Mamici de martie-aprilie 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mar_apr2006 spune:

Am trecut si datele Amelutei pe lista, insa nu mai stiu in ce data a nascut... E singura informatie care lipseste.

Aida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Mara, asa am citit pe mai multe site-uri, cu doctorul nu am discutat despre asta (ca n-aveam de ce :). Intimplator am dat peste datele de care zic, si am zis ca-i bine de stiut.
Cauta si tu pe Google "green amniotic fluid", vezi ce gasesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Felicitari ameluta!! Multa fericire si sanatate!!
referitor la durerile de dupa operatie... eu am primit in continuare anestezic, o zi si jumatate!! trebuie sa ii dea ceva acolo, impotriva durerii!

Catrinel & Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Laura_Ioana cum mai iti este operatia???
ama_kaly si ameluta sa va traiasca feciorii si sa aiba parte numai de lucruri bune!!!!
tania2 noo ne-a spus neonatologu` si ulterior si doctorita lu` beba_mica, ca la ochisori sa folosim ser fiziologic cu comprese sterile (pentru igiena zilnica) si sa stergem din coltul extern al ochiului spre interior si apoi sa ii dau cu unguent cu kanamicina (unguent oftalmic)- (in mom. in care se iveste vreo problema) si sa o culc intotdeauna pe partea cu ochisorul cu probleme ca asa nu trece infectia si la celalalt ochisor.
nshiro - beba_mica suge de la bibe acum cand a intrat in saptamana a 3-a, 90-100ml (cand ii dau numai bibe), ca eu ii dau si san si bibe (de ex . in seara asta a supt la san vreo 15-20 min si i-am dat si din bibe 80 ml)...ca avem tzitzi facute zob ...din maternitate cand ne lasau cu bebii la san cu orele si ei saracii trageau in nestire inainte sa ne vina lapticu`...deci acu` tratam tzitzi cu Garmastan la greu...dar na...o sa treaca...!!!.
ileana_marius calatorie placuta si asteptam sa te reintorci fugutza!!!
serendipindity,aida_o ...NASTERI USOARE SI BEBI SANATOSI!!!
Hai ca acu` pupez pe toata lumea....mici si mari, ca am fugit la nani...(ne-a dat LIBER beba_mica )....deci...Zmuahhhhhhhh evribadiiiiiiiiiiii!!!!

Io de beba_mica (13.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ameluta spune:

melut nscut pe dt de 28.sunt tticul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

quote:
Originally posted by ameluta

ameluta a nascut pe data de 28.sunt taticul.

FELICITARI TATICULE...SA VA TRAIASCA SI SA VA BUCURATI DE EL!!!!
O pentru mamica ameluta si un pentru bebe_mic!!!!

Io de beba_mica (13.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serendipindity spune:

Aida, multzam de indicatii. Cat despre Ameluta, stiu ca era programata la cezariana pe 29 aprilie, io una asa am vazut in listuta.
Lady Hawk, promit sa fi curajoasa!

40+3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serendipindity spune:

Iete ca ne lamuri taticu! Felicitari, stimate domn!
Ameluta, iti dorim sa te recuperezi cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Domnu' Ameluta,
multzam, am modificat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Domnu' Ameluta, sa va traiasca bebe shtrumf, sa fie sanatos si refacere usoara mamicii.
Aida si Mara, mai iubitele, haideti ca mai e un picut. Ia sa vedem ies puiutii in aprilie sau mai?
Aida, mai bine te-ar induce luni. Tinem pumnii.
Mara, asa stiam si eu de prin carti cu lichidul amniotic. Intreaba doctorul tau despre asta.
Noi se pare ca suntem mai bine, azi ne-a scazut bilirubina la 13.9 de la 16.1 cat avea ieri. Asistenta ne-a zis ca se pare ca nu mai e cazul sa facem proba de sange. Deci spunem adio la intepaturi.
De acum sper sa fiu mai activa pe forum. Ca daca ma credeti nu mai aveam chef nici de citit, nici de scris. Intram doar sa vad ce fac "elefantelele" noastre.
De ieri o trecusem pe micuta pe lapte praf ca citisem eu prin vreo doua carti ca formula ar scade nivelul la bilirubina. Eh, si ce m-am mai chinuit cu laptele praf ca nu vroia nici cu pipeta, nici cu bibe. Eu ma mulgeam si o puneam la san doar sa moflaie, cu toate ca mai storcea ea cateva picaturi, ca mulsatura a mai buna e a ei, nu a pompei. De azi o trecui iar pe san.
Ref. la constipatie, am o prietena care alapta exclusiv la san si baietelul nu iesea afara decat o data la 4-5 zile. Si pediatru nu declara ca ar fi constipatie. Nu i-a dat nimic pentru asa ceva.
Luca al meu nu mi-a plans cu lacrimi pana la un an jumate. Ii faceam masaj la ochisori ca sa i se desfunde canalele.
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput