Oltencele, poftiti la povesti! (17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

giorgiiiii te gazduiesc io mama!!!!!!
numai vinooo tu!!!!!
hai ca vineri ma apuc de curatenie..ca stiu ca'ti place sa ajuti!!dau si io o bere!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

BUNA,

Incerc sa ajung si eu cu David vineri dar avand in vedere ca termin serviciul pe la ora 18 si pana il iau pe David din Brazda s-ar putea sa se faca ora 19 nu stiu daca va mai gasesc!!!!
Dar eu incerc!

Mariana si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

quote:
Originally posted by Liana30

giorgiiiii te gazduiesc io mama!!!!!!
numai vinooo tu!!!!!
hai ca vineri ma apuc de curatenie..ca stiu ca'ti place sa ajuti!!dau si io o bere!!

"Nimic nu-i imposibil!"

nu vin fatoooo!
Nu are treaba la Craiova...
Io divortez, gata!

Liano mai amana mama curatenia daca vrei sa te ajut.Orice da' nu sters de geamuri.Sau daca vrei sa ti le sterg cu ...

Zozelo nasha mare...multzam fain. Buna berica. Si destula. Distractie placuta.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

moamaaaaaaaaa ce ma oftica Lilaaaaaaaaaaaaaa

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Nu te aude fato ca doarmeeeee. E obosit daca trage toata ziua... parca am manca cu doua guri. Nici cu fi-sa nu mai petrece mai mult de o jumatate de ora pe zi . Cu mine mai petrece noaptea

Vazui prognoza la Tv pt vineri.Nu dati cu rosii da cica ploua. Liano, iti spala geamurile . Fato sa stii ca o sa vin io in Craiova si macar ca vin doar pe la tine si tot vin.Acum m-ai invitat...nu-ti mai iei vorba inapoi, da?

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Avem si POZE

Mergi la inceput

Neatza oltence.
Iar vorbesc singura pe aici?
Hai... adunarea ca azi e ziua tizei mele, fetita Cameliei.

LA MULTI ANI GEORGIANA! Sa cresti mare si frumoasa , sa fii cumintica si s-o bucuri pe mami.

Asadar Camelia, sa-ti traiasca domnisoara si sa fiti sanatosi cu totii. Va pup dulce dulce dulce.

Hai feteeeeee... unde sunteti....ca azi avem chef la oltenceeeee

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

'Neata,fetele!
Mamaaa,cata treaba am dar tot nu ma pot abtine sa nu dau o tura pe la oltencele mele...si sunt singurica,nu ma ajuta nimeni,sotul vine la noapte ca azi are multe drumuri de facut...la Bucuresti si Petrosani !
Nici mama nu poate sa ajunga ca se apuca frati-miu de casa si are de gatit pt 15 persoane...of,of...da' las' ca ma descurc io,fie-mea sa traiasca si sa fie sanatoasa...hai,ce vreti sa va mai dau?
Georgi,multumesc mult,iubita,sa fiti sanatosi si voi si sa va traiasca si sa creasca mare pitica...

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

La multi ani, Georgiana!Sa cresti mare si sa fii santoasa, si sa ai parte de multe bucurii si impliniri!

Fetelor, eu nu stiu daca pot veni vineri pt ca nu stiu exact cand vom merge la circ, nu depinde numai de noi, mai avem de pescuit 2 copii mai mari ai caror parinti nu au chef sa mearga si ni-i paseaza noua.

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

"La multi ani Georgiana!!!"

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

La multi ani, Georgiana!

Cami, numai bucurii sa va aduca, sa aiba viata plina de fericire

Davidutza...nu cred ca plecam de la Panda pina la ora 19, asa ca va asteptam cu drag.

Andreea - da-mi si mie detalii cu circu ...te rog...ca as vrea sa duc si eu Maxiplodu, dar habar nu am ce-i cu el.

fug la treaba....pupici la mamici si la pitici.

DORIS cu doua minuni

Mergi la inceput