Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Ingrid, nu vreau sa te sperii, dar sa stii ca si la noi baiul cel mai mare a inceput de cand a facut kk asa verde inchis si ff urat mirositor...acum nu stiu de la ce o fi fost ca tot atunci a avut si rosu in gat. Problema cu kk am rezolvat-o cu Biotics baby care a reglat-o excelent si nu mai avem nevoie de stimulare.
Problema cu mancatul o avem de cand nu am mai avut eu san, dar de cand cu rosu in gat si kk urat refuza total...si ceai si apa si lapte si orice. Bacteria se numeste Klebsiella, este o bacterie a sistemului digestiv care creaza tot felul de infectii. Am descoperit infectia urinara cand am decis sa ii facem toate analizele si am facut si urocultura. Pe langa asta are si anemie si fosfataza marita (dar nu ii pot da D2 pentru ca are fontanela ff mica si se inchide repede). Deci cam toate aceste motive impreuna pot da un pic de inapetenta, dar nici chiar asa...eu sunt convinsa ca la noi mai e si ceva psihologic...dar ii dam noi de cap cu muuuuuuuuuuuuulta rabdare.
Sa stii ca nici la noi nu mergea cu scosul la aer, dar am fost doua zile la tara, unde vezi o masina pe zi si aerul excelent si s-a cunoscut...cu o zi inainte sa plecam nu a depasit 50 ml la o masa si cand ne-am intors a papat chiar si 150. Si Anastasia e superactiva si vesela, trancaneste toata ziua si se hlizeste la toata lumea. Tin pumnii sa o scoateti la capat si sa nu va chinuiti si voi atat.
Moni, am inceput sa ma obisnuiesc si eu cu stilul asta si sa fiu un pic mai relxata de dragul strumfitei...noi suntem happy cand papa 130 la o masa, chiar daca in somn si jumate de bunavoie, jumate strang eu biberonul..cu alte cuvinte indopata. Am vazut si eu pozele cu Diana si e supermortala cu mutritele ei...pare o smechera si jumatate.
Cata, imi pare tare rau ca Bia mai da jetulete...doctorul ce zice?
Va pupam, fetelor ca acum scriem amandoua: "mdjsahfshau" de la strumfita.

Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

BUMBITA INTRA LA PROFILUL TAU DE PE DESPRE COPII SI ACTIVEAZA DE ACOLO PRIVATE MESSAGE. DACA NU REUSESTI CONTACTEAZA-MA PE MESSENGER ionita_daniela@yahoo.com SI ITI DAU EU ADRESA SI PAROLA.

daniela si ioana alexandra

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CATA am vazut pozele,ce dulce si grasuna e! Spre deosebire de altele! Cred ca si al noi se intampla ceva cu dintii,ca e cu degetele in gura si mai si plange brusc!Cum e cu dedublarea aia? Cum trebuie sa arate?
INGRID pai eu am cantarit-o acum 2 saptamani si avea 5,200 si m-am gandit ca daca in 2 saptamani a pus 300 g in urmatoarele va pune la fel! Si cand colo in urmatoarele a pus doar 100 g Posibil sa aiba legatura cu faptul ca am fost si la birou,am lucrat ca orbetzu si acolo si acasa,am fost racita si a baut lapte si din congelator,din cel mai lichid ,deci nu foarte consistent! Acuma e adevarat ca a tras 2 ture de kk azi (care cantareau ceva ). Nu stiu ce sa zic,ca ea de mancat mananca,ba chiar in ultima vreme dupamiaza e cam agatzata de tzatza! N-o mai fi bun laptele? Ca prin ce stres am trecut nu m-as mira!
Acum ma tot gandesc cum sa incep cu diversificarea
Ce sa fac, sa-i dau si lapte praf numai ca sa ia in kg???
Cereale nu prea am chef,as prefera piureuri de fructe si legume.Saptamana viitoare merg sa-mi iau un robot,ca juma de pret cotizeaza mami,cica pe post de cadou pentru mine si Ghita. Deci pot lua unul mai scump! Azi si ieri m-am cacarit cu morcovii pana am scos ceva din ei pe razatoare si nici macar tifon n-am avut in casa,printr-o strecuratoare i-am apasat sa iasa ceva,ca la mar dar acolo e joaca,nu ca la morcov!
Cu laptele sunt cam in balon,sunt moi si tot ma mir de unde mai scoate ceva,ca vad ca iasa laptic! Iar in congelator mai am doar 6 pahare.Oricum mi-a ajuns cu mulsul pana peste cap!
Si cum zicea CATA am alaptat mai mult decat speram!Acum ar fi ideal sa alaptez doar dimineata si seara,eventual inca odata cand ma intorc de la birou,in rest sa bea formula si a trecem la papa!
Mai, ziceti-mi si mie ce diferenta e intre NAN si alte NAN-uri? Cum ea a baut NAN 1,as lua din ala,dar e cumva pe varste??? Ca-s pe dinafara,eu doar cu HOLSTEIN pana acum...
BUMBITA chiarca habar n-am cum am activat PM-ul
Scrie-ne o adresa de mail si iti trimitem acolo parola!
LA MULTI ANI zic si eu sarbartoritilor de azi ca tot am uitat!

MONI care DIANA (01.01.2006)
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Daniela, ce figura ai fost cu pozitia la baita. Noi o lasam pe Anstasia singura putin, in rest tine Ovi mana asa de contorl pentru ca si ea a luat cateva guri de apa, ba chiar se lingea pe bot.
Cata, e mortala Bia cum paseste..apropos, l-am intrebat e neurolog daca e bai sa o las sa paseasca si sa topaie si a zis ca nu e nici o problema..topaie mandra mea intr-o veselie, iar la nervi zici ca are zgandarici in fundulet si merge la greu. Tot nenea doctorul zicea ca pasitul asta e reflex si va disparea in curand.
Moni, imi pare rau ca Diana a luat asa putin in greutate..o fi de la faptul ca e asa activa. Cat despre lapte, de la 4 luni e Nan 2 care e mult mai consistent.
Va pupic, ma duc la activitate de "jucat" cu lingurita.

Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

CAPITOLUL 34

de cu multi !

Mergi la inceput