Nazdravani de oct-nov-dec-2003(75)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna Mamicilor,
Fetita mea Rebecca Emanuella este nascuta pe 18 dec'2003,- acum pe 18 face 2 ani si 5 luni.
Desi se incadreaza perfect in randul nazdravanilor de oct-nov-dec2003,nu prea dau pe aici desi ar trebui
Ceea ce ma impinge acum este starea ei.
Astazi nu a mai fost asa vioaie ca de obicei, nu a mancat bine iar ca urmare am inceput sa ma ingrijorez...
I-am luat temperatura si era foarte mare. M-am tot gandit ce poate fi,am analizat-o iar ca urmare am descoperit ca-i iese inca o masea .
Iar acum intrebarea "intrebatoare" ca spre mea nu stiu: Pana la ce varsta cresc maselele de lapte?
Multumesc anticipat pentru raspuns

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Ileanaaaa , felicitariiiii!!!!!

"Daca crezi ca exista Vesnicia si stai nepasator, meriti sa fii inchis in casa de nebuni" - un parinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Multmuesc frumos de felicitari. Din pacate problemele mele cu tensiunea sunt mai acute, saptamana asta trebuie sa merg si la un cardiolog. Cu toate ca mi s-a suplimentat tratamentul, tensiunea a devenit oscilanta. Insa sper sa fie bine pana la sfarsit.

PS: Luk spune cand face pipi, si afara si in casa, intr-o saptamana a renuntat la pampers, il punem numai la nani. Nu credeam ca mai traiesc sa vad si momentele astea.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ileana, sanatate multa si sa reusesti sa tii in frau tensiunea. Pup
Ref. la scutec si Luca a reusit sa scape de el. Spune cand face pipi si caca si se duce singurel la olica.
Faza a fost ca luni seara ne-am dus la aeroport sa-l luam pe tati si la intoarcere a spus ca face pipi. La care taica-sau i-a zis sa faca in scutec. Copilul nu a vrut. Asa ca am tras masina la marginea drumului, am dezbracat copilul si a facut pisu jos, dar si pe pantalonasi si adidasi. In masina ne spunea ca ii e frig la picioruse si "butonel". Facuse pipi si pe bluzica.
Mi-e un drag de el de mor cand il vad cum fuge la olica, isi ia jucariile cu el si sta pe ea pana isi face treaba.
Si asta se intampla din ziua cand a implinit doi ani jumate.
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Ciuf, pai sa stii ca Luk spune de pipi de cateva zile de cand am renuntat la olitza, acum face pipi din picioare, ca baietii. Afara face fara sa se ude, se apleaca in fata cum l-a invatat tac-su. Si acasa il pun in picioare pe un lighean, ca e buda prea inalta ptr el. Si kk face la oala, il pun de 3 ori pe zi, dupa mesele principale.

_

poze cu burtica;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Ileana felicitariiiiiii. O fetita mititica....bravo domne !
Nu te ingrijora, fa tratamentul si totul o sa fie bine.
Eu aveam tensiunea prea mica
Un pupic familionului din partea noastra Si noi am scapat de pampersi !!!!! Eu chiar nu credeam ca vine ziua. A apucat-o dintr-o data si in a 3 a zi era experta.
Cere singurica cand face si in doua minute se ridica victorioasa.
Ca sa nu va zic ce tipete de bucurie tafe "facut pipi la olitaaaa"....vreo 10 min ne manifestam bucuria.
Am facut-o si pe asta.Eu ii mai pun afara si noaptea. La somnicul de pranz nu mai vrea...si nu a mai facut deloc.
Cum e domne cu fetitele afara cu pipi. Sau in masina...nu-s lamurita deloc.Gina....si noua ne ies vreo 2 acum. Cele din spate. Din cate am inteles au timp sa apara pana la vreo 3 anisori.
Ven ce mai faci ?
Valeria...ce poze frumoase. E asa de frumusica papusica, are trasaturi de fetita clare.Eu stau cam prost cu timpul ultimamente, nici n-am avut timp sa pun pozele.
Am pus insa unele dragute din mai. Le-ati vazut ?Va pupacim tare,Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Uitati si dovada
http://community.webshots.com/photo/550279990/2654328870084130401QfDOroAm tuns copilul...am vrut sa ii indreptam parul si l-am scurtat cu vreo 7 cm.
E drept...dar nu mai e lung.
In poza de sus e tunsulici deja.
Nu pot sa mai scriu din motive de bebe nazdravan.
Revin.
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Neata!

Ileana felicitaaaari.Ce draguuuutz!!!Fetitzaaaa!!!Cred ca e o mare bucurie in familie acu' ca ati aflat,nu? Dar Luca ce zice?I-ati spus ca o sa aibe o surioara?Cred ca intelege acum.Mai ales ca se vede si burtica,nu?

Nu pot sa mai stau,sunt la cab.,...dar nu mi-ati spus de vaccin?Nu am mai ajuns marti si am lasat pe azi.Cu toate ca nu stiu daca e sa fie azi.Am niste emotii.Panica..

O zi buna.

Vera si Vladutz( 2 ani si 6 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Super mami,iti multumesc tare mult pentru raspuns.
Si la noi sunt tot cele din spate cu pricina.
Astazi desi i-am administrat tylenol-ul la timp, temperatura a crescut la 103*F si am ajuns la
La mijloc nu au fost acestea ci o infectie la urechi... Acum suntem pe antibiotic si speram sa fie mai bine.

POZE NOI

Mergi la inceput

Ver@, Luk a trecut deja peste vaccinul de 2 ani jumate. Destul de usurel. Febra usoara vreo 3 zile si dureri de picior vreo zi jumate. Cu vaiete si plansete, ca un "barbat" adevarat.

_

poze cu burtica;

Mergi la inceput