Clubul nurorilor (43)
Raspunsuri - Pagina 10
diadaniela spune:
Corina,nu mai plange ,ca suntem si noi pe aici sa iti tinem de urat.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Himmelsduft spune:
Dana, ma bucur ca nu sint singura care bantuie pe aici.
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
Himmelsduft spune:
Va salut pe toate , eu acum merg sa fac un ceai, ca de papat am papat deja.
Pe maine,
Him
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
a.cicel spune:
Ce fac fetele? Noi am fost la nasi, si apoi pana la parintii mei. Ca m-am saturat de stat in casa (la noi) asa ca am mers si pe la altii. si acuma iubi face o mamaliguta cu branza...ca am o pofta din aia mare-mare. Si bebelina vrea...simt eu. ca stiu ca ii place mult.
Va pup si ne auzim maine...ca merg la munci
Andreea 25+
POZE
BraveGirl spune:
Am intrat sa va spun noapte buna!Ma duc sa si apoi profit de iubi cat il mai am langa mine ...ca apoi o sa dorm singurica restul saptamanii.
==========
Corina
Albumul meu
lavinai spune:
fetele, mai sunteti careva pe aicia????
flavia, pe unde ai petrecut azi???
corina si eu sunt singurica , mai am un pic, maine noapte,,,,si imi e asa de urat singura...
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
diadaniela spune:
Himule ,am iesit fuguta mai devreme,ca fii-mea a avut o zi......
Numai crizute de nervi a facut. Copil rasfatat!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
lavinai spune:
dana, mai esti pe aicia??? nu ai somn??
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
diadaniela spune:
Lavinia,aici sunt!
Beau un Martini care m-a luat de cap......
Dana