Numarul de mesaje

Numarul de mesaje | Autor: Sabina

Link direct la acest mesaj

Desi am scris de ieri 3 mesaje noi, imi apare tot 178 de mesaje trimise.De ce? Vreau sa avansez!:)
Acu' fara gluma...ce se intampla?

Sabina & Sofia Galagia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

pai vad ca ai 181...deci problema e rezolvata, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

Am inteles ca sunt forumuri care nu contorizeaza mesajele. Asa este si cel cu "Anunturi&felicitari". Am remarcat si eu asta, dar nu am fost mereu atenta. S-a mai dat un raspuns pe undeva despre nr. de mesaje, dar nu stiu prea bine cand si unde...

Angi si gemenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Pai asta a fost cu cateva minute inainte ...si dupa aia a inceput sa-mi contorizeze! Si se poate sa fii scris la felicitari...

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Daca as putea ti-as plasa numarul de mesaje de la mine in contul tau. Nu prea vad avantajul "avansarii" la capitolul numar de mesaje. Personal as putea sa scriu vreo 500 de mesaje intr-o zi scurte ceva de genul "bla bla" ar fi prea mult cred ca "bla" ajunge sau defapt doar "b". Hmmm continutul mesajelor este dupa mine mult mult mai important decat numarul acestora. Poate pe viitor se va renunta la contorizare cine stie. Si mai cred ca fiecare dintre noi suntem suficient de maturi si de seriosi incat sa ne intereseze valoarea informatiei nu numarul mesajelor. Multe mesaje sunt scurte si valoroase. Altele insa lasa de dorit si nu fac altceva decat sa ne dea o munca in plus pentru stergerea lor. Si postarea mesajelor presupune responsabilitate dupa parerea mea. Uneori mai facem si glume mai plasam si mesaje cu caracter decontectant, voia buna sensibilitatea, bucuria fac parte si ele din viata noastra dar sa nu ne facem un scop in sine asupra numarului de mesaje postate ci asupra valorii informationale ale acestora. Foarte multi oameni au nevoie de informatii dar de calitate. Sa luptam pentru calitatea informatiei nu pentru cantitatea ei asta e parerea mea. Ce zici?

Marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andapanda spune:

Marius, ai dreptate, io ma simt bine plotonier major asa cum sint, nu vreau stelutze d'alea de general . Sabina, ti-as da stelutze si de la mine. Si iti pun si o vorba buna la o prietena buna de-a mea care de abia asteapta sa scape de ele...(zice ca ii aduc aminte in fiecare zi cit de mult timp petrece pe dc )... Lasind gluma la o parte, Sabina, fii draga mea serioasa,noi te iubim asa, cu cite stelutze ai... ia sa ne compui o melodie..imnu' dc!!!...steaua fara nume :-)
panda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Mei pe principiul "Aj da zileeeeeeeeeeeee de la mineeeeeeeeeee" v-as umple de mesaje da' nu stiu cum sa fac transferul. Vedeti bine ca am diaree cind ma apuc sa scriu si uneori renunt exact din acest motiv...prea multe mesaje
La unele forumuri nu se contorizeaza, nu m-am prins exact la care...dar cind o sa ma vedeti activa pe anumite forumuri...de alea sa va feriti: sunt cele care "nu se pun"

Make love, not coffee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Pai voi n-ati vazut ca am pus semn de zambet si dupa aia am zis ca am glumit? Ce m-ati luat asa in serios?
Ne era vorba de avansare, ci doar ca n-am stiut ce se intampla, mi-a fost frica ca nu le-am trimis de loc!
Ma trezii si certata...
Daca compuneti versuri va scriu imnul si o punem pe Otilia sa-l cante!

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput