Bebelusi de mai-iunie 2005 (85)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

MI-am luat eu inima in dinti si am deschis un nou capitol.Sper sa fi procedat bine, daca nu...scuze.Oricum gasiti continuarea subiectului la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74677" target="_blank">BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005(86)

Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005

DRAGOS ALEXANDRU- la botez

poze de aprilie cu DRAGOSELU si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

TUDORA

ANNELIES

Andutzy, capitolul nou se deschide la 10 pagini. Asa ca puteai sa mai astepti ca oricum este prea devreme... Daca nu reuseai atunci, o faceam eu fara probleme, ca doar fac asta zilnic...hihihi

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Imi pare rau daca voi considerati ca am deschis eu prea devreme noul capitol, stiu ca Gabitza o facea deseori si dupa 9 pagini, poate imi aduc eu aminte gresit. In fine, daca vreti, scrieti aici in continuare si deschideti voi alt capitol , sau il folositi pe cel deschis de mine, CUM VRETI! Am incercat sa fac o treaba buna, daca nu am reusit, MEA CULPA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

LA MULTI ANI TUDORA!
David iti ofera un buchet de floricele si

Mari si DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Andutzy lasa ca-i facut bine ca ai deschis capitolul, doar ca o sa trecem la scris acolo cind se duce pagina a 10-a de aici. Important e gestul si ca ai muncit sa faci alt capitol

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Aveti aici o poza cu o noua "idila" a lui Dragoselu cu Sophia, o fetita din parc care este cu 3 zile mai mica decat el, dar mult mai usurica si mai avansata ca progrese...ca atare el e ca puturosu in carut si ea alearga pe alei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Andutzy, tu ai facut bine, eu iti ziceam ca e devreme... Nu-i nimic, umplem aici paginile si apoi trecem la al tau!

Vauzt pozulica cu Dragoselul si fertita... Ce iubire pe ei, domnule...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Andutzy esti o draguta.
Noi acum ne-am intors din parc. Am dat o fuga in Herastrau. Adina am vrut sa te sun dar a fost o decizie de moment si m-am gandit ca la ora asta tarzie nu mai sunteti si nu are rost sa va deranjez. Si oricum nu am vrut ca la prima intalnire sa vedeti o Alexie cu nasul belit.
In mare a fost bine a mers si pe jos si in carut, vreme faina, lume multa, bb-i asemenea. Partea proasta ca abia acum a adormit, cred pentru ca e liniste in camera, si asta cu intarziere de o ora pentru ca a atipit 5 minute in masina si dupa aia am ajuns acasa. Deci cum se zice i-a sarit somnul. Acum insa oboseala cred ca si-a spus cuvantul.

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

la multi ani, tudora!!!!sa cresti mare, frumoasa, sa fii sanatoasa si norocoasa!

monu,noi am fost in herastrau pana la 14:00.am pus-o in iarba si s-a umplut toata de puf de papadii.ne-am retras pt ca se facuse frig, iar ema nu mai sta cu caciulita-n cap in nici un chip.

ioanailinca, ha, ca sa vezi! pai nici a mea nu mai vrea in patut. de cateva zile in 30 de min. dupa ce adoarme se trezeste, o iau inpatul mare si nu mai reusesc sa o pun inapoi pt ca se trezeste. 3 nopti am dormit cu ea, ieri seara am inconjurat-o de perne, am pus perne si pe jos, am dat la max. baby link-ul si am lasat-o singurica. a fost prima noapte cand a dormit singura in patul mare. ea a dormit, eu am stat cu urechile ciulite...intr-o luna dau patutul unei prietene ce trebuie sa nasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Tudora-te-am vazut dansand, te-am vazut vorbind, esti o incantare pentru parintii tai. La multi ani, sa ai parte numai de bucurii si mult noroc in viata!

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput