Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

felicia, ai dreptate, nu era public.Mai incerc!

Pentru cei ce-si cauta perechea, noi aratam asa sau asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Ura, am reusit!

A nu se intelege ca aratam "asa si asa"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza de la munte!!!!

Raportam si noi un baiat frumos si suuupersanatos care chitzaie toaaata ziua si se simte f.bine.! Noul program alimentar functzioneaza suuuper si cand ajungem acasa sunt curioasa de progresul sau regresul de greutate. Luni venim acasa si abia astept sa ma intalnesc cu mamicile in IOR.

Felicia, cuscra si eu duc dorul conferintzeloe dar nu prea pot intra in cursul zilei ca e dial-up iar eu toaaaata ziulica stau afara cu gineri'tu. Aseara a intrat la 9.45 in casa si dupa baitza a dormit de la 11.30 pana la 8.30 diminetaza. Ma bucur ca ilincutza e bine siii Stefan ii trimite o su un

Ioana 77 sa-ti traiasca puiutza si sa te bucuri de ea!

Acum ma duc sa imbrac baiatul si sa iesim afara ca e o vreme minunata. Soooare si o curte cu pomi infloritzi. O splendoare.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata fetelor dragi!

Io-s bulversata!Azi noapte s-a trezit fii-mea clasic, la 3, 4.30 si 4.45, i-am dat suzi si a adormit la loc. Faza cea mai tare e ca m-am trezit io de la mine putere la 7.20!!!!!!!!!!! si nu-mi venea sa cred ca nu plansese de foame pana atuncea. Fug repede la copchil, ea saracutza, pe burta, inghetata toata - se dezvelise Domnezeu stie de cand - statea. Nu plangea, nu dormea, statea pur si simplu, cu cepele belite. O iau repede sus, ii dau de papa, apoi a mai dormit pana la 10.20!
Io zau daca mai pricep ceva. Aseara e drept ca i-am dat mai mult lapte praf - 245 ml in total, deci cu 210 de apa. Dar chiar asa sa reziste??? Pana amu papam la maxim 6.30, si asta de o saptamana incoace, ca pana atuncea la 4-4.30! Poate am invins sitemul!!!!!!!!
Au intrebare intrebatoare: copilasii vostri - cei care fac nani de seara pana dimineata - se mai trezesc intre timp? Ca asa si Sarah papa la 6-6.30 - in afara exceptiei de azi- dar pana atuncea de 2-3 ori trebuie sa merg sa o intorc pe partea cealalat, sa-i dau suzi, ca plange. Si pe mine ma cam dispera. dar amu, e drept ca vreau io cam multe...

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noki vezi ce minuni face Milumilu'?
Miruna mea baga somn la greu toata noaptea, chiar din ziua in care am trecut exclusiv pe lapte praf, adica de la 3 luni. Se culca pe la 12 noaptea si pana la 8.30-9 e lemn tanase.
Raportez si eu repede una bucata mandra trecuta cu bine si de vaccinul asta
Fug la trebi si mai revin.

Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI LA 4 LUNI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Salutareeeeeeee fetelor!!!! Demult nu v-am mai scris, pentru ca dupa cum stiti am fost in vacanta. Acum am facut un mic popas pe acasa sa mai luam cate ceva, ca plecam la munte.

Sa va spun pe scurt ce drumuri am facut si cum a fost.

Am plecat de la tg muresa la tulcea, drum lung, copil in scoica, in spate, eu in fata cu tati, oprire la 3 ore. Cand manca copilul, atunci il si schimbam, si il mai si tineam in carucior. Halta mare la Brasov la mc donalds, mancat si noi si el, plimbat cu caruciorul. Apoi direct tulcea. De Paste a fost super, am stat in Tulcea, apoi am plecat la mare. Dimitrie a stat pe malul marii si a mancat. Super!!! Apoi plimbat cateva ore pe malul marii. Plecat la bucuresti, dormit acolo o noapte, a douazi cumparaturi pentru copil. Am intrat la mother care si la z de unde am cumparat o gramada, cred ca din fiecare chestie cate un articol. I-am luat o gramada de body-uri pantalonasi tricouri caciulite, palarioare, jucarii, cea mai faina achizitie in materie de jucarii este o omida imensa foarte frumos colorata, cu un nas mare rosu de care Dimitrie trage cu sarg.

Acum am facut o mica halta acasa, mergem la munte la o cabana cu nishte prieteni, este o vreme superba.

Ahhh am uitat am facut vaccinul nici macar nu l-a simtit, tanti doctor asa de draguta a fost. Asistenta il tinea in brate si doctorita i l-a tras, nici macar o strambatura nu am vazut pe fata lui. Tati l-a si filmat. Avem o groaza de filme trebuie sa le facem dvd-uri si sa trimitem si la bunici la Tulcea.

A fost super!!!!

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Piticule, nu te grabi cu achizitionarea vaccinurilor ca cica apare iar infanrix hexa. Cel puti in iasi au zis ca aduc de saptamana viitoare. Intreaba la farmacii!!

Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Repede am intrat si eu sa le urez sanatate si viata multa celor 2 proaspete crestine DARIA si NATALIA si petrecere frumoasa parintilor...

MANDY, da am postat odata un link, dar nu-l mai am ..o sa caut, dar mai pe seara...daca te grabesti incerc mai repede...

Numai pot cu piticu meu noaptea...se trezeste...ziua nu-mi mananca san, dar nici cu bibele nu se omoara...adica mi-a mancat de la 11 pana la 11:40 san, apoi la 13:00 numai 60 ml cu bibele si pe la 15.30 cam 35 ml...si acum abia il adoarme tati ca este obosit, dar nici papa nu vrea...

Acum, eu INCA ma mai mulg cand nu vrea pitic san si acum cand ma mulgeam, mi-a tasnit cu sange... nu se vede nici o fisura pe suprafata sfarcului..am mai patit odata asa dar acum este mai rau, ca a ramas pe pompa stropi...
oricum nu o mai tin mult cu alaptatul, entru ca azi noapte am dormit mai mult nu si pe fotoliu, din cauza spatelui...ca sa numai zic ca genunchii ma dispera, dara ma asez pe vine, icnesc de durere cand ma ridic...sunt varza si stiu ca o sa-mi fie mai rau daca nu incep tratament..

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

si ma bate gandul sa incep si eu MILUMIL 2 ...sa-i dau combinat cu vitalact??? sau sa raman pe vitalact?
dr mi-a zis ca daca l-a acceptat sa-i dau in continuare...dar parca ma gandesc ca poate-mi doarme si mie noaptea mai mult...
ca el nu mananca mai mult de 130 ml...si tot mi s-atrezit peste 4 ore....si ziua la 3-4 ore mananca...

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

asa
dormea piticu, obosit dupa multe sedinte de intoarcere!

Multzam, Feli!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput