Mamici casnice (36)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Osna, nici eu nu am somn... dar trebe sa ma culc ca apoi se trezeste Andrei si nu am forte proaspete...

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

neataaaa!
...ceai si
azi sunt nasasi am niste emotii pt ca n-am mai botezat..
insa am o dilema ...nu stiu daca sa dau bani la masa sau sa-i cumpar un cadou (carucior si patut) la bb ,parintii sunt cam amarati si ar cam avea nevoie de bani dar daca ii cheltuie si la fetita nu-i iau cele necesare? pt ca le sta in caracter
alexa multa sanatate sotului!nu stiu unde va face operatia ,dar sper ca nu in pitesti.daca va pot ajuta cu ceva o fac cu cea mai mare placere
adrianasi eu tre sa-i fac ilincai acest vaccin,dar pediatra mi-a zis ca mai bine astept pana la 1 an ...ca nu-i bai...
mihaelae o dulce !e asa haiosa!si ilinca doarme unde apuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/_borcia/album?.dir=79d3&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
daneluztaam vazut pozele cu isa ,e o frumoasa !
gata!am plecat !ca am treaba !sa-mi tineti pumnii!

ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Neata fetele....multumesc de ceai

Andreea......parerea mea.....cumpara ceva la bebe....ori carucior ori patut.....ca banii se duc pe nevoi si datorii.

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Feteleeeee pe pagina 2....rusinica....unde sunteti , la plimbarica?

Diseara mergem la meci Rapid - Steaua sper sa fie frumos...revin cu poze

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

'neata fetelor!
andreea, multa bafta la indeplinirea unei asemenea indatoriri. sa fii nasa nu e lucru usor. mai ales daca te si implici, asa-i? la fel as face si eu, cadouri mai bine. multumim pt gindurile bune. tati a zis ca nu are rost sa mearga la buc pt o asa operatie usoara si am vb cu un dr de la judetean. cu DD inainte!
distractie placuta la botez!!!
geani, felicitari pt nr 7! la mai multi si nopti linistite!
e o zi asa inorata ca nici nu stiu daca sa iesim si unde sa mergem, asa ca ramin pe pozitii.

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multzi ani ! Tudora, uraaaaa ai un anishor,
la mai multzi, multzi, multzi

apropo, spune-i lui mami sa mai treaca pe la noi, sau trag eu o fugutza la mamici de mai-iunie 2005 s-o trag de mineca...
Buna dimineatza... am prins calcalatorul ca a plecat soatza la biserica, eu lipsesc azi din motive... de bucatarie... m-am trezit si acum gatesc pentru prinz
Multzumesc de cafea....
sunt_mamica eu as cumpara pentru copil, ca banii dispar in secunda urmatoare. Imi place Ilincutza cum doarme in mashina, i-as cumpara si eu... dar nu cred ca face nani, ca nici in mashina la tati, nu se omoara cu somnul.
Geani felicitari pentru iepurash, si noi avem 6 asha ca in curind va aparea nr.7

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna dimineata fetelor,multumesc de cafea.eu va aduc cate o felie de prajitura cu branza si cirese.
adriana pe la ora la care ai scris eu sforaiam.
andreea si eu zic la fel cumparai bebelasului ce crezi tu ca are nevoie patutul sau caruciorul.
fetelor,va salut ma duc sa fac micul dejun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

LA MULTI ANI TUDORA! SA CRESTI MARE, SANATOASA SI CUMINTE SI SA ADUCI NUMAI BUCURII CELOR DRAGI
svetlana, vrem si noi prajiturica!

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

la multi ani,TUDORA!!!! sa cresti cuminte si sa aduci numai bucurii parintilor!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinquleasa spune:

La Multi Ani Tudora sa fi sanatoasa!
fetelor va salut...noi stam de 2 zile cumintele ne mai da o masea ....si vad ca a 3-a e pe drum....suntem tare mofturoase si nimic nu ne intra in voie.
va pup o duminica placuta
nico

Mergi la inceput