aspirante peste 35 de ani

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stelutza_36 spune:

am cautat pe net si am gasit pagina producatorului
http://www.gynevac.hu/infoeng.html
din pacate de la 1 aprilie nu se mai comercializeaza in Ungaria.
In schimb am gasit in Austria, sub denumirea de Gynatren, dar e f scump (3 fiole cca 60 Eur).
Citind informatiile de pe site-ul resp. a inceput sa-mi para extrem de rau ca nu am incercat tratamentul atunci cand am auzit de el, cand inca se putea cumpara in Ungaria pe reteta scrisa de medicul de familie din Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

nasha, incearca dimineata un iaurtzel cu o linguritza de tarate. Taratzele le cumperi de la plafar. Si daca chiar nu "intra" pune si o linguritzica de miere.La mine functioneaza.Si daca ai de unde bea dupa fiecare masa o cana de bors proaspat. Da nu ...tentative d'alea din comertz.Bors ..., bors...vreau sa zic...

Gabitzu -eu nu am putut sa beau ceai de cretisoara.Are un gust care ....nu intra......

Cred ca am inghitzit "n la puterea n" pastilutze de Dulcolax.Si uite ca m-am pricopsit cu o arsura de ...mare frumusetea. Dar dupa operatia de fibrom s-a rezolvat si problema constipatiei.

lachione -f. buna si dieta ta.Multumesc !!
Ce face mustaciosul (sau este ea???)

Laura-Bine ai venit printre viitoare
!!!

Va pe toooate!!!

PERLUTZA MEA
FLORILE MELE
-----------------------------------------------
Nuuu ca zic dar, vreau sa spui......!!!

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

papushici,de aseara am renuntat la sanye...sa vad ce o sa se intimple???

Mergi la inceput

copilututz,mersi de pont asta nu am incercat si o sa i-au tarite de la soacra-mea de la tara
serios acu incerc de miine ca sint dispe iar nimic azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

fetelor care ma puteti ajuta, am ales tratamentul acela complex al Liviei care cred ca in cazul meu a facut minuni.

Va rog sa-mi spuneti cele care va pricepeti, ce anume plante sa scot din acest tratament ca sa nu-mi mai creasca estradiolul ca a iesit prea mare. Estradiolul masoara estrogenii, nu? Estradiolul mare mi-a facut un FSH mic de 3.8 in ziua a 3 a care zicea dr. ca e prea bun pt varsta mea si deci e fals. M-a pus sa-l repet la urmatorul ciclu dar pana atunci vreau sa-mi reglez estradiolul.

Voi intreba pe forum pe mai multe topice, san u ma bombaniti dar este urgent sa stiu
Va pup si va marturisesc ca dac se va intampla cu mine vreo minune sa mai am rezerva, va fi o minune facuta de Dumnezeu prin voi. Am aflat enorm de multe lucruri pe care trebuia sa le fi stiut pana acum.
Pupaceli

Mergi la inceput

DJ MAMA,ai grija cu 'naturistele' fara prescriptie medicala ca pe mine m-a ingrozit faza cu..."sanye"
a...si inca ceva ,acu vreo 3 ani m-am pus si io pe napraznic si cretisoara desi nu aveam probleme decit cu trompele dar eram dispe de bb si as fi facut orice imi spunea oricine!!!
nu cred ca am avut ceva reactii negative ca dupa mi-am facut analizele pt.laparo dar nu stiu daca e bine sa le luam "dupa ureche"
ce inteleapta m-am facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

quote:
Originally posted by dj_mama

fetelor care ma puteti ajuta, am ales tratamentul acela complex al Liviei care cred ca in cazul meu a facut minuni.
Va rog sa-mi spuneti cele care va pricepeti, ce anume plante sa scot din acest tratament ca sa nu-mi mai creasca estradiolul ca a iesit prea mare. Estradiolul masoara estrogenii, nu? Estradiolul mare mi-a facut un FSH mic de 3.8 in ziua a 3 a care zicea dr. ca e prea bun pt varsta mea si deci e fals. M-a pus sa-l repet la urmatorul ciclu dar pana atunci vreau sa-mi reglez estradiolul.

Dj_mama cat timp ai de cand ai inceput tratamentul?
Eu stiu ca in tratam Liviei se ia tinctura de marar ( care este puternic estrogenica) numai primele 21 de zile din tratam. Tinctura de marar lucreaza in organism inca o luna sau chiar doua. Nu-ti face pb pt ca te vei regla singura. Si dc zici ca te simti bine continua cu tratam cat este recomandat. Analizele hormonale nu sunt relevante in ac perioada asa ca le-ai facut degeaba. Anal tb sa faci la o luna si ceva dupa ce inchei tot tratamentul. Doctorii nu stiu sa lucreze cu produse naturiste, lucreaza cu hormoni de sinteza si ca atare nu sunt deacord cu ac tratam.
Eu in toamna am luat tinctura de marar impreuna cu tinctura de propolis si mi-am facut analizele. Mi-a iesit progesteronul cat casa de s-a speriat dr , mi-a spus ca dc ar fi adevarat ce scrie acolo ar tb sa fiu in spital cu hemoragie. Am intrerupt si peste 2 luni am refacut anal la care prog a iesit bun.
Dj_mama tu hotarasti acum dc continui cu tratam sau intrerupi ca sa vezi cum ies analizele. In afara de marar nu stiu dc mai e o planta care contine estrogen asa ca dc ai terminat cu mararul poti continua.
Doamne ce-mi doresc FSH-ul tau!
Babitzu ma bucur ca ai reusit sa-ti faci PM. Pupici si succes cu regimul.
Nasha ai grija sa nu inghiti tarate obtinute de la grau tratat chimic. Mai bine cumperi de la plafar.

Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput

miki, am inceput de 12 zile tratamentul dar mi-e ca imi fur singura caciula; trebuie sa stiu real unde ma aflu .. dar mi-e tare bine; am sa scot mararul;
nu stiu kamayani, cat's clow, telina daca nu cresc estrogenii

as ramane pe coada soric., galbenele, cele 2 urzici si bineinteles NAPRAZNIC daca n-o fi si el cu estrogenii; ce zici?

Mergi la inceput

nashico! facui ca tine cu sanye, ha?
noi sa fim sanatosi

hai ca ma dezumflarati; sa vedeti voi ce cacacioase de analize or sa-mi iasa fara naturistele astea; hai ca le-as intrerupe desi ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Dj mama dc ai inceput de 12 zile inseamna ca ai facut anal cand luai pe gura tinctura de marar. Pai cum sa nu-ti iasa estrogenul mare la analize? Toate fetele de la naturiste si homeopate spun ca analizele nu sunt bune dc le faci pe per tratam asa ca nu te mai speria. Cine te-a pus sa le faci?
Uite care e tratam cel mai indicat:
-pana la ovulatie ( minus o zi ca sa fii sigura) se iau estrogeni , adica tinctura de marar. Tu l-ai luat deja 12 zile dc ai un CM de 28 de zile in ziua 14 ar tb sa ovulezi. Dc depasesti ziua ovulatiei cu tinctura de marar nu mai ovulezi si de aceea e bine sa te opresti putin mai inainte)
Mai e bine sa iei primele zile (tot pana la ovulatie ) tinctura de branca ursului deoarece intensifica circulatia in zona genitala si e bine pt anexite, simptome de menopauza si altele.
-din ziua 15 ( adica dupa ovulatie ) se iau produse bogate in progesteron: extract de muguri de zmeur si napraznic.
Ac e schema de baza pe care tb sa o respectam cu produsele naturiste. Asta se intampla si in organismul nostru: pana la ovulatie avem estrogenul mare dupa ovulatie avem progesteronul mare. Dc vrei sa-ti ajuti organismul asta tb sa faci!
De cretisoara nu stiu ce sa-ti spun pt ca nu am luat niciodata.
Maca o poti lua tot timpul pt ca regleaza toti hormonii, inclusiv cei tiroidieni.

Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput