o mica umflatura

o mica umflatura | Autor: dragonitza

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor!
Am si eu o problema mai delicata ... poate i s-a mai intamplat cuiva sau poate e cineva in domeniu care ma poate ajuta cu o indicatie.
Acum un an mi-a aparut pe una din labiile mari, pe partea interioara, o umflatura mica alba... nedureroasa. Am fost la un medic ... diagnosticul a fost chist de glanda Skene si mi s-a spus ca trebuie cauterizat. Mi s-a parut o decizie luata cu prea mare usurinta asa ca am mai consultat un medic. Alt diagnostic ... folicul inflamat ... sa dau cu tinctura de iod ca dispare. Am dat cu tinctura, mi s-a parut ca s-a mai micsorat, dar de disparut nu a disparut. Cum nu m-a deranjat, l-am lasat in pace .. a trecut un an si e tot acolo. Acum insa are in cap un motz rosu, ca o prelungire, care ma jeneaza la atingere. Nu pot spune daca nu cumva fara sa vreau l-am atins cand m-am ras ... sau a aparut din cauza ca primul medic a bagat un ac in acea umflatura ... sau a aparut pur si simplu. Chist de glanda Skene nu cred ca are cum sa fie pentru ca din ce am citit pe net astea sunt legate de uretra cumva si ar trebui sa am dureri sau usturimi la urinare ... ceea ce nu se intampla. Plus ca pozitionarea este mai inspre vagin. O sa ma duc la al treilea meadic, dar as vrea sa mai aud si alte pareri, ca se pare ca nu pot gasi doua pareri la fel.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

pai poate fi bartolinita. incearca sa cauti info despre glanda lui Bartolin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela72 spune:

Si eu tind sa cred ca este bartolinita.

Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

Eu am avut chist al glandei Bartholin. Din ce descrii tu cam asa era, in afara de motzul rosu. Eu m-am operat ca am vrut un bb si mi s-a spus ca se poate inflama in sarcina. L-am avut cam 10 ani. Operatia nu este dificila, mie mi-a scos chistul cu totul, dar am mai citit ca se face o incizie si se dreneaza lichidul.Partea proasta e ca poate reaparea.

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns exotic spune:

Si eu cred ca este bartolonita ,eu si aum am de vreo 5 ani m-am operat de 2 ori si mi-au spus ca mi-au scos totul cutare dar degeaba eu inca o mai simt acolo cu toate ca nu mai mi se umfla,dragonitza eu cred ca ar trebui sa mai mergi si la alti doctori,unde ai fost pana acum la ce doctor sau spital_?Diana deci este adevarat ca poti avea probleme cu sarcina ,si eu ma gandeam la asta caci daca o sa am un copil oare afecteaza cu ceva,mie doctorul mi-a spus ca este foarte adanca glanda asta la mine si ca e greu de scos ,asta daca vreau eu o scoate nu-i problema dar cica s-ar putea sa nu mai secret sperma ,lichidul si sa am un contact dureros sa folosesc lubrifianti si altele eu eram complexata si inebunita de durere ,e foarte nasol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ika spune:

salut,se pare ca ma confrunt cu aceeasi problema ,doar ca nu sunt deloc dureroase ,in schimb au un miros urat si asta e destul de neplacut.nu sunt foarte convinsa ca ar fi ceva grav atata timp cat medicul meu ginecolog a refuzat sa faca ceva in sensul asta.voi ce ma sfatuiti sa fac?poate un dermatolog ar fi de ajutor?sau un virusolog?nu stiu ce as putea sa fac?!aveti vreo sugestie? multumesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragonitza spune:

Nici pana acum nu am gasit curajul sa ma duc sa operez umflatura ... oricum 3 medici mi-au spus ca este un chist sebaceu si ca nu se rezolva decat chirurgical deoarece grasimea s-a pietrificat. Din cate am inteles procedura nu e foarte complicata: taie excrescenta cu un fir chirurgical, cauterizeaza cu laser si gata.

Mergi la inceput