Mamici de martie-aprilie 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 5
kim spune:
Felicitari ama_kaly, bine ai venit pe lume bebe Seby!
Mariana, superwomen, bine ca te avem printre noi ca sa ne mobilizezi un pic, dar mai e cale lunga pana sa te ajungem. Deci tu dupa cat timp de la cezariana faci abdomene?
Mersi fetelor pt raspunsurile referitoare la suzeta.
Cat despre povestea mea "ca o carte buna", era cat pe ce sa scriu o carte despre sarcina si nastere, nu ca sa-mi etalez talentele de filoloaga, dar am trait la maxima intensitate momentele.
KIM & printesa ALICIA
photos
serendipindity spune:
Aida, n-am nascut inca. Am dormit ca valiza, de la 2 noaptea la 2 dupa-masa, cu o mica pauza pe la 9 dimineata, ca sa pap niste cozonac cu ou. Oricum, daca o fi sa se intample minunea, ori intru pe forum, ori dau un sms la una din fete, ca am gasit lista de telefoane in notpad. Datele mele nu le-am adaugat, ca mi-era sa nu-mi prind urechile pe-acolo. Mi s-a parut mai comod sa trimit un mail pe adresa coumnba. Intr-adevar, gresisem adresa prima data, in loc de yahoo.co. uk, scrisesem uk.co
Ama_kaly, felicitari pt bebe Seby! Te asteptam cat mai curand pe forum, cu povesti frumoase!
Mariana, m-ai linistit! Tu esti o mamica pe cinste, mai, cred ca ai o familie f fericita! Asa viata, probabil isi doreste fiecare femeie. E drept ca ai de munca, nu gluma, dar satisfactiile sunt imense, n'asa?
Andreea Georgiana, abia astept sa ne intalnim in parc cu bebeii. Poate ne vedem in acelasi timp si cu MP, ca doar sta prin zona. Acusi termin de scris pe forum si ma apuc sa-ti redactez un PM, cu tratamentul de fertilitate pe care l-am urmat.
Mihaser, burtoiul coboatra de la o zi la alta. deja nu mai imi vad buricul cand ma uit in jos. Cred ca sunt pe calea cea buna!
Luizak, saru'mana de sfaturi. Am notat, scoatem artileria grea cand o vedem pe asistenta roscata cu privirea tampa!
40+1
aida_o spune:
Mara,
ai dormit de la 2 noaptea la 2 dupa-masa????????????? phuai de mine, da' de mine de ce nu se lipeste asa un somn? si in afar'de trezitul ala pt cozonaci, nici la pipi nu te-ai trezit? ca io daca nu ma trezesc la doua ore, fac pe mine!
Peste juma' de ora sun sa ma programez pt luni la eco. Uite ca se facu vineri si io tot cu broscuta-n burta; am asa o banuiala ca pina luni nu se-ncumeta sa paraseasca "balta".
40+5
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)
serendipindity spune:
Aida, acu' de ce sa n-o spun pe aia dreapta, am intrebat doctoritza daca pot sa iau un Diazepam si mi-a zis ca da. Eram in urma rau cu somnul. Da' in seara asta iar sunt bufnita de noapte. Ca m-am speriat si eu de cat am dormit si nu mai vreau sa iau pastile. Bebe da din toate cele, zici ca i-am dat energizante, nu somnifere.
40+1
aida_o spune:
Mara,
Ahaaaaaa! Stiam eu ca nu poti dormi asa de mult, in mod normal :) Daca te apucau contractiile si tu erai buimaca de somn?
Am sunat pentru ecografia de luni, dar au zis ca trebuie sa sun luni la 8 dimineata, ca "de unde stiu io ca nu nasc pina luni?". Bine-ar fi sa aiba dreptate, da' la cit de capoasa e bebelina mea...
40+5
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)
tania2 spune:
sal
Multumim mult pentru aprecieri!
Acum ne simtim mult mai bine. Papam, dam parturi, dormim mai putin noaptea de pe la 1 pana pe la 4, dar asta est, tati zice ca e fata de club.
Andreea Georgiana, eu am fost indignata de felul in care se purtau cu copii. La mine asistentele erau super de treaba dar nu asta ma interesa. Acum mi-a mai trecut.
Serendipindity, la spital faci ce vrei daca "cotizezi". Tati nu a stat cu noi in sala de operatii ci o prietena care lucreaza acolo, dar statea la copii cat vroia sa o filmeze pe bb.
Asa ca vezi cum te descurci.
La copii, asa cum mai spunea cineva abordeaza pe tipa cu ochelari tunsa scurt si pe cea cu parul foarte lung.
ciuf, frumoasa zbenguina ai.
fetelor am multe intrebari sa va pun dar poate intru maine ca tre sa soseasca dr de copii
pupici
bb si tania
http://community.webshots.com/user/red_tania
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
Delia21 spune:
Pup fetele toate.
Amakaly,felicitari!!!Si te asteptam cu poziciSebi,bine ai venit pui scump,sa fii sanatos,norocos si voios toata viata!LUIXAZ,ai o minune de baietel,mi si-l imaginez cum face el pe fratele cel mare.Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei!Aida,tot cu burtic....las ca a ramas putin.Oricum,chiar daca nu nasti pana luni,tot cu noi defilezi,nu?Iti tin pumnii!Ciuf,vizionai pozicile....si m-am indragostit de gogosica EvaSi soacra-ta ce mandra e cu nepoteii ei,sa fie sanatoasa sa se bucure de voi toti si sa va ajute!Noi inca in vacanta pana luni,pe 1 mai cand ne intoarcem la NY.Suntem la niste prieteni care au 4 copii,3 fete si un baiat,facuti unul dupa altul,cea mare are aproape 8 ani iar mezina 3 si jumate....sunt superbi,si promit sa pun pozici cand ajung acasa.Si am si eu o intrebare intrebatoare....:va panicati cand plange odorul?Caci eu.....sunt vai de mine si i disper pe cei din jur,prind viteza lumini si i imping pe toti ca sa imi linistesc puiul!Cica-s isterica,zise o prietena care le stie pe toate
Catrinel_17 spune:
Felicitari ama, sa-ti traiasaca puiutzul si sa va aduca numai bucurii!!!!
Ai de capul meu, Luiza... Si IO ma vait...
si Alex cum e, coopereaza? Stai ca acuma am citit ce ajutor de baza e!! ... Vorbesti serios, matura??! Pfuai de mine... Excelent!
Kim, cred ca nu vor fi probleme cu suzeta, nu ai de ce sa-ti faci griji. Normal ca la un moment dat va mai si plinge dupa ea, dar te va salva de la multe chestii. Si in spital mi-au zis ca sigur nu va avea probleme cu maxilarele, (ca unii de-aia nu folosesc, de frica asta)
Laura Ioana
Nshiro, nu te teme, chemare nu aveam nici eu, pina intr-o seara a venit brusc!!
Noe, buna idee cu marsupiul! Wow! A mea nu are somn aproape deloc ziua, numai cind iese cu caruciorul la plimbare, atunci doarme dusa 2 ceasuri.
Mara, poate sforaiai in timpul nasterii, ca sa zic asa! dar bien ai facut, macar te-ai odihnit un picutz!
Andreea G, Thea are 5 mese pe zi? Oana are vreo 7... La 3, la 6, la 9, 12, 15, 18, 21. cam asa. Si inainte mai minca si pe la 12 noaptea odata.
Mariana, ai un program clar, asta-i misto. Si eficient. Io-s cam haotica deocamdata, si inca ma gindesc ca parca totusi ne-am gasit un ritm, ca in primele saptamani eram la pamant...
Catrinel & Oana
serendipindity spune:
Tania 2, am retinut! Am deja 2 recomandari, de la tine si de la Luizak, pentru cele doua asistente mai de treaba. Sa sperem ca voi cadea pe tura lor.
Catrinel, asa ma gandeam si eu, ca mi-ar prinde bine un pic de odihna. Si chiar de-ar fi fost sa nasc cat eram sub efectul somniferului, ar fi fost ca si cum as fi fost gata anesteziata (ca sa nu zic droghi)