Mamici de mai-iunie 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Arabela, felicitari!!! Sa-ti traiasca Victor!!! Astazi am citit si am sunat-o pe mama: fii atenta: bunica mea era nascuta pe 23 aprilie, si tare dor mi=a fost de ea. pe sotul ei il chema Victor iar pe mama o cheama Arabella!! Asta da coincidenta. Si mama s-a topit si s-a bucurat pentru Victor si pentru tine!!

prosop la moasa??! mie astea imi par babisme, ca doar nu nasc sub pom, pe ulita principala. am mai auzit de chestia cu prosoapele si la popa, era unu la noi pe scara care impartea prosoape la toata lumea, nu mai avea ce face cu ele....

Carmina, nu scrie nicaieri ce absorbante sa iei. sa stii ca nu e nici o nenorocire daca n-ai nimic la tine, nu te da nimeni afara din spital. oricum, se recomanda pampers pentru ca sunt, de departe cele mai bune si, daca tot cumperi, iti iei ceva bun. Si eu am primit cateva stifturi pe la baby expo, le voi lua si pe alea dupa mine (am si pampers), daca merg, bine, daca nu, la gunoi cu ele....

mai aveam o gramada de raspunsuri pentru voi, da m-a sunat sefu' cu niste intrebari si m-a blocat de tot!! oricum, vestea minunata, ce ma face sa plutesc este ca....

.... maine e ultima zi de serviciu!!!!!!!!!!!!!!! era si cazul, am 37 de saptamani, m-am saturat de munca!!!!!!! ah, abia astept sa stau si eu acasa cateva zile, linistita.. parca imi doresc uneori sa nasc cat mai tarziu, sa imi savurez concediul!! ca eu imi iau co, cm de-abia dupa ce nasc. bucurati-va pentru mine! plutesc de incantare.
si, ca sa fie sarbatoarea completa, maine mergem si la bridge, o noapte intreaga!!! n-am mai jucat de muuulte luni, pentru ca am probleme cu fumul de tigara, care la masa de bridge se cam taie cu cutitul... norocul meu ca mai e o gravidutza in 8 luni si, cum vom juca la doua mese, se va face piua la fumat la masa noastra. sunt taare, tare, tare fericita, parca ar veni cineva si mi-ar da cu aspiratorul pe creier, sa imi ia panzele de paianjen!!

duminica mergem la nayel, asteptam si asta cu nerabdare, iar miercuri la o eco la medicover (daca era gratuit si mi s-a oferit, am zis f bine, o mai vad pe Hora!)

stau cu emotii pentru Dolce, pentru Ama, pentru toate fetele care sunt aproape de liman! voi sunteti cele mai castigate, scapati de emotii primele! sa ne dati de veste iute, iute!
Dolce, daca duminica mai esti acolo, in jurul pranzului, il vom intreba pe Nayel, am vrea si noi sa te vedem (vorbesc si in numele lui Mag, sunt convinsa ca si ea vrea!) si, mai ales, sa vedem frumusetea de bebe!!! Cum te cheama, scrie-ne si noua un pm, te rog. nu pot sa intreb de dolcebaby....(si-asa cu seria asta de gravide cred ca se cruceste nayel, ba surprise party, ba poze..)

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Carminabulina,
am revenit sa-ti spun ca la mine s-au confirmat acele dureri-intepaturi nasoale in col, pe care le simteam de o saptamina si ceva: aseara am eliminat dopul gelatinos. Evident ca "la cite Marii, atitea palarii", dar voiam sa-ti spun cazul meu :)

40+4

Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Luana, felicitari pentru concediu. Stiu cum te simti. Eu sunt deja in a treia zi de co si e minunat...Pupici

VoichiV34+

poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Luana felicitari pentru concediu!!! Sa inteleg ca acum ai mai mult timp de pierdut aici pe forum? Ma bucur, ca tare-mi esti draga cum faci tu haz de toate! Auzi, sa-l intrebi pe Nayel de pacienta dolcebaby de pe forum Poate ne citeste si stie Oricum, cred ca mai intra Laura pana maine si iti va spune numele ei intreg, ia vezi daca il are la profilul personal.Trebuie totusi s-o anuntati.aida si eu simt de cateva zile niste intepaturi in col de ma chircesc..inseamna ca iese dopul??io 39+ cu Seby Poze noi: carut si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Roxana nu ma uita cu gentuta! Spune-mi de unde ai luat-o ca eu n-am gasit pe nicaieri!!!io 39+ cu Seby Poze noi: carut si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Ama cum sa te uit?? Eu sunt pe-aproape mai tot timpul. Gentuta am cumparat-o din Niro de la BabyCare o data cu carutul si m-a costat 30 lei. Are si o salteluta de schimbat bebe si e compartimentata. Insa am vazut si aseara la Metro gentute cam la acelasi pret.
Daca te mai duci si dupa gentuta...nu mai apuci 2 mai. Stai linistita acasica si mergi cu Seby cand va inzdraveniti...

Roxana 34sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

AMA , ma gandeam eu ca mai vrei ceva

ALIA 37W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

quote:
Originally posted by ama_kaly
aida si eu simt de cateva zile niste intepaturi in col de ma chircesc..inseamna ca iese dopul??

Ama, asa se spune; nu stiu daca asa o fi si la tine, dar la mine asa a fost :) Si da, intepaturile-alea sunt dureroase ca naiba. M-a temut ca asa vor fi si durerile de la contractii, dar zau ca m-am linistit cind am aflat ca sunt ca durerile de la menstruatie. Durerile de menstruatie sunt mai usor de suportat (well... cel putin pentru mine), dar intepaturile alea-n col sunt chiar groaznice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

maine ma din nou la dr. sa vedem cum se prezinta voinicelul nostru, ca de cand au inceput nasterile si alarmele false de travaliu aici pe forum noaptea ma trezesc speriata si mai am si niste dureri in partea de sus chiar sub coaste si deabia pot respira cateodata. mie a inceput sa-mi coboare burtik si se face din ce ince mai rotunda ca o plus ca ma mai dor oasele bazinului si imi pocnesc de parca acum se rup(de vreo 2 luni incoace au inceput si sunt teribile)
mai sunt si cam singurica....sotul are niste lucrari in deplasare si numai sambata seara ajunge si lunea pleaca(asta de 3 saptamani)....asa e cu santierele astea.....
sper sa nu se nasca mai devreme....ca atatea mai am de rezolvat(noroc ca se pot telefonic sau prin email rezolva respectivele probleme si nu tre' sa ma deplasez) si nu-mi ajunge timpul.....si nu ma refer la cumparaturi ca alea le-am cam gatat.....
mai sunt singurele p-acasa?
Roxana si eu am luat marsupiu pt inceput ca nu ma simt in stare sa urc un carut+pana la 3 singura......desi am auzit tot felu de pareri, ca cica nu e indicat numai dupa 3-4luni sa-l porti cu asa ceva.....eu am mai intrebat pe forum despre asta dar nu mi-a raspuns nimeni
ama mai lasa cumparaturile ca se pot face si dupa ce nasti.....n-au intrat zilele-n sac si nici magazienele nu se vor inchide....mai bine stai si odihneste-te ca e mai important decat toate cumparaturile din lume....o sa vezi ca dupa ce nasti o sa-ti para rau ca ai stat cuminte sa te odihnesti......

38

Mergi la inceput

Roxana tocmai ma pregateam sa ma duc sa iau si eu gentuta ca a ta, dar dcaa zici ca ai luat-o din Niro e prea departe..nasc pana acolo Ai dat foarte putin pe ea, cam cat e de mare ca din poza nu-mi dau seama ? Eu vroiam sa iau acum sa-i pun lucrurile lu' bebe pentru spital in ea..
Si care e Niro? Dragonul Rosu stiu unde e , dar NIRO? Alia m-ai prins!Certati-ma dar nu mai pot sta in casa..ma plictisesc teribil!! Ma duc prin parc si tot plec o ora pe afara.. Nu mai zic ca ma mai doare si burta cand stau in picioare asa ca la ciclu, da' tot nu ma las!
io 39+ cu Seby Poze noi: carut si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput