Clubul nurorilor (43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

ok, somnic usor!!!
ne auzim maine!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
O zi frumoasa la fete si o saptamana pe masura! Ne auzim mai incolo....azi am iar o mega sedinta!
Pupi

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neata
Sa-mi tinei pumnii sa iau testul...pls
O zi frumoasa!

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Corina bafta multa azi.
Am niste nervi... e un frig in birou, ca domnii s-au gandit sa nu mai dea caldura. Daca vineri stateam in tricou ca erau 24 de grade, acum stau cu geaca pe mine. Si afara au fost de dimineata -2 grade. Astia sunt nebuni de-a binelea. Sef nu am timp de 2 saptamani... Asa ca o sa o iau razna aici. Sa vad daca reusesc sa imi fac rost de un radiator. Altfel, las tot si plec in concediu. Eu nu am chef sa racesc aici.

Andreea 25+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Buna fetelor

cum ati petrecut in we asta prelungit???
eu am fost la botez, asa cum v-am spus, iar ieri mai mult a lenevit.

Andreea ai grija de tine, sa nu te imbolnevesti si tu.

pup toate fetele

aici poze de la botez

botez Alesia Nicoll

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza fetelor!

In primul rand mersi mult de sugestiile de melodii. O sa le ascult pe toate sa vad care se potriveste. Sun, am primit, ascultat, placut (de fapt, mi s-a facut pielea de gaina), mi-am dat seama ca o stiam, dar no, se mai intampla .

Flavia, n-ar fi asa problema cu melodii de dragoste (ca nu avem), dar sugestiile prind bine. Asa ca le astept daca ai.

Noi am fost ieri la padure la mici cu toata gasca (ai mei, socrii si cumnata cu iubi ei). Acolo totul bine si frumos, dar cand am venit acasa mi s-a facut rau, eu nu mananc multa carne de obicei si am exagerat un pic cu micii, plus ca m-a prins si soarele, batea vantul si nu mi-am dat seama ca e asa puternic, sa vedeti ce m-am brozat pe fata (pe altceva nu, ca era rece vantul si n-am dat jos nimic).

Va pe toate si o zi buna!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salut gagicile!
Eu sunt in mare zor,ma duc sa fac blatul pt. tort ca pe 4 e ziua Georgianei,fata mamii face 7 anisori si mi-a invitat o jumatate de clasa de colegi de la gradi,hai,poate imi mai trimiteti si mie retete cu aperitive rapide si aspectoase...pliss...Nadia,mai ai?Si cu poze,daca se poate!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Sunt in zona, acu' am aparut si ma duc in urma sa va citesc
si revin:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

neata gagici!!
nadiajos palaria ptr sotul tau!!!...!
a.cicela clescut bb yupiiiii!
camicum a fost la petrrecere?
lavisuperba nepotica...pup fata mica
diapetrecareata martini zici...vreau si eu!!!
flavia pup la tine
sunule asteptam amanunte da la marea intalneala (cina romantica in 2...suna bestial)...astept si eu o cina-n 2...poate in vacanta...
MEEI...da razuca pe unde e????
Corina multa bafta...tinem pumnii la fata dulce

Elena mama de baieti ;Bogdan(10.01.2000)& ;Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Am citit, am revenit:)

Andreea imi place burtica ta, sa vezi cat o sa mai creasca, de la o saptamana la alta. Ai destule haine sa te incapa?:)

Marina imi place mult melodia, mersi Si tie Sun mersi pt melodie

Cami cum stati cu masina? Un var de-al nostru lucreaza la Dacia si a zis ca asa ceva nu-si va lua niciodata ca a vazut cum sunt. Si are Cielo si e foarte multumit.

Corina incercam noi sa iti tinem de urat:) Tatal tau cum se simte? Bafta la test.

Lavi imi pare rau ca ai petrecut ieri singura, sau cel putin aseara, las ca va luati voi revansa:)

Dana cum e fara socrela?

roxi si pe mine tot asa m-a prins ieri soarele, pe fata. Sotul meu a stat in tricou, e rosu ca racul:) ti-a trecut raul de la mici?

Unde-i cherry, raza, bunicuta?

Alynuta hai ca fac o lista si iti trimit

Sun bafta la sedinta, te astept la povesti.

Him si tie. La voi a fost liber ieri?

Marina ce faina=i nepotica ta, da si tu. Imi place cum erai aranjata.

Fana inapoi:)

Asa: noi am fost ieri toata ziua la padure, ceva mai departe de Cluj, si ne-am intors aseara tarziu. A fost super-fain, parca am fi fost in concediu, plus ca o gasca mare de prieteni cu pitici, Sara s-a simtit asa de bine ca nici de dormit si mancat n-a avut timp:) Poate pun ceva poze mai incolo.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput