femeile sint in general hipotensive

femeile sint in general hipotensive | Autor: nasha_4as

Link direct la acest mesaj

am o nedumerire!femeile sint hipotensive?
voi cum aveti tensiunea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

eu am tensiunea miica si pulsul maare
da de unde-ti veni nedumerirea asta?

eu cred ca unele femei sunt hipo altele nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

9 cu 3.
dupa ce beau ness+ cola.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

si eu la fel. tensiune mica si pulsul mare. dar daca n-aveti grija ajungeti hipertensive asa ca nu va bucurati . renuntati la tigari , grasimi si mancatul in exces.
Mie mi-a zis medicul ca am tensiune de adolescent (la 28 de ani) asa ca ma bucur ca-s usor hipotensiva ( am 120 cu 70 sau asa ceva) si pulsul 89

Mergi la inceput

...michelle, eu fumez in exces, maninc in exces si tot degeaba....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

imi veni nedumerirea asta pentru ca hipotensivii au probleme,in sensul ca se simt ametiti,nu au vlaga si putere sa "mute mobila" sau ce vreti voi!eu tarie nu beau si nici cafea in exces sa imi mareasca tensiunea

Mergi la inceput

pai nici eu nu beau alcool decit din an in pasti, si oricum fara efect, dar cafeaua e de baza, energizante, ciocolata... si maninc non stop.
Altfel, nu pot sa zic ca n-am energie (am...) si pot sa mut si mobila daca vreau neaparat.

Doar ca am tensiunea foarte scazuta.
Asa e dintotdeauna.
Nu ma deranjeaza, insa se uita chioras toti medicii care ma consulta cind vad 9/3....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

in primul rind scuze!taria scade tensiunea
in al 2-lea eu o am 9 cu 5,cind sint obosita si 10 cu 6 odihnita
e mica? e buna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Si eu am tensiunea tot mica 9 cu 7 de obicei, uneori dimineata am si 7 cu 5 si atunci am ameteli si sint fara vlaga. Ce descrii tu se poate intimpla si de la tensiune prea mica.
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu am 9 cu 6 sau 10 cu 6 in zilele bune:)
cand ma apuca vreo migrena stiu sigur ca a scazut la 7....

ce sa fac, asta-s eu!!

dar acu pe bune...stie cineva vreun leac? Cica apa multa ajuta, eu am perioade in care uit sa beau si atunci imi cam scade.

Azi am avut iar o criza din asta....ce-am putea face fetele sa nu se mai intample?

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Si eu am tensiunea mica si beau cafea ca sa ma simt bine,sa o regelez.Nu stiu cat e dar de cate ori ma duc la doctor acelasi lucru imi zice.Nu ma simt prea bine cu ea asa dar ce sa fac?aaaavreau sa spun ca daca nu beau cafea sunt un om mort am niste dureri de cap.....nu pot sa descriu.

http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda

Mergi la inceput