Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

neata,fetele!

intru doar ca sa spun:coricica draga,su-per sibiectul tau!
fetele,ducet-va s-o vedeti pe dr.asistent in actiune pe diferite subiecte de forum!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

'Neata fetele

Nu pot sa cred ce au facut stelistii aeara, am avut cosmaruri cu meciul asta. Ce sa-i faci , dupa cum spunea cineva "tipic romanesc", ne bagam toti cu fundul in poarta ca poata poate da Domnul si nu intra mingea.

Noi suntem bine si tare vorbarete, deci raportam un nou cuvintel: dupa mama a urmat.....baba, in concluzie fiimea la 28 de ani ma vede deja baba

In legatura cu eco la sold, eu zic ca daca pliurile sunt asimetrice obligatoriu control si eco pt a confirma sau nu o eventuala displazie. Acu' vb din experienta. La Iulia i-am facut eco inainte de Paste pt ca la ea se obs ff bine asimetria atat pe picioruse cat si sub fundic unde este cel mai imp sa fie simetrice. La noi este bine. Asimetria pliurilor nu este concludenta pt o displazie dar este un semn.DF sa nu se descopere la timp. dar poate fii displazie si daca pliurile sunt simetrice mai ales daca ati avut pe cineva in familie ca se poate transmite si genetic. De aceea majoritatea pediatriilor recomanda in jurul varstei de 6 luni un eco indiferent de semne.
Hai ca l-am dezvoltat prea mult......

PUPICI

MIHA SI IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

Buna ziua, mamici si Hristos a inviat!

Mai da' ati scris aici chiar si de sarbatori. Lumea s-a intors din vacanta...
Noi inca suntem la mama, la parinti, in Barlad. Are fratelo mio internet, dar e pe dial up si intram mai rarut. Chiar mi-era dor de voi sa vad ce mai faceti ce mai ziceti, dar am de recuperat muuullt, de citit...
nu discutam aici de steaua...frate-miu e terminat pe viata...azi dimineata nici la scoala nu-i mai venea sa se duca.

Dariuuta mea si-a schimbat programul, e mai bine asa, adoarme si ea ca omul, seara la 10-10,30, Doamne ajuta! - de unde adormea pana acum numai dupa 12 noaptea.
dar se si trezeste la 7.30-8.00 dimineata. pentru mine e bine...dar pana s-a reglat a fost un adevarat circ.
si e tare speriata de lumea noua...in prima zi cand am ajuns ce-a mai plans, Doamne, numai cand ii vedea pe ai mei...nu se putea apropia nici unul de ea. Salbatica lu' mama!
acum e prietena cu toti din casa...
nu stiu cat mai stam pe aici, dar e mult mai bine ca acasa...om vedea.

aaa, la noi e mare eveniment mareee: raportam iesirea a doi dintisori din fata, jos. Fara prea mare bataie de cap, fara febra si alte din astea. sa ne tina tot asa!
ne gandim sa introducem si noi cartoful in supica peste vreo 3, 4 zile, cand facem 6 luni si apoi accelerat si carnita, la vreo saptamana dupa cartof...ca am vazut ca deja aici se da carnita la copii de varsta Dariei.

noi va pupam pe toti si poate mai intram sa mai vedem ce faceti!

melku & bebe Daria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Lapte praf nu am luat, luna asta nu se da!

Vic si-a mai revenit, dar tot mucos e!ma bucur ca poate respira!

Noi pana la C-ta nu am oprit deloc masina , cca 3 h, la dus a dormit si s-a jucat, la intors a dormit ca era noapte!

Feli, nasol cu jobul asta de militarie!

De ieri Vic se misca in continuu, maini, picioare, ametesc uitandu-ma la el!

Am fost si eu la ZZ!

Ile si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

ete ca si-a dat si numele real: laura ungurianu!

Ile si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Mai, laudasi vremea degeaba iar, ca sunt nori la orizont, bye-bye soare azi. Macar de maine daca ar fi frumos.

Bei, m-am ofticat aseara la meci de numa' Am mai avut si eu experiente din astea in cariera mea sportiva (am jucat volei si ni s-a intamplat sa conducem cu 2-0 si sa luam bataie cu 3-2). Sincer, stiu cum e, cand te duci la fund te tot duci, f greu iti revii.

AM fost la pediatra. Raport: 70 cm si 8.200 kg.
A elucidat misterul cu problemutele pe care le aveam si ne-a scris pe reteta: micoza intestinala si vulvara. Ne-a dat tratament, speram a ne treaca in vreo saptamana.
Simptome: pai va zisesem ca i se albisera buzele, dupa care am observat ceva afte in fundul gurii + albeata suspecta pe limba. S-a dereglat cu scaunul + o gramada de partzuri, saraca, imi era mila de ea. Nu ajunsese la diaree, dar facea la doua zile si moale rau, cu vagi urme de seminte. Intre timp a aparut si o iritatie pe la care nu trecea cu nimic. Am perseverat eu cu galbenele, musetel, albastru de metil si bepanthen dar degeaba. Atunci am banuit si eu ca e vorba de-o ciuperca. Intre timp gurita s-a vindecat cu glicerina cu nistatin.

Dupa ce rezolvam burtica ne diversificam si noi. Adica incepem cu suculet si pireu de mar si morcov + cereale cu orez si porumb de la Nutriben. Ne- adat sa luam si calciu, ca a zis ca trebuie ajutat organismul data fiind cresterea asta accelerata. A zis ca e ffff bine, e f multumita cum arata.
A fost o cuminte la cotrol, a fost si tati de data asta cu noi, ca i-am zis ca nu ma descurc singura.

Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Ioana, imi pare tare rau de bbita al tau, vroiam doar sa va zic ca exact asta se intampla SI de la candida albicans nedescoperita la timp !

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

LAVI, piticului meu nu i-a mers cu bepantene si i-am dat cu reviken la fundic si a mers f f bine...
raportez si eu acum un copil plangacios rau, care nu vrea sa manance, sa doarma ...decat sa maraie bine de tot...

MIHA...ma sperii cu displazia...deci chiar sa ma duc la dr???o sa o sun dupa amiaza sa vad ce zice...

ILE...de ce naiba nu s-o da luna asta laptele????
dar voua o sa va mai dea dr reteta??? sa-mi spuneti si mie care maiprimiti reteta de la dr pt lapte si in ce conditii...
ma duc la copil...

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata la pranz fetelor dragi!

Hai ca am reusit si io in cele din urma sa pun pozele de la Paste la semnatura, albumul Paste2006-Bistrita.

A venit de dimineata arhitectul sa ia masuratorile pentru mobila din camera fetitzei. Numa ca e cam ingust spatiul. sa vedem ce putem incropi. ce idei de site-uri cu mobilier sa ma inspir si i, in afara de neoset si Mobexpert?

Azi de dim a papat Titilica mar ras + banana + sucul de la o feliutza de portocala. Premiera mondiala! Sa vedem reactiile. La supa de ieri cu carnitza a fost totul ok, nici o urmare nasoala, deci continuam. Diversificam la greu, asadar.

Cu drumul luuuung - cred ca io detin recordul pana acuma: 440 km!
La ducere: plecarea la 10, super inspirata, ca era imediat dupa papa ei, deci a dormit cam o ora, apoi a fost taaare cuminte, s-a jucat singura, pana la pranz cand a papat borcanas + titza intr-o parcare. Mentionez ca io conduceam, Adila langa mine, in dreapat si sarah singurica in scoica in spate. Apoi, dupa pranza iar nani de pranz, 1,5 ore, apoi jucatiar. Am mai facut o pauza pe la 16.30 de pipi - io- si apoi a adormit inca o ora jumate si gata! am ajuns la 18.15 la Bistrita, dupa 8 ore jumate. Sumar: dormit cam 4 ore in total, pauza de masa si pipi de o ora si in restjucat cu diverse si stat cuminte. Cand incepea sa scartaie, intindea Adila mana si ii dadea cate o jucarie, ceva.

La intoarcere- eee...amu, v-am zis io ca nu-i tot timpul frumos! Am plecat prea tarziu, din pacate. In loc sa plecam la 10, dupa masa ei si in perioada de dim cand ea e cea mai cuminte, am plecat la 12. Deci la 13.15 deja ne opream sa pape de pranz. Apoi nani cam o ora. Apoi cam scandal, pana pe la 15.45 cand in disperare de cauza, am oprit. Desi nu era ora de masa, i-am dat san. Se pare ca i-a fost foamete, ca a papat, apoi nani trei sferturi de ora. Apoi iar cam scandal, pana pe la 18, cand am oprit iar, in Brasov, i-am mai dat san putin. Intre mese i-am mai dat si ceva apa plata, ca era taaare cald si-i era sete. Apoi m-am mutat io in spate langa ea, ca nu mai mergea treaba si Adila la volan. Asa a fost ok si am ajuns cu bine si fara mare scandal la Bucuresti, seara la 20.45. A mai si dormit la mine in brate, cam o ora. Deci am facut cam 8 ore jumate. de obice faceam 7 jumate. Deci am socotit cam o ora, o ora jumate, maximin plus. Oricum, per ansamblu, mi s-a parut super-ok.

Hai ca m-am placintit rau de tot! pupici la mamici si bebelaci!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Neatza la amiaza...ca ma laudam ieri ca stam cam multisor pe afara asa ca mai bine imi tineam gura, caci astazi cerul e plin de nori, a plouat un pic.Asa ca stam in casa, poate mai spre dupa-masa s-o indura cerul de noi.

Legat de bb la botez/restaurant. Pai noi am avut cheful-cu dans-de la 12 aproximativ. L-am dus pe bb cu noi dar nu a stat f. mult, cred ca maximum vreo ora , asta pt. ca daca el nu doarme nu mai ai cu cine te intelege. Asa ca mama mea s-a sacrificat si a stat cu bb acasa.

Mersi de sfaturi legate de drum lung cu masina+bebe. Nu stiu de ce dar mie mi se pare ca bb nu doarme foarte confortabil in scoica si de asta mi-e teama , sa nu poata dormi peste noapte in scoica si sa-i dau peste cap tot programul. Si legat de pasaport, Lavi, stiam ca nu-l pot scoate pe bb fara pasaport personal sau fara sa fie trecut in pasaportul unuia din parinti. Eu ma gandeam la faptul ca exista prevederea legala-daca o mai exista-ca daca bb e scos din tara de unul din parinti celalalt parinte trebuie sa-si dea acordul in scris, legalizat la notariat. Banuiesc ca daca ambii parinti sunt cu bb nu ar fi o problema la vama. Numai ca eu daca mi-am pastrat numele de fata , suntem pe nume diferite in pasaport...si cine ma crede ca eu sunt mamica?? De asta ziceam de copie dupa certificatul de casatorie, cel de nastere. E aiurea. Trebuie sa ma mai interesez.
Joy, tot asa de marait piticu'? Oare de ce? Eu dupa ce am aplicat metoda cry-it-out nu pot sa zic decat ca nu-mi mai recunsoc piticu'. Mai are el peste zi somn de cate 30 minute dar cel putin odata pe zi doarme vreo 1-2 ore. De cateva zile i-am schimbat si draperiile in camera-astea fac intuneric total- si parca e si mai bine..., sper sa nu ma fi luat iara gura pe dinainte.

Mai, al meu are in ultima vreme un obicei ciudat. Afara in carucior, cand il pun la orizontala in speranta desarta sa mai doarma si el pe afara isi ridica picioarele "lumanare" si trage de pantaloni non-stop . E asa de haios asa cracanat

Noi n-am facut inca vaccinul de la 6 luni.Il facem dupa 1 mai, ca noi le-am facut cu intarziere si pe celelalte doua. Ma astep ca dupa bunul lui obicei sa faca febra mare si sa ne tina vreo 3-4 zile.

Ce sa va mai spunem? Suntem diversificati bine de tot. Partea mai proasta e ca bb e constipat. Nici nu ma mir...morcov, cereale (orez).Papam multe, morcov, cartofi, albituri, gulii, carnita, am inceput galbenusul, cereale, mere, pere, portocale, cereale, branzica i-am dat ieri etc.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput