Nazdravani de oct-nov-dec-2003(75)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

SuperMami si bine ati venit... Pai sa nu mai scrii tu nimic cu 9 zile inainte sa plecati!? Ca la intors mai inteleg ca-ti trebuia ceva timp sa te refaci...

Cum mai e caputul cretulinei? Hai povesteste cum a fost... poze... A fost cuminte pe avion?

V-au placut pozele? Sau nu mai aveti timp... Oricum, le-am pus acum si pe cele de la aniversare, am o noua adresa... Chiar, poate cineva schimba si mie adresa la prima pagina? Multumesc de urari... A avut tortulet, am fost la un restaurant pe malul marii.. si cam atat...

Carmen, Uki... SuperMami etc... Ce faceti cu bb2? Chiar daca va hotarati acusica... Pana se prinde, pana se naste... diferenta intre ei o sa fie cam de 4 ani!!! Nu vi se pare mult, enorm? Carmen? Stiu ca tu-i vroiai de varste apropiate... Intre mine si fratele meu sunt 4 ani diferenta si... nu prea... intelegeti... Acum, ca suntem la 30 si respectiv 34 nu prea mai conteaza.. suntem mai pe aceeasi unda... insa in copilarie... NIMIC.

Si trece timpul asa de repede... Nici nu-mi vine sa cred, Nardi are deja un anisor... E adevarat ca e foarte greu cu ei asa, mici, insa e din ce in ce mai usor... Mult mai usor.. Si sunt asa de simpatici impreuna, fericiti... Se au unul pe altul! Sa le de-a D-zeu sanatate!

Va pupic si mai vorbim.

Cu drag,
Isabella, Yael (2 ani & 5 luni -24Nov.'03) & Nardi (1 anisor!!! -01May'05)
Poze cu noi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Yzzy, da, mi-ar place sa mai fac inca unul acuma, dar mi-e realmente groaza ca iar o iau de la capat cu adusul de parinti si matusi in Canada ca sa aiba cine sta cu cel mic, cu Matei suntem aproape "scapati", are loc la o gradinita buna peste 2 luni, asta e cea mai mare pb aici ... ca nu ai parinti/rude pe aproape care sa te ajute cu copiii, iar ca sa fac un copil si sa il dau la gradinita la 10 luni - 1 an ... mie una mi se pare .... cam nasol ... mai ales ca un loc la o gradinita buna ... pentru un copil sub 2 ani ... se asteapta cateodata si 2-3 ani pt el .... iar ca sa il duc la orice gradi numai sa scap de el ... mai bine nu il fac ...

Cam astea sunt dilemele mele , si daca nu ma hotarasc repede, probabil o sa ramanem numai la Matei, mai ales ca si pe el ne-am "chinuit" sa il concepem cam 1 an ...

V-am ca peste juma de ora tre sa plec la munca si mai am sa imi fac mancare ... si alte chestii casnice.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

salut!

Carmen, si eu, ca si tine sunt in aceeasi situatie, in ceea ce priveste "hotaratul", eu insa mai am la dispozitie saptamana viitoare, atat, nimic mai mult! daca trece si n-am actionat...mi se ia...

ploua in Bucuresti mocaneste de-ti vine sa crosetezi ...botosei...

hai pupici multi aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Isabella am vazut pozele....super piticotii. Seamana din ce in ce mai mult intre ei ( si cu tine ).
Noi vrem sa adoptam o fetita ( pe care o va chema Celia...deocamdata ). Nu chiar acum, pt ca din sept eu va trebui sa incep sa fac ceva...acusica fac 30 de ani si n-am muncit mai mut de 6 luni in ei.
Asa ca, daca la momentul respectiv vom fi in Spania...adoptam din Asia o fetita ( probabil ), daca vom fi in Ro...din Ro evident, iar daca vom fi in Cuba....banuiesc ca de acolo.Problem big e ca m-am sucit iar cu gradi....sunt gaina domne ce sa mai.
Eram hotarati, am vizitat, Isa ok....parca nu ma lasa sufletelul.
Mai am timp sa prind curaj pana la toamna.Cum azi se fac 10 ani de cand eu si domnul tati suntem impreuna....trebuie sa fug. Sunt cam in intarziere.
Am pus cateva poze...am inceput dar nu prea am timp zilele astea. Cand mai adaug va anunt.
Carmen aveti poze din vacanta ?
Valeria ce face bebelina ? Ce zice nazdravanul ?Revin cu povesti, promit.
Pupici
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Uitai ce era mai important:Facem pipi la olita. Singurica. Nici nu zice intotdeauna. Ma anunta cand termina. Dintr-o data a inceput.
Fug in mare viteza. Pupici.
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare,
Super mammi, bine ai revenit. Felicitari pentru reusita la olica. Si mama-soacra se chinuie sa-l invete pe Luk la olica. Mai spune, se mai scapa prin casa, un pas inainte, doi inapoi, cam asa merge treaba la noi.
Felicitari pentru cei 10 ani de convietuire! Sa fie multiplicati cu 10.
Yael, ma bucur ca ai mai scris si tu.
Imi cer scuze dar nu prea am timp sa vad pozele. Imediat cum voi fi mai libera le voi privi cu mare placere.
Carmen, cat platiti pentru gradi? Tu mai lucrezi?
Vikinga, mai scrie si pe la noi si spune-ne ce mai face Aldito.
Elena, cum te mai simti?
Fetelor, eu sunt tare in urma cu somnul. Mimoza ma cam tine treaza si noaptea si ziua. E dezastru. Noroc cu mama-soacra ca i-o mai pasez pe micuta si ma odihnesc si eu.
Luca urla ca un nebun in casa, asta ca i-am tot spus sa vorbeasca incet ca sa nu o trezeasca pe micuta. Ma chinui sa o adorm, imi adoarme in cele din urma si il apuca pe Luca chiutul in casa. Si Eva se trezeste si ia-o de la capat. Laptic nu prea am, ma mulg cu o pompa electrica dupa fiecare supt, am inceput sa iau tot felul de ceaiuri, pastile pentru stimularea lactatiei. Sa vedem ce branza facem. Cert e ca as suferi tare mult daca as ramane fara laptic.
De azi micutei ii curge un ochisor, cred ca are un canal lacrimal infundat.
Mi-e groaza iar sa ma duc cu ea la pediatru. Doar ce am fost sapt. trecuta ca i-a crescut un cucui in cap din cauza aspiratorului care l-a folosit doctora ca sa o ajute sa iasa.
Icterul i-a trecut.
Eu nu mai am timp de nimic. Ma simt ca o epava si tare nervoasa.
Ileana, ai aflat ce bb ai in burtica? Cum te mai simti?
Sympa, te-am felicitat pentru baietel? Nu mai tin minte. Daca nu, iti zic cu intarziere felicitari si sa fie un bb sanatos si cuminte!
Zeeva, ce mai faceti?
Pup gasca

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ciuf, rabdare, rabdare si nervi de otel, ca n-ai ce sa faci. Personal nu cred ca ar fi asa o tragedie dc nu ai mai avea lapte ptr fata. Nu-i grozav, dar nici motiv de luat razna nu cred ca e.

Uki, cum adica mai ai asa putin timp sa te hotarasti la bb2? Ca nu pricep. Ce, luna viitoare nu mai e timp?

Carmen, zau ca-i pacat sa nu mai faci si o fata. Poate revii la sentimente mai bune.

PS: rezolvam problema pampershilor. Dintr-odata fi-miu s-a decis sa nu mai faca pe el, adica tot nu cere oala, dar macar e sincer cand il intreb dc face pipi sau nu. Chiar si afara am renuntat la pampershi. La fel, il inbtrebam din cand in cand dc face pipi si daca ii vine, soatem putza pe pravac si face pipi la un tufish, ceva. Nu stiu cat e de frumos sa-l las sa faca pipi pe afara, pe tufisuri, dar presupun ca o sa se dezvete si de asta la un moment dat...

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Mey Ilenutza, am si io un plan...

dragelor, m-am luat cu vorba si am uitat sa va anunt ceva foarte important pentru noi: de pe 29 aprilie exact, Mariuca nu mai primeste suzeta

fusese ziua maica-mii si a rezistat eroic toata ziua, iar seara a cazut lata de oboseala, fara sa mai ceara nimic, si de atunci am hotarat sa nu i-o mai dam deloc, pt ca uneori seara dupa ce adormea, i se facea sila de la ea, si chiar voma...

asa ca...iata totusi, am realizat ceva...
i-am zis ca a furat-o hipopotamul, si a plecat cu ea, si Mariuca se duce la usa si-i trage niste pumni(asta se intampla zilnic) si e tare furioasa pe el- pe hipo...... daca ar sti ea ca suzeta ei e in dulap

mai avem de rezolvat cu pampersii, uneori e asa nesimtita mica, de fapt v-am mai spus ce mult ii place sa stea cu kk la poponet...am observat ca tine treaba cu pedeapsa la colt, se duce singura si isi da si palme...la fundulet

cam asta e...hai pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Valeria, vom plati 300 cad pe luna pt gradinita, si da, eu mai lucrez ... din pacate sau din fericire .
Am citit pe subiectul cu Canada ca va batea gandul sa veniti in Canada ... daca mai vrei info, da PM sau telefon ... ca nu e scump ... si iti spun tot ce pot.

Promit ca ma mobilizez si pun si pozele din vacanta in RO.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Buna!!!

Of Ciuf,iaca cum ma descurajez eu,cu bb2,citind ce zici tu,cu somnul,oboseala...Stiu ca o sa treaca,dar pe cuvant daca sunt in stare sa mai trec printr-o perioada ca asta.
Iti doresc sa ai multa putere,sa reusesti sa dormi si micuta Eva sa reuseasca sa isi faca un program buuun.Iar cu lapticul si eu zic sa nu te impacientezi.

Uki i-auzi mei cum ati scapat de suzeta.Bravo!!!

Ileana
felicitari si lui... Luca de scapatul de pampersi.

Supermami
Mai da' cred ca s-au vorbit copii astia.Fiecare a facut un pas inainte.

Isabella si eu am vazut pozele.Ce scump e Nardi Amandoi sunt niste draguuuutzi.

Azi noi mergem la David care implineste 2 anisori .Avem noroc...ca e superb afara si cum ei stau la curte...SUPER

Vladutz e bine.Sapt asta am lucrat 3 zile de dimin pana seara si ii era un dooooor de mineeeee.In prima seara m-a asteptat si se uita la mine cu ochii in lacrimi.Credeam ca il certase mama inainte sa vin dar nu,el era suparat ca nu veneam.L-am luat in bratze si ii spuneam sa planga,nu sa tzina in el,dar el tot nu plangea.Si ca sa il fac sa rada i-am zis sa faca si el cum fac bebelusii:oaaaaaa,oaaaa Si l-a apucat rasul.

Va doresc un sf de saptamana placut.

Va pup.

Vera si Vladutz( 2 ani si 6 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput