Clubul nurorilor (43)
Raspunsuri - Pagina 14
camelia72 spune:
Cherry ,multumesc pt. urari!!!
Fetelor,va invidiez ca puteti vizita asemenea frumuseti ale naturii,din pacate noi suntem asa departe de statiunile montane...si de mare...in afara de valea oltului de care sunt plictisita pana peste cap,nu prea avem ce vedea !Da' las' ca ne luam noi masina si plecam cu saptamanile...dar mai am putin si incep scarbiciu si iar stau rau cu timpul liber!
Ma delectez si eu cu pozele voastre...!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
SunSmile spune:
Bau!
Am iesit si eu din sedinta...prima tura! Astazi e o zi de "recuperari" dupa asa multe zile libere! Dar raman prin preajma!
Cherry si Marina..o sa va reglati fetelor! Si o sa aveti BBii mult doriti! Stiu eu!!!
Cherruca sunt bine, multumesc! Am invatat sa "iau lucrurile si oamenii asa cum sunt"! De fapt stiam asta prea bine, numai ca mi-am domolit nitzel inima!(intre noi fie vorba tensiunea 3 nu-i tocmai un motiv de lauda). Multumesc pt griji!
Fanna...cina a fost superba...asa in stilul sotului meu! Eram eu blocata si nu prea am mancat dar a contat incredibil gestul lui!
Voi ce faceti? Aveti treburi azi?
Hai pupi si revin!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
roxanicea spune:
cami, la multi ani pt familionul care sarbatoreshte!!!!!!!
cu placere pt sfaturi.sper sa nu te fi influentztat negativ...si sa itzi para rau ....si sa ma mustre pe mine conshtiintza.
cred ca pe aici prin ardeal sunt mai bune pretzurile al mashinile aduse de afara.alta explicatzie nu gasesc. noi ne-am vandut acum 2 ani citroenul xantia din 94` cu 3500 si arata super bine! era destul de optzionata mashina (fusese a directorului general al unei comp multinatzioanle din buc, nu pot da nume). am cumparat-o cu vreo 4000 euro, am tzinut-o 2 ani si cand ne-am mutat in cluj am dat-o cu 3500 euro.
deci se gasesc mashinutze bune si la bani mai putzintei. eu cred ca voi va putetzi lua ceva mishtocutz. cauta pe autovit.ro sau poate iti recoamnda cineva site-uri de vanzari auto. nu dispera!
veti gasi ceva ce sa va placa si s ava incadratzi in banii pe acre-i avetzi
sau mai bine, folositzi banii pt un avans la o mashina noua , restul dandu-i in rate.
succes !!!!!!!!!!!!!
flavi, ati cautat ceva excursii in grecia?
va pupic pe toate!!!!!!!!!!
spor la jobuiala....offf si e si marzti...
roxi foto
cherry22 spune:
Sunule, ma bucur ca esti bine
fata
Fetelor, pe unde umblati? Razuca, tu pe unde esti?
fannna2003 spune:
ce zi...dimineata treaba muuulta si acum ...pauza...ptr ce ma platesc astia de nu-mi tin neuronu ocupat?
Elena mama de baieti ;Bogdan(10.01.2000)& ;Florin(16.04.1990)
a.cicel spune:
Am ajuns si eu la birou. De dimineata alerg pe la firme, banci, platesc facturi si alte alea. Si la ora 1 am o sedinta cu baetii. Cred ca o iau razna pana imi vine seful acasa. Scuze ca nu stau mai mult cu voi, dar chiar am foarte multa treaba.
Flavia[/re] ce a patit [red]Zanazanelor? Ca nu am citit.
Andreea 25+
POZE
lavinai spune:
neatza fetele frumoasele!!!!
eu acuma m-am trezit, iar de lenesa ce mi-s nici la scoala nu am ajuns.....
marinar, sa iti traiasac nepotzica!!! Ptiu-ptiu pe ea, de frumoasa foc ce este!!! este o scumpa. sa-i dai un de la mine!!
cherry, fata frumoasa nu te ingrijora ca ti-au venit rushii la 42 de zile, intotdeauna sa deregleaza (cel putin al mine) dupa ce renunti la ac. mult curaj si spor la si sa iasa cu ochisori luna asta!!!
fetele la voi cum merge site, ca al mine merge ca naiba,,, si numai site asta merge rau!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
impreuna spune:
Andreea vezi ca este subiectul ei la "in 1 sau in 2..." :(
Cami daca vreti dati o fuga si pana in Cluj sa vedeti ce e prin targul de masini. Cea mai buna varianta ar fi sa va aduca cineva direct dn strainatate, ati iesi mult mai ieftin. Daca te mai putem ajuta cu ceva, spune si vedem cum facem sa fie cel mai bine pt voi.
cherry cum e la moeciu? Aveti pe cineva acolo sau unde ati stat?
Pe mine ma intereseaza locuri frumoase pt vara asta:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
diadaniela spune:
Lavi ,si la mine merge siteul ca naiba.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
roxanicea spune:
flavi, sunt atatea pensiuni in zona bran moeciu........pe alese!!!!!!!! as aca vei avea unde sta fara probleme! dca aintri pe net gaseshti gramada! iar zona e dragutza, mancarea buna, apropae de brasov pt un restaurant sua o tzoala...., aproape de poaiana brasov si rasnov, asa ca spor la cautat!
pupilici!!!!!!
roxi foto