Nou stil de viatza (100) - editie aniversara

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Pentru fetele noi, CristinaT si Andrruzza: cintarirea se face o data pe saptamina, luni dimineata. Va cintariti pe stomacul gol si apoi scrieti cite kg aveti la momentul respectiv, aici, la subiect. Carmen va modifica lista. Meniul se posteaza in fiecare zi (sau in limita timpului disponibil). Succes si bine ati venit!
Andrruzza, ai slabit repede, ce dieta ai tinut? Ai facut si sport?
Carmen, te rog miine cind modifici lista sa ma pui cu sau , daca prima e prea mare si incarca lista. Multumesc.
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Dragele mele, pe mine m-a apucat mai rau ambatzul de si asa ca am mai inceput sa fac si acasa oleaca, in afara de ceea ce prestez la sala. Am tot adunat niscai exercitii de pe net si ma zbantzui prin casa...Sper sa se vada ceva...
si ne vedem cu bine maine la raport!

PS Grija mare azi cu cozonacul si ouale de Pastele Blajinilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by craciunitza

quote:
Originally posted by roxana1974

gagici!

vinetele au iesit amare, ai idee de la ce? acu nu zi ca de la otrava [:D

[size=1]vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Pot sa-ti raspund eu? Ai tocat vinetele cu cutitul sau cu alta ustensila metalica, vinetele trebuiesc tocate numai cu tocatorul de lemn sau de plastic

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Raspuns final: DA

Multzam de raspuns

R-b

io nu-sh ce puii mei am facut ca n-am mancat din lista aia ce-am facut-o pt mosafiti decat vinete si ciuperci, dar cred ca am retinut apa (suc ) si nici nu vreau sa viu la raport...bat recordu la kile puse...puii mei!!!

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Am pierdut un mesaj, m-am enervat, asa ca voi fi ft. scurta.

Roxa, eu toc vinetele numai cu cutitul si nu am probleme. De la cutit cica se innegresc (dar le albeste maioneza, asa incat nu-mi fac probleme).
Eu zic ca a fost o vanata mai amara si ti-a stricat totul.

Andrruzza, bun venit! Cum ai reusit sa slabesti? Cu vreo dieta anume?

Delia, am receptionat. Concediu placut!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Neata girls!

Andrruzza si Cristina T bine ati venit si spor la slabit!

Carmen, ce faceti azi? Mergeti cu feciorasii la plimbarica?

Roxana, da' ce harnicutza ai fost! In tiramisu chiar nu te-ai bagat deloc?

Delia, concediu placut!!

Cookie, bravo pentru sport!

Daria, lasa blocul in pace! Ia intoarce-te la WW! Cumva ai intrat iar in perioada de facut praji, placintzele si alte alea?

Noi astazi vrem sa facem un gratarel in gradina dar vremea nu se anuntza foarte buna. Om vedea..Deci asta in meniu astazi: gratar cu salatzica.

Pup toate fetele. Duminica super!

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Buna fetelor.Am intrat sa va urez o duminica placuta.Abia astept sa treaca cele 2 luni care mi-au mai ramas de scoala si promit ca o sa va scriu mai des.
Eu vineri am "cazut" intr-o mica depresie.Nu mai reusesc sa ma adun...nu ma odihnesc bine noaptea,la 5,30 sunt in picioare...ma pregatesc eu...apoi pitica...fugi la gradinitza...apoi la scoala 8 ore jumate zilnic...2 ore dus intors pe drum...fug iar repede sa iau pitica de la gradi...la cumparaturi...acasa...o spal,pregatesc mancare,ii dau sa manance,ma mai joc putin cu ea,pana o pun la culcare se face 8-8,30.
Mai trebuie sa spal,sa calc,sa strang din casa...sa si invatz....si nu mai stiu cum sa ma impart.
Vineri asa mi s-au adunat toate...stresul,oboseala..."si inca alti cativa factori"...si am rabufnit.Am plans bine toata ziua...dar acum sunt bine... mi-am revenit cat de cat.Mai rezist eu 2 luni si apoi sper sa fie bine.
Ufff,m-am descarcat putin.
Mi-am adormit piciulina acum si ma apuc de invatzat!!!
Va pup dulce pe toate si puiutzilor vostrii le trimit cate un pupic si burticilor.
Aveti grija de voi si ...spor la slabit va doresc!!!

IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Sa va zic cum am slabit. Am eliminat grasimea, prajelile, dulciurile, paine foarte putina si nu chiar zilnic, n-am mancat dupa ora 18 decat fructe. Am mancat carne de vitel si pui, multe legume si multe fructe, n-am combinat cartof,c arne, paine, orez.
Sport! Da, am facut si sport, dar dupa 2 luni de regim in care am scapat de 8kg. Mi-am luat bicicleta eliptica si alerg 60 min/zi, intr-o singura sesiune. Am un cd cu ceva aerobic si tae bo. Cand n-am chef de bicicleta imi pun cd-ul si ma agit 60-70 de minute.
De o saptamana am lenevit, dar tre' sa ma mobilizez.
Mai am 8-9 kg de dat jos si acum vine partea grea, nu mai am aceiasi vointa ca atunci cand aveam 80, ultimele kg se duc si mai greu.. Asa ca ma alatur voua, acum am nevoie de sustinere.

Saptamanal cantarirea? Eu in 4 luni m-am cantarit de 3 ori, dar acum mi-am luat cantar si o s-o fac saptamanal.

Va

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Ioana of saracutza de tine! Intr-adevar trebuie sa-ti fie tare greu, mai ales fara nici un fel de ajutor. Lasa ca mai sunt doua luni si ai sa termini si poate ai sa-ti gasesti un job cat de cat mai lejer decat programul de invatat la curs. Te intzeleg foarte bine ca si eu ma cam zbat in aceeashi situatzie..plec de acasa la 7,30 si ajung acasa tocmai la 18,30 si pe langa treburile casnice trebuie sa ma ocup si de Lilly si vreau sa ma bucur de ea in ciuda oboselii si a stresului..chiar zilele trecute cand am venit la serviciu si am luat-o de la gradi am lasat toate balta in casa si am iesit in gradina si am plantat flori. Multa putere Ioana! O sa treaca si perioada asta! Cand mai vine fratiorul in vizita? Mult, multi pupici!

[b]Andrruzza[b/], io zic ca ai nimerit unde trebuia..cam toate incercam sa urmam acelasi stil de viatza. Bravo tzie si spor la slabit in continuare! Pentru sport uite un camp de de la mine! Care e numele tau (daca nu te superi) ca ma impleticesc in atatea r-uri si z-uri. M-am uitat pe pozicile cu puiul tau..e super dulce, aici chiar seamana cu o papusica.

Gata, ne pregatim de gratar..am fugit!

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Ioana, mult succes si putere de munca in continuare. Las' ca vin si vremuri mai bune.
Crystina si Carmen, multumesc pentru urari, sper sa ma relaxez si eu, ca am nevoie. Cit despre poze....incerc...
Andrruzza, deci tu ai tinut un fel de disociat combinat cu multa miscare. Felicitari pentru rezultat! Eu nu cred ca am reusit pina acum performanta de a slabi 4 kg intr-o luna....as vrea eu...
Cookie, foarte bine, si eu ma mai iau de greutatile din casa, le-am redescoperit de curind.
Va pe toate si ne revedem peste citeva zile.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

cristyna, thx! Costina este numele meu, dar pe net de 6 ani sunt andrruzza.

Delidana, nu, n-am tinut disociat pe mese! Am combinat alimentele, doar combinatiile carne, orez, paine, cartof am evitat. Primele 5 zile cand m-am apucat de regim am tinut discociat 3-3-3, dar am renuntat imediat, nu mi s-a parut sanatos.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput