Montignac: ce am mancat azi (76)
Raspunsuri - Pagina 8
andanii spune:
bobi, bine ai venit printre noi , speram sa stai cat mai mult pe aici
e bine ce ai papat azi, continua tot asa
ANDANII
andre_ea spune:
Buna!
Am si eu loc in club? De azi zic sa ma apuc de Monti.
Am 1.61m, 59 kg si visez sa ajung la 52.
Mamini, stiu ca probabil ar trebui sa citesc pe undeva, dar poti sa imi spui tu ce inseamna snitele Monti?
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
andanii spune:
quote:
Originally posted by andre_ea
Buna!
Am si eu loc in club? De azi zic sa ma apuc de Monti.
Am 1.61m, 59 kg si visez sa ajung la 52.
Mamini, stiu ca probabil ar trebui sa citesc pe undeva, dar poti sa imi spui tu ce inseamna snitele Monti?
BINE AI VENIT
snitele monti sunt snitzele facute cu ou si faina de soia sau linte in loc de faina de grau nepermisa a fi combianta cu grasimi ... sper ca am fost destul de explicita
ANDANII
mamini spune:
Andre_ea, eu neavind faina de soia le-am batut, am pus sare piper si le-am dat doar prin ou. apoi le-am prajit in teflon cu putin ulei. sunt bune, adica merg...
M
mamini spune:
by the way, Andre_ea, bun venit si spor!
la fel si celorlalti incepatori sau veterani care si-au reluat "bunele obiceiuri"!
M
Anda Panda spune:
Pentru fetele care au venit - Bine ati venit !
daca vreti cartea monti, dati-mi PM cu adresa voastra de mail si va trimit cartile. Spor tuturor !
silvi, sa iti traiasca copilasul !
Acusor, nu am ce sa raportez, stagnez, dar macar am ajuns la greutatea din tabel, asa ca nu e chiar grav, grav, grav....
O saptamina deosebita va doresc ! Cu multe succese pe plan profesional si personal si...spiritual...si cum mai vreti voi
POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE
Madisor spune:
Fetele, buna seara!
Nu am mai trecut pe aici de mult timp, da' nu am abandonat Monti... Am avut o pauza de Pasti, da' de maine vreau sa fiu iar cuminte. Nu stiu daca o sa reusesc sa scriu mai des, da' cum o sa am un pic timp va voi da un semn. In tabel nu trebuie facuta nici o schimbare, din pacate sau din fericire...
dragonitza spune:
Salutare!
Anda Panda vreau si eu a doua editie a cartii, dar mi-a dat mesaj ca nu accepti PM... poate trebuie activat cumva ... nu stiu, ca eu sunt mai noua aici.
Nu se pot uploada toate pe rapidshare sau undeva sa le putem lua de acolo ... asa cum e pentru prima editie pus link-ul la inceputul capitolului? In felul asta nu te-am mai bombarda cu mesaje.
Pupici!
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by mamini
Andre_ea, eu neavind faina de soia le-am batut, am pus sare piper si le-am dat doar prin ou. apoi le-am prajit in teflon cu putin ulei. sunt bune, adica merg...
M
Dupa ce am postat mesajul, m-am gandit mai bine si banuiam ca asta ai facut. De faina de soia nu stiam, Andanii.
Multumesc pentru primire!
teodraghici spune:
eu am inteles din carticica, ca nu sunt permise snitelele in faya de slabire....am inteles gresit?
Doamne...cat mai am de slabit
Cred ca 3 ani tre sa tin Monty
si BB Fulvia