Nazdravani de oct-nov-dec-2003(75)
Raspunsuri - Pagina 16
annita72 spune:
Vera, am vazut pozele, sunt superbe!
Felicitari, inca o data, si iti urez sa ramai la fel de zambitoare in continuare!
Pupici
mami de tudor si ioana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos
super mami spune:
Vera....superbe pozele.
Se vede ca a fost o zi perfecta. Multe felicitari.
Valeria ce mult a crescut papusica. Si iti seamana perfect. E dulce si scumpa foc.
Isabel are ceva la burtica, mi-a zis pedi cum se numeste...dar am uitat termenul.
E la regim, fara lactate si legume sau fruce crude.
Nu e deloc incantata de regim, eu ...imi dau una peste frunte si mergem mai departe, ce sa facem.
O doare burticul si face si kk moale ( cateodata doar, ca asta ma mira ). In rest...vorbeste super. Numara in trei limbi pana la 10. In ro de mult, in spaniola tot de mult, iar in engleza ( preferata acum ) din vacanta.
Cred ca o sa invete usor engleza, se pare ca prinde repede.
E haioasa si ffff politicoasa. Tot timpul zice te rog, multumesc, cu placere.....saluta.(tot in cele trei limbi)A inceput sa foloseasca "r". Il pronunta bine.
A inceput sa ne dea afara din camera cand are "treaba".
Azi picta cu apa mobila la ea in camera si imi zice "hai mami, fugi la baie, fugi" (de acolo veneam eu )![]()
Cand vorbeste la telefon si zicem noi ceva ne face semn cu degetul si ne zice in soapta ca vorbeste. Asa facem si noi "ssss, mami vorbeste la telefon".
Are o prietena noua la piscina, ce o mai mangaie toata ziua. E bb mic si e incantata. Ma bucur, ca in ultimul timp incepuse sa-i cam altoiasca pe astia mici ![]()
Vrea la "gaghinitza" cu copii. Sa o vedem cand o ajunge acolo.
Vorbeste f bine, zice cam tot ce vrea sa zica.
Poezii nu stim, dar nu stiu nici eu. Stie un cantecel si-i place mult ( il canta de 100 de ori pe zi ).
Ah si ii place cantecul ala "tomorow, tomorow, I love you tomorow, you're only a day awayyyy"...il zbiara ( ca asta-i cuvantul ) si pe asta prin casa toata ziua ![]()
Nu mai fol pampers, insa nu vrea decat la olita ei. Nu la wc, nu la alta olita, nu afara. Asa ca trambalam olita. Stiam ca asa o sa faca, nu degeaba imi faceam probleme. Imi cunosc comoara
Cam atat despre noi. Parca m-as apuca de ordine...parca nu....mmmm grea decizie ![]()
Pup you pe toti
Alexandra si Isabelita Isabel
carmen77 spune:
Am vazut si eu pozele de la nunta, Ver@, si sunt superbe
. Si voi, si rochia, si organizarea, ff frumos.
Valeria, am vazut-o si pe Eva, e o scumpa si mie mi se pare ca seamana perfect cu Luca. Am vazut ca a inceput sa arate a bebelush, cu pliuri
pe la manutze si piciorushe, deci creste fetitza.
Noi suntem bine, Matei umbla prin parcuri cu matusa mea toata ziua, eu bag ca migul la servici ... pe DC mai apuc sa intru doar dimineata cate 10 minute la o cafea (acuma e ora 6.30 am la noi), asa ca sa nu va suparati pe mine ca nu mai scriu asa des ..
V-am 

POZE NOI 
Carmen
si
Matei Gabriel - [b]27.10.2003
uki spune:
Buna!
Adriana, nastere usoara iti doresc!
Ileana, vacanta placuta si vreme faina, sa ne spui cand vii cum e apa si conditiile la mare
Ciuf, pupici la dulceata mica si rozalie, are domne rochita fetita
Supermami, e bine Isa?
Vera, multa multa fericire va doresc!
ver@ spune:
Fetelor ma bucur ca v-am placut
Sorry ca nu am scris cateva randuri dar sunt cam in criza cu timpul.Eu nu mi-am luat liber,pt ca luna viitoare am concediul si nu am vrut sa imbarlig...Cu toate ca maine plecam la Curtea de Arges la rude de-ale sotului,este o zona superba si ne intoarcem samb seara ca duminica "iesim" la biserica si serbam si ziua nasei de nastere.Asa ca...
Plus ca multi sunt nerabdatori sa le trimitem poze...ca pana le punem pe CD-uri pt fiecare,mai dureaza.
Ciuf,aveti o papusica
sa va bucurati de ea.
Mie mi-a trecut cheful de bb 2
Cred ca de la stres.
Inca odata multumiri la toata lumea pt aprecieri si urari
Va doresc vacante placute(Adameasca e la mare...mmmmm...
)
Vera si Vladutz( 2 ani si 7 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
super mami spune:
Mai, luminati-ma si pe mine....dati-mi cu un bec in cap 
Ma chinui sa pun niste poze cu duduia si nu poci.
Au schimbat astia webshots ul din nou si stau sa se incarce o poza de vreo 40 de min.....si tot nu-i gata.
Ce fac ? Cum fac ?
super mami spune:
Mmmm, tocmai s-a incarcat...poate pana maine pun si eu 5 poze...ce magarie...
Sa vedem cata rabdare am.
super mami spune:
Am pus cateva poze. Ultima (in care doarme ) am facut-o chiar acum. Doarme jum pe masa, jum pe canapea.
A adormit super devreme, cred ca de la medicamente :((http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551582020&security=RngNJUVa pupam.Nu era nimic cu webshot....nu ma mai luminati...
Sunt tareeee priceputa.
carmen77 spune:
Alexandra, am vazut pozele, sunt super
, mai ales cea in care doarme ... e asa dulce ...
Despre webshots, let me guess .. ai pus pozele fara sa le faci resize? ![]()

POZE NOI 
Carmen
si
Matei Gabriel - [b]27.10.2003
paula2003 spune:
Adriana a nascut la 2 si 15 in aceasta noapta. La ora 5 am primit un SMS de la ea. Are o fetita durdulie de 3.700kg si e mancacioasa rau.
Felicitari si sa-ti traiasca sa va bucurati de toti 3 si sa fiti sanatosi cu totii.
Paula cu Paul & Alexandra