Epilarea pe maini?
Raspunsuri - Pagina 2
Jocelyn spune:
Si eu ma epilez nu pt ca ar fi mult ci pentru ca imi place fara, cu ceara, ca si in rest. Numai la salon, eu nu-s in stare sa ma epilez singura.
Some are born great, some achieve greatness and some hire PR officers
Ana-Maria21 spune:
Te poti epila cu ce vrei tu(creme,ceara,lama)dar te deranjeaza pe tine parul sau doar pe o persoana din jurul tau?Pentru ca daca pe tine nu te deranjeaza nu inteleg de ce ai face pe placul altuia?
http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda
BIENCUTA spune:
bun subiectul.sa stiti ca si eu am par pe maini si este cam multicel.in vara sunt nasa si nu stiu ce metoda sa aleg.de cativa ani eu vara il decolorez dar sa stiti ca de crescut crete de 2 ori mai mult si mai des.asa ca nu incercati.
floroiu bianca
lena spune:
michelle s-ar putea sa ai dreptate, dar eu am observat ca atunci cand ma rad pe picioare creste intr-o veselie, nu mai des, dar mai viguros, cand ma epilez cu aparatul...oi
e supercool!!
daca smulgem parul de la subrat nu e bine, dar daca taman ala e cel mai rebel
si creste ca padurea ecuatoriala...si vedetele cu ce se fac ca intotdeauna sunt fresh epilate sub brat si refuz sa cred ca doar din lama
ca se vede cam aiurea de la ras subrat, nu e la fel cu epilatul.
Lena si t-rex Freya
adda spune:
quote:
Originally posted by michelle7
PS. Fetelor sper ca stiti ca sub brat nu e bine sa va epilati cu ceara. doar ras sa crema epilatoare - fara smulgerea radacinii
PS vroiam sa va spun ca ma rad pe maini de vreo 4-5 ani si nu vad sa creasca 2 fire din acelasi folicul etc. Oricum eu am invatat la scoala ca cresterea parului e programata genetic si ca rasul nu indeseste parul. dar acum fiecare crede ce vrea.
Michelle, probabil ca nu ai mari probleme cu parul de prisos si de asta preferi rasul (care este de o suta de ori mai comod decat orice alta metoda).
Mama mea, de ex, foloseste lama sub brat si pielea ei arata perfect curata. In plus, parul abia daca incepe sa-i creasca in 3-4 zile. Daca eu as proceda ca ea, pe langa faptul ca pielea mea ar arata ca tenul unui barbat proaspat barbierit (cu punctulete mici si negre care-s capetele firelor retezate de lama) - deci inestetic
Eu folosesc epilatorul si m-as lipsi cu cea mai mare placere de el ... daca s-ar putea.
In concluzie, nu toate femeile sunt la fel si ce merge perfect la una, e dezastru la cealalta.
Eu, personal, "le urasc"
Efectiv mor de ciuda!!!
scumpi spune:
Si eu as fii vrut sa ma epilez pe maini, la mine este aproape blond, dar este firul lung...am si eu o intrebare avand in vedere ca pe la anul vrem sa concepem si noi un bebel, in timpul sarcinii se poate sau nu sa te epilezi cu ceara sau cu aparatul? Ca ma gandesc ca dauneaza...nu stiu de ce...ma refer la durerea pe care o simti la epilat...voi cu ce v-ati epilat in timpul sarcinii?
gandacelu spune:
quote:
Initial creeata de morenaA
Eu sunt brunetica si am ceva par pe maini (nu exagerat) insa sunt fire lungute, subtirele si ... bruneteNu m-am epilat niciodata pt ca pe picioare nu-s decat o saptamana perfecta (o saptamana astept sa creasca, una sa le scot de sub piele pe alea iesite aiurea) si pe maini ma tem sa nu fie mai rau decat e acum (pe picioare cand e naspa port pantaloni, dar pe maini... oi umbla cu maneca lunga pana in toiul verii...)
Deci intrebarea era va faceti si pe maini? Mi-a facut de curand o prietena "observatie", insa mi-i frica sa nu fac mai rau decat e...)
pun si o poza sa vedeti cat e de "grava" situatia... http://pg.photos.yahoo.com/ph/morena13a/detail?.dir=/de15re2&.dnm=cd40re2.jpg&.src=ph&.tok=phhlgyEBb8Gp9mXS
Astept sugestii ce sa fac
nu se compara cresterea parului de pe maini cu cresterea de pe picioare - eu nu sunt nici bruneta, nici nu am cine stie ce par (nici in cap, de altfel:)), totusi de mai multa vreme ma epilez pe maini si o fac mult mai rar decat pe picioare, unde creste repede. vei vedea cat iti va placea sa ai mainile "curate";)
ma epilez cu epilatorul braun, e mai dureros decat pe picoare dar si mai rapid si mai usor de facut. eu zic decat sa te chinui cu maneci si manecute (deci e clar ca nici tie nu-ti place!) sa scapi de el - dar nu cu lama, in orice caz!
eu sunt contra lamawww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71551" target="_blank">o situatie tragica

