Clubul optimistelor (10)
Raspunsuri - Pagina 5
georgi75 spune:
NU POT SA CRED!!!!!!!!!!!!!
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
SunSmile spune:
Va pup fetelor...ne auzim maine!....o sa-mi las semnatura pana cand o sa realizez ca ....la anul...sau peste 2, 10, 20 de ani!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
daniela_daneza spune:
Sun ..o sa iasa soarele si pe strad asta...OPTIMISTE !
pUPICI!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
alexa si mami spune:
bey ce rau imi pare . carlos asta e el frumusel, da' e cam incet. sunule vb cu oli, sa faca ceva in sensul asta.
alexa
diadaniela spune:
Optimistele ,mai sunteti pe aici sau v-ati culcat?
hai ,ca ma duc si eu la somn!
Noapte buna!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
georgi75 spune:
La generale a spus cineva f. frumos si f. adevarat:
suntem niste dobitoci... englezii astia erau tehnici de nu se poate, au demonstrat-o in meciul anterior... cine ar fi crezut... am zis ca au avut noroc si cand colo ei erau doar geniali
FFFFF. adevarat.
Acum mi-am revenit.Englezii au meritat din plin calificarea.
Sunule no offence plsssssss.
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
SunSmile spune:
Geo nu am de ce sa ma supar! Tocmai am inceput sa-mi revin...am avut o cadere urata de tensiune, venit salvarea in 5 minute(avantajul clinicilor particulare)...resuscitat maimutza! Acum incerc sa inteleg! Alina NU eu am sa-i spun lui Oli ceva...el trebuie sa-si spuna. Baietii trebuie sa-si revina si sa ridice fruntea. DA...au gresit..cumplit de mult...DAR haideti sa nu dam cu pietre, oameni buni! Au ajuns in semifinale...puteau merge in finala, pt ca per total suntem mai buni decat englezii. In seara asta insa...am fost...slabi, fricosi, dezorganizati...
Eu o sa incerc sa mai vad meciul...oricum nu mi-e somn...
DAR...STEAUA este si va ramane MEREU dragostea mea...pentru totdeauna! Mi-am schimbat si semnatura....
Noapte-frumoasa!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!