Bebelusi de iulie-august 2005 (102)
Raspunsuri - Pagina 9

Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by ema.nu.ela
dede,
din ce-am auzit eu bebeii care au baut Milumil 2 nu le prea place Milumil 3 care e f aromat. si-am auzit ca acelasi lucru se intampla si cu Humana 3 (care are gust de banane sau mar) dupa Humana 2.
eu ii dau inca Humana 2 si nu cred ca o sa trec la 3 ca nu vreau sa-l considere desert. o sa intreb si pediatra ce-mi recomanda.
ti-am zis asta ca in caz de vezi ca nu-i place sa treci pe 2...ca poate e de la gust.
Asa e, Emanuela, asa am patit cu Luca. Si culmea e alta, i-am dat mult timp combinat 2 cu 3. Am terminat cutia de 3, si am luat numa 2. Culmea e ca nu-i place asa de atre, acum, 2. Deci numa combinat. Oricum am si zis si aici, ca 3 simplu e clar ca nu-i placeee

Albinutzza
 & Luca bondarelu' 
 07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by Ella2000
sunt disperata!ploua cu galeata si nu pot iesi cu Paula dupa surioara ei!!! stau sa crap!
poate se opreste ploaia in timp util! ce rau e sa nu ai pe nimeni!cumnata-mea nu ajunge ca e la manichiura
... vecina mea dragutza nu a ajuns de la job! sotul e cu masina, plecat din Cluj! si uite asa...am mai incercat cu umbrela! ne udam amandoua si Iulia! o sa chem taxi! fac baietzii mutre ca ii chem ptr o distanta destul de mica!
Ella, tinei si tu ca sa te si intorci. Ce sa faci acum

Albinutzza
 & Luca bondarelu' 
 07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

oriadam spune:
 va pupam si noi, ca n-am mai intrat de o suta de ani si ne era dor de voi.
noi suntem ok, avem 8 luni azi, 8,800kg, nici un dinte, putin par si suntem foarte, foarte frumoase.
ne mai dati si noua idei de meniu.
pupu
mada si daria

Ella2000 spune:
 Albinutzza, clar ca asa ma gandeam.. pe cand cobor din taxi... un soare frumos... si vorbesc cu sotzul, care tocmai intra in oras... si cica sunt glumeatza...
 ca nici macar nu e un norisor sau ud pe jos! si pe la noi prin cartier nici nu vedeai pe unde calci!imi era teama sa nu dea gheatza! oricum m-am mai lamurit si eu cu cumnatzica! ca tot scriati voi... 
Paula a papat bine azi:  jumatate para, iaurt, supa simpla de pui, putina carnitza cu legume si cand am sosit de la gradi,banana, a muscat de  trei ori ...
e strengaritza, acum  cu Iulia in tarc...  a primit un ou de Paste enorm ( cel ce era in Elite cafe) si-l tot intoarce si-l studiaza!
ella2000 si printesele

Ella2000 spune:
 Diana, vad ca ti-ai mai revenit! ca acasa nu-i nicaieri! da tu nu esti 
!!! si cu nepoteii... da inainte daca vrei! ma gandesc ca mai stii ceva de Joker!
Oriadam, felicitari ptr dintisor si kg! cu parul... stai linistita ca Iulia in loc de coditze avea doua pensule! si acum se tot inmulteste! 
Monai, chiar eram curoasa ce lapte praf i-ai dat! 
 Sara rezista fara tzitzi? 
ella2000 si printesele

Ella2000 spune:
 Off... sunt eu si asa cum am scris, din cauza vitezei... dar de data asta, eram curioasa!
ella2000 si printesele

delia grozav spune:
 Ella misto de tot ce a iesit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

delia grozav spune:
 Noi sunem bine, am fost azi la ai mei si am lasat-o pe Medeea sa doarma acolo si am fost cu Adi in parc, numai noi doi
.
Ne-am distrat tare bine, ne-am fugarit ca doi copii. A fost super.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

MONAI spune:
 Fetele, trebuie sa anunt aparitia celui de-al 2-lea dintisor
, la o luna dupa primul. O verificam zilnic si in seara asta cand am spalat-o pe dintocul ei l-am simtit si pe al 2-lea. Grozava perioada de intarcat mi-am ales
. Deci toata agitatia ei avea un sens.
Ella, draga mea, nu cred ca fata mea se va lasa de tzitzi prea curand
, macar sa stie sa bea cate ceva cu biberonul cu tetina sa fiu si eu mai linistita.
Oriadam, ma bucur de vestile bune
Sa auzim numai de bine.
Mona si 
 Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi

Yasmari spune:
 Salutare fetele!
am intrat fara vreun motiv or text special
, doar asa sa fac prezenta.
M-a distrat teribil Delia suportera ravasita, apropo io il stiu pe Gullit.
Noi sintem bine, ne bucuram de primavara, printesa mea face furori in parculet, vin copii s-o atinga ca pe icoane; pe zi ce trece devine mai desteapta si mai frumoasa, Dumnezeu s-o tina sanatoasa, ca mami-i cioara first class. 
Mi se pare ca a mai pus si ea la 
, masa linistita pupam mai rar, dar daca in final imi maninca 150 gr ma declar f satisfacuta; poate sa joace tontoroiul pe capul meu, fac si eu inca un compromis si mai amin educarea intru bune maniere. Uraste de-a dreptul sa fie inchingata in scaunul de masa, maximorum il serveste 2 min apoi continuam in poala; in carut de asemenea, noroc c-o mai atrage peisajul iar vremea frumoasa are in general un efect revigorant; Nu ma aventurez niciodata la calatorii mai lungi de jumate de ora ca sint Stan patitul inca de la primele ei zile, cind ieseam afara doar cind nu-si mai putea sustine ochii de somn, in stare de trezie nu servea absolut deloc carutul.
Hai c-am labarit suficient departe de orice topic, sint in pana profunda de concentrare si asta mica cotrobaie si-mi trinteste toate cdurile.
pupici multi

... vecina mea dragutza nu a ajuns de la job! sotul e cu masina, plecat din Cluj!  si uite asa...am mai incercat cu umbrela! ne udam amandoua si Iulia! o sa chem taxi! fac baietzii mutre ca ii chem ptr o distanta destul de mica!