Ochelari de soare cu dioptrii
Raspunsuri - Pagina 2
Teodora D. spune:
eu sunt mioapa, am -1,25 la un ochi si -1,50 la celalalt si port ochelari de vedere.
despre ochelarii de soare cu dioptrii nici nu stiam ca exista acum vreo luna si ma gandeam cu necaz ca ma voi rida prematur la ochi din cauza soarelui pt. ca nu imi mai place sa ies pe strada fara sa disting detalii,deci nu mai port ochelari de soare obisnuiti. de lentile de contact nu se pune problema, nu suport sa-mi umblu prin ochi.
singura solutie care mi s-a oferit la optica a fost cea cu lentilele heliomate; se pare insa ca nu ma vor avea de clienta pt. asa ceva
si voi cauta in alta parte lentile colorate cu dioptrii, cum am citit aici.
va multumesc pt. opinii!
desigur ca primesc in continuare sugestii.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
cipcipcip spune:
Fa-ti cu incredere ochelari de soare cu dioptrii, sint super. Nu toti ochelarii de soare merg cu dioptrii (adica nu toate formele de rame), dar majoritatea. Varianta cu clip-on e mai comoda pentru ca nu umbli cu 2 perechi de ochelari dupa tine, dar avantajul ochelarilor de soare cu dioptrii e ca sint exact ca ochelarii de soare
si nu te mai simti ochelarista cu ei.
Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005
Mishulina spune:
Multumesc Lavinia pentru sfaturi si sugestii. Intr-adevar am lentile de plastic Zeiss tratate antireflex in 6 straturi dar cred ca trebuie sa le schimb ptr ca banuiesc ca mi-ai crescut dioptriile....Oricum cel mai bun lucru e sa ajung la dr,trebuia sa fac un control la sfarsitul anului trecut dar nu am reusit sa ajung si am sa intreb atunci si de problema cu soarele...
Ina
lavinai spune:
quote:
Originally posted by Mishulina
Multumesc Lavinia pentru sfaturi si sugestii. Intr-adevar am lentile de plastic Zeiss tratate antireflex in 6 straturi dar cred ca trebuie sa le schimb ptr ca banuiesc ca mi-ai crescut dioptriile....Oricum cel mai bun lucru e sa ajung la dr,trebuia sa fac un control la sfarsitul anului trecut dar nu am reusit sa ajung si am sa intreb atunci si de problema cu soarele...
Ina
cu placere!!!!!
cand mergi la dr sa ii spui tot ce te deranjeaza iar el iti va recomanda tipul de lentila!!
multa sanatate!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
olim spune:
Si eu port ochelari si sunt de parere ca ochelarii de soare normali sunt mai buni, adica cei cu lentila neagra.Eu am avut helio si nu mi-au placut deloc, ba mai mult, uneori ma durea capul de la ei.
Mi-am facut aici anul trecut o pereche de ochelari de soare cu lentile negre si sunt tare multumita de ei, mai ales ca era prima data in viata mea cand purtam ochelari de soare normali
.
Arata si foarte bine si pentru mine sunt super, mai ales ca aici e mult soare si eu conduc destul de mult.Si gasesti o gramada de rame super care se pot face, ca nu merg toate
.
Si te vei simtii foarte bine cu ei, iti spune o ochelarista de 20 de ani.![]()

laureta spune:
Da da si io tot mioapa.Vreau ochelari de soare da sa si vaz dupa aia nu sa merg gicind strada![]()
Teodora un prieten si a facut ochelari de soare cu dioptrii,arata super nu zici delok ca sunt ochelari de vedere.
Si oricum se poarta ochelari de soare oriunde si oricand (si noaptea
)
Cred ca imi fac si eu.Da spuneti unde si cam ce preturi au?
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
*POZE GRECIA www.dropshots.com/day.php?userid=64851&cdate=20060427" target="_blank">*FILM 1 si 2 www.dropshots.com/day.php?userid=64851&cdate=20060424" target="_blank">*FILM 3
prettysunshine spune:
Eu am lentile heliomate,dar din acelea care la lumina slaba se deschid in totalitate,iar la lumina puternica se inchid complet,ca si lentilele de la ochelarii de soare.Sunt cat se poate de multumita de ele,eu am miopie si port in permanenta ochelarii.Insa au un pret cam piperat, 5 milioane doua lentile.
-------------------------------------------------------------------------------------One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
adriana76 spune:
Eu sunt medic oftalmolog, purtatoare de ochelari.
Mi-am facut ochelari helio (arata foarte bine si in interior deoarece culoarea lentilei se armonizeaza foarte bine cu rama, iar lentila se deschide foarte mult in interior).
Pentru condus si mai ales pt la mare vreau sa-mi fac insa ochelari de soare cu dioptrii, deoarece au filtru mult mai puternic.
Ma gandesc la lentilele de soare polarizante care ofera protectie 100% fata de UV, si sunt cele mai bune impotriva razelor reflectate (a stralucirii care apare cand e soare puternic si deranjeaza mult, in special la condus)
marlenn spune:
Ce bine ca am gasit subiectul acesta...asa am aflat si eu de existenta ochelarilor de soare cu dioptrii, nici prin gand nu-mi trecea ca exista asa ceva...Deja m-am si dus la optica sa intreb de ochelari si spre bucuria mea ii pot face la mine in oras...cu aproximativ 700.000 o lentila.
Acum vin intrebarile...care sunt mai bune, mai usoare si sa nu fie groase? Eu am la un ochi -4,50 si la celalalt -5,25, cu un usor astigmatism la ambii ochi si nu vreau lentile groase si sa nu semene a ochelari de soare...Ce lentile sa cer sau sa comand? De care sa fie...minerale (sticla), organice, din polimeri sau din policarbonat, asferice? Va rog mult, sfatuiti-ma si pe mine cu lentilele ca nu stiu care-s mai subtiri si mai usoare, mai nebombate in mijloc...De sticla nu prea ma incanta ca sunt grele si ma doare nasul de la ele...
Mari
Uutza spune:
Mari, dupa ale mele (lungi) "studii de piata", ti-as recomanda lentile din polimeri, cu indice 1,67. Du-te la policarbonat numai daca iti trebuie musai rezistenta mai mare. Ti-as mai sugera sa te interesezi de preturi in mai multe locuri inainte de a cumpara, pentru ca exista "binevoitori" care o sa incerce sa te duca de nas.