Muscatura de caine !!!
Raspunsuri - Pagina 2
neliana spune:
Acum 1 saptamana o vecinica (4 ani)a fost muscata de un caine care toata lumea il stia fff calm si care iubeste copii.Ia sarit fetizei mingea langa el si cand sa dus sa o ia a muscat-o de cap si a desfigurat-o.Acum e cusuta si chinuita.
Daca cel mic a fost muscat cat de putin nu ezita sa mergi la doctor pt ca acel caine sigur a avut dintii murdari si se poate infecta copilul,plus de asta durerea e ceva de ???.
Cainele gaseste-i un alt camin sau du-l la tara undeva,Cum a zis si Flafo cu tarcul nu rezolvi nimic daca e invatat sa stea dezlegat.
Sanatate
neliana anghel
cipcipcip spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Nu ati dresat cainele?
Catelului nostru ii era frica de copii si din cauza fricii devenea agresiva
Da, cainii pot musca si de frica dar nu e cazul lui Ingridnen, cainele il cunoaste pe copil pentru ca sta cu el in casa. Cainele ei se crede pur si simplu deasupra copilului in ierarhie (asa gindesc ei) si il pune la punct pe copil atunci cind el considera ca e deranjat.
Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005
axxa spune:
Daca este cainele vostru, vaccinat, sigur nu e cazul de a-i face copilului vaccin antirabic. Noi am patit exact asa ceva, tot cu cainele nostru, dar am mers cu cel mic la spitalul de boli contagioase, si acolo i-au facut injecta accea cu ser antitetanos (sper ca nu vorbesc prostii), si ne-a dat o hartie cu care a trebuit sa ne intoarcem dupa 2 saptamani, timp in care ai obligatia sa urmaresti cainele, chiar daca e cainele "de casa"...si da, ne-a dat si ceva antibiotic, chiar daca "muscatura" a fost mai degraba o zgarietura..Parerea mea este, ca sa fii linistita, fa-i si injectia aceea, e mai bine asa.
descintec spune:
si eu cred ca e 'lupta' pentru ierarhie. in general se poate rezolva cu dresaj. daca iubiti cainele si doriti sa nu stati cu teama in sin, ar merita sa incercati. credinta mea e ca orice copil ar trebui sa aiba un caine si un frate :) zilele trecute ma uitam pe fereastra cum cainele nostru juca ascunsa impreuna cu fiul meu. se tira pe burta pe dupa masini :)
sweetheart spune:
Si eu am patit-o....Anul trecut in vara setterul meu mi-a muscat fetita de fata si am fost nevoiti sa o ducem si sa o coasem.Cainii sunt imprevizibili.Noi iubim cainele f mult si nu am putut sa il dam.Eu cred ca si cainele tau este gelos(al meu este) si asa cum spun si ceilalti care ti-au raspuns,asa iti spun si eu...se poate repeta si mult mai urat(Doamne fereste!)
Eu iti recomand sa il tii cu botnita si sa il duci la dresaj.Si eu am sa procedez la fel la vara cand vom veni in tara in concediu(cainele este la parintii mei acum).Crede-ma ca ma gandesc numai la acel incident urat de anul trecut cand ma gandesc la concediul din vara.Si cu dresaj,nu stiu daca se poate rezolva ceva.Sa fii mereu in preajma copilului!
ingridnen spune:
Fetelor, va multumesc pentru raspunsuri, abia azi am intrat iar pe forum. Intre timp muscatura aproape s-a vindecat.
Noi locuim la curte, cainii stau afara. M-am gandit si eu sa-l dau, dar nu gasesc amatori, aici in RO e problematic sa dai un caine...nu cred ca exista adaposturicum sant in Germania 'Tierheim", ca as plati lunar, nu asta-i problema. Si mai e ceva, cainele e bolnav de epilepsie si ia tratament zilnic.
El de obicei e pasnic, dar acum chiar ca mi-e teama si nu mai las copilul nici o clipa singur.
Cipcip cum e cu dresajul, poate ar trebui sa apelez la cineva specializat ??
Multumesc mult fetelor
Ingrid
cipcipcip spune:
Ingridnen, faci foarte bine ca nu mai lasi copilul singur cu cainele. Eu iubesc cainii la nebunie, dar cind e vorba de propriul copil, as pune cainele in lant imediat.
Uite o poza cu catelul meu si bebe:
http://community.webshots.com/photo/514724623/2134293350063794276ZlEUUX
(jucaria din poza e a cainelui nu a copilului hehe)
Cainele nu trebuie dus la dresaj ci invatat acasa cum sa se poarte. Iti scriu pe PM mai tarziu. 
Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005