mami de ileana si ioachim
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by scumpi
Si eu as fii vrut sa ma epilez pe maini, la mine este aproape blond, dar este firul lung...am si eu o intrebare avand in vedere ca pe la anul vrem sa concepem si noi un bebel, in timpul sarcinii se poate sau nu sa te epilezi cu ceara sau cu aparatul? Ca ma gandesc ca dauneaza...nu stiu de ce...ma refer la durerea pe care o simti la epilat...voi cu ce v-ati epilat in timpul sarcinii?
daaaaaa ne-am epilat cum sa nu!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71551" target="_blank">o situatie tragica

gandacelu spune:
vad ca se dau si tot felul de sfaturi "inainte" si "dupa"
eu va spun dupa: am in trusa de epilat un borcanel cu apa jumate si jumate otet cu care imi dau imediat dupa epilat, asta atenueaza si durerea si iritatiile - bineinteles, dupa care urmeaza o crema buuuuuuuna care sa ne unga... la suflet!:))
scuze, cand am scris nu citisem tot subiectul si am vazut ca unele fete se fac cu lama - nu am vrut sa jignesc pe nimeni, acum depinde si de fiecare, bineinteles, cum arata dupa lama... si eu as vrea sa ma fac cu lama si sa nu imi creasca o luna
dar din cate am vazut, cu lama creste mai repede si mai tepos... cum spunea cineva, ca barba barbatului![]()
axial intr-adevar am inteles ca nu e recomandata decat lama, deoarce sunt tot felul de glande pe acolo care nu trebe deranjate
stiu de la cumnata mea, medic...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71551" target="_blank">o situatie tragica
michelle7 spune:
quote:
Originally posted by addaquote:
Originally posted by michelle7
PS. Fetelor sper ca stiti ca sub brat nu e bine sa va epilati cu ceara. doar ras sa crema epilatoare - fara smulgerea radacinii
PS vroiam sa va spun ca ma rad pe maini de vreo 4-5 ani si nu vad sa creasca 2 fire din acelasi folicul etc. Oricum eu am invatat la scoala ca cresterea parului e programata genetic si ca rasul nu indeseste parul. dar acum fiecare crede ce vrea.
Michelle, probabil ca nu ai mari probleme cu parul de prisos si de asta preferi rasul (care este de o suta de ori mai comod decat orice alta metoda).
Mama mea, de ex, foloseste lama sub brat si pielea ei arata perfect curata. In plus, parul abia daca incepe sa-i creasca in 3-4 zile. Daca eu as proceda ca ea, pe langa faptul ca pielea mea ar arata ca tenul unui barbat proaspat barbierit (cu punctulete mici si negre care-s capetele firelor retezate de lama) - deci inestetic, in doar o zi deja ies firicele de sub piele :(((( Apoi parul care creste este mai negru, mai tare si cu firicele care cresc din acelasi loc.
Eu folosesc epilatorul si m-as lipsi cu cea mai mare placere de el ... daca s-ar putea.
In concluzie, nu toate femeile sunt la fel si ce merge perfect la una, e dezastru la cealalta.
Eu, personal, "le urasc"pe cele care dau cu lama si arata perfectttt!
Efectiv mor de ciuda!!!
adda am auzit diverse voci care spun ca exista o legatura intre cancerul la san si epilatul cu ceara. se pare ca ar avea legatura cu porii care se astupa bla bla bla. nu stiu de la medic asta dar am auzit discutii intre cosmeticiene din mai multe tari.eu una nu risc pot sa am padure ecuatoriala sub brat

Nu m-am epilat niciodata pt ca pe picioare nu-s decat o saptamana perfecta (o saptamana astept sa creasca, una sa le scot de sub piele pe alea iesite aiurea) si pe maini ma tem sa nu fie mai rau decat e acum (pe picioare cand e naspa port pantaloni, dar pe maini... oi umbla cu maneca lunga pana in toiul verii...)