Bebelusi de mai-iunie 2005 (85)
Raspunsuri - Pagina 14
andutzy spune:
MI-am luat eu inima in dinti si am deschis un nou capitol.Sper sa fi procedat bine, daca nu...scuze.Oricum gasiti continuarea subiectului la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74677" target="_blank">BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005(86)
Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005
DRAGOS ALEXANDRU- la botez
poze de aprilie cu DRAGOSELU si noi
patriciaRO spune:
TUDORA 
ANNELIES 
Andutzy, capitolul nou se deschide la 10 pagini. Asa ca puteai sa mai astepti ca oricum este prea devreme... Daca nu reuseai atunci, o faceam eu fara probleme, ca doar fac asta zilnic...hihihi
Beatrice, mami de
Alex pifos
andutzy spune:
Imi pare rau daca voi considerati ca am deschis eu prea devreme noul capitol, stiu ca Gabitza o facea deseori si dupa 9 pagini, poate imi aduc eu aminte gresit. In fine, daca vreti, scrieti aici in continuare si deschideti voi alt capitol , sau il folositi pe cel deschis de mine, CUM VRETI! Am incercat sa fac o treaba buna, daca nu am reusit, MEA CULPA!
Danelutza spune:
Andutzy lasa ca-i facut bine ca ai deschis capitolul, doar ca o sa trecem la scris acolo cind se duce pagina a 10-a de aici.
Important e gestul si ca ai muncit sa faci alt capitol 
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
andutzy spune:
Aveti aici o poza cu o noua "idila" a lui Dragoselu cu Sophia, o fetita din parc care este cu 3 zile mai mica decat el, dar mult mai usurica si mai avansata ca progrese...ca atare el e ca puturosu in carut si ea alearga pe alei...
patriciaRO spune:
Andutzy, tu ai facut bine, eu iti ziceam ca e devreme... Nu-i nimic, umplem aici paginile si apoi trecem la al tau!![]()
Vauzt pozulica cu Dragoselul si fertita... Ce iubire pe ei, domnule...![]()
Beatrice, mami de
Alex pifos
monu spune:
Andutzy esti o draguta.
Noi acum ne-am intors din parc. Am dat o fuga in Herastrau. Adina am vrut sa te sun dar a fost o decizie de moment si m-am gandit ca la ora asta tarzie nu mai sunteti si nu are rost sa va deranjez. Si oricum nu am vrut ca la prima intalnire sa vedeti o Alexie cu nasul belit
.
In mare a fost bine a mers si pe jos si in carut, vreme faina, lume multa, bb-i asemenea. Partea proasta ca abia acum a adormit, cred pentru ca e liniste in camera, si asta cu intarziere de o ora pentru ca a atipit 5 minute in masina si dupa aia am ajuns acasa. Deci cum se zice i-a sarit somnul. Acum insa oboseala cred ca si-a spus cuvantul.
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
babygirl spune:
la multi ani, tudora!!!!
sa cresti mare, frumoasa, sa fii sanatoasa si norocoasa!
monu,noi am fost in herastrau pana la 14:00.am pus-o in iarba si s-a umplut toata de puf de papadii.ne-am retras pt ca se facuse frig, iar ema nu mai sta cu caciulita-n cap in nici un chip.
ioanailinca, ha, ca sa vezi! pai nici a mea nu mai vrea in patut. de cateva zile in 30 de min. dupa ce adoarme se trezeste, o iau inpatul mare si nu mai reusesc sa o pun inapoi pt ca se trezeste. 3 nopti am dormit cu ea, ieri seara am inconjurat-o de perne, am pus perne si pe jos, am dat la max. baby link-ul si am lasat-o singurica. a fost prima noapte cand a dormit singura in patul mare. ea a dormit, eu am stat cu urechile ciulite...
intr-o luna dau patutul unei prietene ce trebuie sa nasca.
omustata spune:
Tudora-te-am vazut dansand, te-am vazut vorbind, esti o incantare pentru parintii tai. La multi ani, sa ai parte numai de bucurii si mult noroc in viata!
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya