele celorlalte si suferim cind uneia dintre noi nu ii este bine. Eu una ma gandesc la tine si daca ai sta mai aproape as veni sa iti ridic moralul. Le-as lua si pe fete cu mine, ca sigur ar veni.
Ingerash, sper ca esti si tu bine, ca iti duc lipsa, dar te motivez daca ai de invatat. Sa ai si tu grija de tine.
Angy, te-ai mai linistit, sau tot in stress esti. Sper ca la copii le merge mai bine.
Viorela, success la invatat. Te mai intreb inca odata, daca colegii tai aia nesuferiti or fi rusi sau din fosta USSR.
Flavia, sper ca azi ai papat bine. Iti trimit virtual 2 kile de la mine, ca eu vreau sa scap de ele, sa ajung iar la 50, da de pofticoasa ce sint, nu vad sa scap asa repede de ele. E clar ca esti petrecareata, da-i bine asa. Mersi de bere, data viitoare vreau sampanie sau vin, ca altceva nu beau.
Dia, sper ca ati ajuns cu bine acasa. Te asteptam la scris.
Deya,
Restul fetelor se par ca ne-au uitat, dar eu tot sper ca isi vor aduce aminte de noi.
Seara placuta va doresc la toate, pe maine,
Him

photos

Mergi la inceput

Va distrati fetelor? Pe unde sinteti?
Somn usor, ca eu merg la nani. la toate,
Him

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Ciao fetele,am aparurt si eu.
Sa va pove de ce asa rar pe-aici.
Ieri Dimineata mi-am propus prgram de bucatarie ca tot era toata lumea acasa,am gatit intr-una.
Sotul butona la calculator sa-i faca un joc la Daniel.
Am mancat si dupa mancare imi zice sotul ca ori nu merge netul,ori a picat explorer-ul,zic na bine da sa-si revina ca eu trebuie sa deschid capitol nou,seara vin la noi prietenii nostrii(el,inginer softwear ca si sotul meu)le zic sa se mai uite la calculator sa vada ce e.
Se uita ei isi dau cu parerea,in fine,pana la urma a trebuit ras tot si reinstalat XP,in fine nici acum nu-i gata.
Dar macar azi noapte la unu am reusit sa deschid capitolul.
Azi am fost la pranz la ai mei la Chisoda,a fost si fratele cu familia,nepotelul e un scump,saptamana viitoare au botezul,da asta mic a mancat azi gratar de pui,ne-am distrat de numa,ca atunci cand a aparut cumnata mea cu mancarica pasirata,se uita disperat la frate-miu si la sotul meu,sa-l salveze,a inceput chiar sa planga.
Am facut si ceva poze dar inca nu le-am descarcat.

Acum anunt important!!!
Ingerash va transmite toate cele bune,nu v-a uitat,dar si ea a patit cu calculatorul,e stricat si pana marti nu are cum sa intre pe forum,asa ca o motivam.

Nu va mai iau acum la rand pe toate,ca e tarziu,maine vreau si eu sa ma trezesc omeneste,sa ma ocup de Dani cu lectiile pt. marti,ca a cam tras chiulul.

Va pup pe toate si sunt alaturi de voi,stiti asta!

Mergi la inceput

Hallo fetelor,
imi pare rau ca unele dintre voi au probleme cu calculatorul. Cind se remediaza problema, va asteptam la scris.
La noi a fost o zi splendida, ne-am plimbarit la Linz, acum sintem acasa si ne pregatim ptr maine la lucru. Joi o sa fiu petrecareata, ca ne intalnim toti prietenii si mergem la mexican la masa.
la toate si o seara placuta va doresc.
Him

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Noi ne-am distrat bine 2 zile, azi am fost la Luna park in landshut si ne-am dat cu ringhispil cu catel cu tot! da , ne-au lasat cu catelu in roata aia uriasa, nu avea viteza prea mare, a fost tare fain!
ieri am fost la un Biergarten la munte, ne-am dus mancare in cosulet si acolo am cumparat berea, ne-am simtit atat de bine ca am mancat ca lupii. a fost frumos zilele astea dar cam racoare.
Himel, aia 2 sunt kurzi (mai rau), cica azilanti politici, mama lor de hoti, ca numa profita si toata ziua se vaita ce viata grea au ei. dar eu ma uit in ochii lor si ii intreb cu candoare "Erlich?"
adica "chiar?", da-i naibii, bine ca scap in curand de ei.
Toria, fi optimista si nu te las prada deznadejdii, da? si eu sunt alaturi de tine, las ca mai gasesti tu ceva, e greu, stiu ce inseamana, dar nu te gandi, mergi inainte fara sa te uiti inapoi!
fetelor, au innebunit calculatoarele voastre? astenie de primavara?
va pup si va doresc o sapt. usoara, trebe sa inchei, sunt cu vopseaua in cap si sotu ma pazeste sa nu stau prea mult ca data trecuta am uitat si mi-am ars pielea capului de am facut bube
pusilici , pe manie sau poimaine
Vio

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Vad ca v-ati distrat bine in weekend-ul asta.
Eu m-am spetit azi cu curatenia,am sortat jucarii,acte,facturi,chitante,am tras o curatenie ca la carte in dormitoare,sper sa mai prind o zi ca asta sa fac si pe balcoane.
Vio,chiar ca esti bine dispusa,te-ai dstrat pe cinste.
curzi din astia avem si noi pe-aici,cica studenti,in zona prefecturii stau o gramada,deci cred ca-s la medicina.
Himmel,deci te-ai plimbat si tu la Linz,foooarte bine.
Toria,ia uite ce galerie iti fac fetele,ce mai stai,hai la scris.
Dia,ai ajuns?

Va las ca ma duc sa le fac baie copiilor,apoi mai am un pic de calcat si la culcare ca is franta.
O seara placuta va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Revenit, citit, distrat:)
Pitica mea e calare pe mine, sper sa apuc sa termin mesajul ca e al nu stiu catelea inceput :(

Am fost si noi ieri la munte, cu o gasca de prieteni cu copii cu tot si a fost super. Ne-a prins si soarele, desi n-a fost foarte cald. Cand apuc o sa pun poze...

Si fetele din strainatate, la voi se sarbatoreste 1 mai? Adica asa oficial?

Asteptam ingreash sa revina cu calculatorul:)

Va si revin cu mai multe detalii, ma revansez:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput