Paciente optimiste si gravidute ale dr.Tutunaru-6

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Neata fetelor si o saptamana plinnaaa cu realizari!
marinar, de ce te-ai dus la IDS sa faci analizele? Nu puteai sa mergi la Medicover sau Medsana? Cred ca ti le facea mai repede si erau si mai ieftine. Ce analize ai facut? Bafta multa!!!

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Marina iubita mea, si eu am facut analizele la IDS pentru ca asa mi-a recomandat T insa daca le faci in alta parte, macar partial nu se supara.
Stiu ca DHEAS ti se spune ca dureaza 3 saptamani. Si mie mi-au spus la fel si atunci am spus sa mi le faca separat. DHEAS sa fie 3 sapt si restul 4 zile. Si uite ca m-am dus peste 4 zile sa mi le iau si era gata si DHEAS!! Asa ca s-a rezolvat. Ce-ti propun, colega mea in ale profesiei juridice, este sa suni peste o saptamana sa intrebi. Ca me mi-au dat cartea de vizita si mi-au spus sa sun fara probleme. Nu a fost cazul pt ca m-am dus direct si le-am luat. Asa ca poti avea surprize. Mai scriu pe PM daca mai am ceva ce nu e la subiect de spus, fata frumoasa si cretzofolita.
Alina 25, te asteptam si pe tine la intalnire, eu merg la T marti, adica maine si sigur imi va spune daca e sau nu saptamana viitoare pentru ca s-ar putea sa ne apucam si noi de stimulari.
Tu de ce faci stimulare? Te-a monitorizat si nu ovulezi?
Va pup mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Clau cea carliontzata asa o sa fac. Si cand am facut primele analize tot mai devreme le-am luat decat imi spusesera. Chiar nu m-am gandit sa cer rezultatul de la DHAES separat de celelalte.

Bubu mi-a dat sa fac: DHAES, testosteron, insulina, glicemie, LH, FSH, TSH, prolactina. Cred ca nu am ratat nici una.

Poate-mi spuneti si mie pt ce sunt- nu am avut cand sa caut.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

marinar, iti spun intai ce stiu eu sigur.
prolactina este analiza care verifica glanda hipofiza. Daca nu functioneaza bine, influenteaza negativ toti hormonii, iar rezultatul este amenoree.
LH, FSH - hormonii care ajuta la maturarea si spargerea folicului.
TSH - analizeaza tiroida. Orice disfunctie a tiroidei poate influenta celelalte glande si implicit poate da disfunctii hormonale.
Celelalte analize (DHAES, testosteron, insulina, glicemie) cred ca se fac pentru depistarea ovarelor polichistice. Eu nu le-am facut dar parca asa am citit. Rog fetele care stiu mai multe sa o ajute pe marinar cu un raspuns.

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

bubu multumesc mult. Cred ca ai adreptate si cu cele pt depistarea ovarelor polichistice pt ca mi-a zis dr de chestia asta. oricum diseara, cand o sa mearga cautarea pe forum, o sa ma mai documentez. va tin la curemt

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

bubulina1: multumesc mult pt grija pe care mi-o porti..esti o sufletista si o draguta...sa iti ajute D-zeu dupa inima ta

Madalina 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Fetelor ma primiti si pe mine in "clubul carliontzatelor" , ca si eu tot creata sunt.......
Intradevar bubulina , ai dreptate cu analizele , si eu le-am facut
Prolactina mie mi-a iesit in limite normale chiar daca eu eram in amenoree si mai am si microadenom hipofizar. Analiele aste eu le fac de ani de zile si toate imi ies in limite normale cu toate ca eu am amenoree secundara ( dr zice ca mai degraba primara).... Sunt defecta rau de tot , macar stiu ca mie nu-mi vine ciclul din cauza acelui microadenom hipofizar
DHAES, testosteron, insulina, glicemie se fac pentru depistarea sindromului ovarelor polichistice (pcos).
Marinar , bafta si sa-ti iasa analizele bune , poate ne intalnim luna viitoare la o monitorizare....

Ma bucur ca mai apar pe la subiectul asta si gravidutele noastre ...
Pupici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marair spune:

Dragele mele, vreau sa inchei saeara asta langa voi!Chiar daca am trecut printr-o perioada grea cand v-am cunoscut (incercam si eu pt un bebe), acum ma uit zambind nostalgic in urma...Mi-e dor de mine atunci.Acum?Acum am aflat ca am hepatita C!!!!Am dat si peste o catastrofa de dr, care nu-mi spune prea multe...asa ca sunt un pic socata de veste si de implicatii.Gata, trebuie sa-mi revin!Langa voi am invatat sa lupt si sa vorbesc de temerile mele!Va doresc la toate sa reusiti, sa va vad gravidute si sa nu treceti prin ce trec eu acum!
Va pup cu drag!Raluca, 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

CLAUCIA , MARINAR din ce club facem parte? Al cretzofolitelor? Vai..ce-am mai ras..
va sun maine, ca eu pe mesenger nu am avut timp sa intru, iar PM nu l-am activat inca! la toate cretzofolitele!
LAURAVOINICU ma bucur ca ne intalnim si aici! Cum sa nu te primim in club? Mai ales ca esti si....creatza!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Neata

Laura merci de informatii. Sper sa apara rusii la mine si apoi sigur ne vom intalni la monitorizare... sau la echo cu bebeii...eeeeee!!!
Pup fata carliontzata!

Marai sper sa fie totul ok cu tine si cu bb.

Ioana, Clau

marina

pozici

Mergi la inceput