Impreuna, Timisoara (43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Gabi, il folosesc deja, si propolis pur Aboca, si orofar, cu lidocaina, e un pic mai bine azi...
Darael, sa intre Alexa, ca ea stie tot...si te mai asteptam...cu drag!

POZE BABY STAR

www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

Salutari fetelor,

De abia astept sa ne vedem deseara!!!

Irina: ma bucur ca esti bine.Ai vreun nr de tel unde sa dau de tine?Mi-l trimiti pe mail?Asa ca sa mai stam la taclale.
Darael: i-am raspun la fata pe PM.

Va pup pe toate,
Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by Ana68
Adrian,am intrat si eu pe linkul pus de tine....Uite cat apreciaza lumea Timisoara asta,vezi?Unii vin de la Iasi aici,altii de la Constanta....Te minunezi ,nu alta!Din pacate eu nu am cum s-o ajut pe fata aceea...Exista doua pretenute de-ale noastre aici,Alexa si Irina,care lucreaza in cadrul Alcatel,poate ele vor vedea postarea ta si vor da o mana de ajutor!Numai bine!

Saru’mana !

Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

„Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca, si inca nu sunt sigur de primul.” Albert Einstein

Mergi la inceput

Am uitat ceva esential:
gabirus si Doris-Alina – eu mai intru pe aici, dar asa, fara sa va spun pentru ca sunt timid .....

Adrian

„Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca, si inca nu sunt sigur de primul.” Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciocolata cu piper spune:

Ceau fetelor,
Imi pare tare rau caci nu am putut ajunge aseara.Mi-as fi dorit tare mult sa va cunosc.In timpul saptamanii mi-e aproape imposibil sa vin.
Cand va fii intalnirea sambata sau duminica atunci voi venii cu siguranta.
Nu am mai intrat pe forum tocmai din acest motiv caci nu va cunosc inca,dar de urmarit va urmaresc.
Poate voi mai posta din cand in cand...pana la urmatoarea intalnire.
Va doresc tuturor un weekend placut.
Eu ma pregatesc de o iesire la iarba verde cu familia.Astazi se anunta zi frumoasa trebuie sa profitam.
Anda eu cred ca ne cunoastem.Cred ca am fost vecine de apartament pe vremea studentiei,in cazul in care nu te confund.
Va pup si va doresc numai bine!
Cioco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thessa spune:

Buna Ziua,Timisoara
ce mult am avut de recuperat! imi pare rau ca nu am stiut de intalnire,poate ajungeam si eu,oricum va doresc distractie mai ales ca ati avut si vreme si va asteptam sa ne povestiti.
danitin- iti tinem pumnii,bafta in continuare
doris- sanatate si putere!
Katik- numa-cet cu burtica,tu te misti pt 2
Ana68- bine ai revenit printre noi,ti s-a dus dorul
noi suntem cam ocupati,probleme, si mai mult, eu am inceput sa ma resimt,am cam sarit calul in ultima vreme,aveam probleme cu un rinichi si se pare ca iar nu-mi da pace ,dar ma doare tot mai tare coloana si nu sunt tocmai in toane bune pt ca sunt o persoana activa si nu-mi place sa bolesc.dar ne bucuram de vremea buna,pote ne reluam fortele si se mai termina problemele.
Ionelalit
ma bucur ca mama ta a trecut cu bine de operatie,nu e cazul sa te mai stresezi,ati trecut un hop important.Mama mea a avut ST 3c si s-a facut bine,da sa stii ca dupa operatie dr mi-a dat sanse dar nu se poate suta la suta.Trebuie sa va obisnuiti cu ideea si mai ales mama ta ca nu va mai fi ca inainte.TREBUIE sa acceptati boala, dupa asta totul este mai usor.Probabil va face chimioterapie ccea ce este un chin dar va fi bine,trebui sa ganditi pozitiv.Chimio dureaza 6 luni si se face la fel oriunde,doar ca in centrele mari cum e timisoara nu astepi mult dupa medicatie,oricum eu iti recomand sa o tratezi aici,mama mea facea naveta si era f greu.despre proteza nu stiu nimic pt ca mama mea a avut ovarian,dar trebuie sa iei legatura cu un oncolog,dr curescu este cel mai bun,este seful sectiei oncologie,ti-am mai scris,daca vrei iti dau mai multe detalii.mai este un lucru important--MANCAREA,multe sucuri naturale,smochine,suc de sfecla rosie,vitamine de la farmacie care sa nu contina vit b12,evita produsele astea,este fff greu dar va trece cu bine,daca mai ai nevoie de sfaturi iti stau la dispozitie .
cam atat pt moment,va doresc o zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Intalnirea a fost SUUUUPER! E fain si la terasa, dar la Anda acasa chiar a fost extraordinar de placut. Doris, astept pozele!

Cioco, thessa, Darael, sunteti raripe aici ca perlele veritabile! Trebuie sa notez ziua in calendar

Cioco, urmatoarea intalnire clar o programam in weekend.

Darael, e adevarat ca suntem cam guralive si cam tzaca, dar si foarte primitoare asa ca lasa timiditatea!

Trebuie sa ma apuc sa lucrez si eu la o lista a noastra, ceva. Cred ca am sa fac treaba asta azi, dupamasa.

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabirus
Darael, e adevarat ca suntem cam guralive si cam tzaca, dar si foarte primitoare asa ca lasa timiditatea!

Cu ce ma ispititi ?
O savarina , un lapte batut , o plimbare in mall , o tura cu bicicleta ?

Adrian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare fetelor! (pardon, si baietilor, desigur, darael!!!!!).
adrian, bine ai venit "oficial" pe la noi!!!!
doris, ia zi, cum a fost la dr. cu ines? ce a spus?
pai, haideti, puneti pozele, ca nu mai pot de curioasa ce sunt!
gabi, spor la treaba la listuta!
io parca mi-s mai binisor azi, nu ma doare burta dar parca nici nu pot sa ma misc! a ajuns si bogdan acasa asa ca acum e .
va pupez in gashca! we placut la tot poporul!

25+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

katikuta, cum ii burticuta? mai doare?

Darael, daca promiti sa fii ingerul nostru pazitor, te ispitim cu bere rece pe terasa in Unirii, gratare la Anda acasa sau la alte ierburi verzi si inghetataaaaaa multa

Mama Dolores, unde naiba chiulesti in halu' asta? Unde-i, mama, poza sa-mi vad moaca sifonata de aseara? Dupa ce ca in weekend suntem cu un sfert de norma ... mai si dispari ca elefantu in cires? Nush ce am, m-a plesnit o pasa glumeata. Si n-am cu cine sa rad .......

POZE

Mergi la inceput