Bebelusi de iulie-august 2005 (103)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Buna dimineata!

Dede, ti-am trimis aseara cartile, le-ai primit? In legatura cu PM-ul, mai trimite o data...s-a pierdut pe drum...
Felicitari Medeei pt. performanta !!! Multi pupici!

Andre_ea, un pupic mare lui Tudor! E baiat mare de acum! Bravo!
P.S. Cu abstinenta nu cred ca rezisti .

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Anis, nu cred ca cineva s-ar putea impotrivi dorintei tale de a face listuta, asta pentru ca ai pus mult suflet si ai alocat mult timp pentru ea.

Diana Mirela, habar n-am avut ca Witchie e Ada Demirgian, mi se pare asa de mica lumea asta virtuala. Eu citeam liternet-ul de mult timp, imi amintesc si articolele de pe vremea cand era gravida, atunci, ca si mine, nu mai sarea pe scari sa nu se-ntample ceva cu bobita din burtica.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Nicoll_mada, m-a socat vestea ta ...nu-mi pot inchipui cum copilasii intreaba de ce nu mai vine tati....
Multa putere familiei! Dumnezeu va avea grija de cei doi ingerasi si de mamica lor !

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

cred ca am gresit...Medeea te felicitam ptr ridicatul in picioare si Iulia ptr dintishor!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Anis, eu sunt de acord! Daca ai nevoie de ajutor, stii unde ma gasesti.

Ella, noi avem dintisor nou , Medeea s-a ridicat in picioare . Pupam fetele!

Monai, asa este, e una si aceeasi persoana . Eu am intrat mai de mult pe un link din semnatura ei, unde pune periodic cate o povestioara despre Irina...si asa am gasit Liternet. De atunci o pandesc sa vad ce mai scrie, e tare placuta lectura articolelor ei.

Mergi la inceput

Ieri cred ca a fost ceva in aer ...a plouat cu performante ale puilor , la care mai adaug si eu una, ca aseara nu am mai intrat sa va zic:

Iulia a facut primii pasi sustinuta!

Pana ieri dansa pe loc cand o tineam de manute, stiti voi ce zic . Aseara a inceput sa paseasca sigura pe ea, vai de spinarea mea de-acum...

Mergi la inceput

Diana, multumim si felicitari Iuliei ptr primii pasi!
PAULA SE PLIMBA SINGURA IN TARC!
ce mai stii de Joker?

ella2000

Mergi la inceput

Ella, ma bucur ca Paula e asa viteaza!
Joker e bine, se ocupa de ginerele tau cel dintzos ...a zis ca o sa scrie mai tarziu cate ceva. Nu mai intri pe messenger? Ca o gasesti asa.

Mergi la inceput

Diana, nu am instalat Mess pe calc-ul acesta si nici nu-l instalam ... nu pot intra, deocamdata! pupici ptr Edutz si urari de bine cuscrilor!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

salutare la mamici si bebici

Alexandru a facut vineri primii 2 pasi nesustinut..
si vorbim intruna. cuvantul preferat "e-te"

duminica am facut o vizita la pediatru, ni s-a spus ca puii cu APGAR mic sunt dotati iar Alexandru ar intra in categoria celor cu personalitate si nota 7 la purtare

va pup pe toti

www.dropshots.com/laurentiub" target="_blank">sunt iute, nu ma prinde nimeni

Mergi la inceput