Mamici de mai-iunie 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 2
lucia_cs spune:
Irinel, printesa ta e superba, imi vine sa pup monitorul in speranta ca pot aunge la obrajorii aia grasuti. 
_
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">
Sa nu-i uitam..
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati.
Apropiati-va de Dumnezeu, si El Se va apropia de voi.
Iacov 4:8
ILDI25 spune:
Abibrinza Felicitari , refacere rapida si un bb mancacios si cuminte.
Asteptam cu nerabdare povestea nasterii.
Irinel ce frumoasa e printesa ta dar si printul . Te poti considera o mamica implinita cu asa doi copii minunati . De-abia astept sa-mi tin si eu puiutul in brate.
ILDI
38
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
ama_kaly spune:
Arabela FELICITARI!!!
Sa va traiasca baiatul, primul cavaler de la mamici de mai-iunie!!
Sa creasca mare, sanatos si voinic!!!
Irinel esti o mamica fericita cu un voinic si o printesa! M-am uitat si eu la pozele noi, sa-ti traiasca puiutii.Maria e o scumpete mica!

Inca nu se stie daca intru in luna mai..poate bebe o sa vrea sa vina mai repede..nu conteaza, acum il asteptam cu drag oricand! Si tot mamici de mai-iunie ne numim chiar daca nastem la sfarsitul lui aprilie sau inceputul lui mai, doar am trait o intreaga odisee aici impreuna, nu? Si mie imi sunteti dragi toate!
carmina da, si ina tot pe 2 mai zicea ca a programat-o dr pentru cezariana.Daca nu nasc eu mai devreme ca sunt mai inaintata in sarcina, o sa nastem in aceeasi zi.
VoichiV multumim pentru felicitari, asa e, de abia astept sa-l tin pe bebe in brate.Lasa ca ai sa vezi ce repede trece timpul si curand il vei tine si tu.Eu ultimele luni nici nu-mi dau seama cand au trecut si, pe de-o parte, imi pare rau ca mai am atat de putin si ma despart de burtica..dolce tinem pumnii pentru vineri, o sa fie bine ai sa vezi! Sa nu-ti fie frica, in fond e ziua cea mare si mult asteptata in care iti vei vedea puiul.Curaj!
DianaR
nu prea mai am ce cumpara, acum o sa merg prin parcuri sa ma plimb daca burta imi va permite.In ultimul timp am observat ca de la efort/stat in picioare am contractii si unele dureri, asa ca voi incerca sa stau mai potolita, sper sa reusesc!
io
39+ cu
Seby
Poze noi: carut si lucruri Seby Bebe
ama_kaly spune:
Uitati ce mi-a scris mie dr pe foaie: col posterior,moale, cu OE permeabil pentru pulpa indexului. Aveti idee ce inseamna?
Si dupa ce l-a masurat pe bebe si aparatul l-a estimat la 3900gr, mi-a masurat si pungile de lichid amniotic ca i se parea burta mult prea mica pentru un bebe asa de mare si a crezut ca am prea putin lichid.A scris:Lichid amniotic normal cantitativ(cea mai mare punga de LA cu inaltimea de 45mm) A zis ca e putin lichid, in limitele normalului..de aia am burta asa mica, dar nici insuficient pentru a crea probleme nu e.Insa partea cu colul nu o inteleg, cum adica orificiu extern permeabil pentru pulpa indexului?
Si nu m-am ingrasat decat 1kg de data trecuta!
Sper sa nu mai pun nimic pana marti si sa raman la cele 20kg puse pana acum.Oricum sunt suficiente!
io
39+ cu
Seby
Poze noi: carut si lucruri Seby Bebe
CamiM spune:

Virgi asa cu intarziere 
LAMULTI ANI !! Sa fiti sanatosi si fericiti, sa ai parte de o nastere usoara si recuperare rapida de o bebelina sanatoasa si mancacioasa!!

A propos: superbe florile.. si surpriza pe masura!!![]()
Arabela 

felicitari sa va traiasca feciorul sa fie cuminte sanatos si sa va aduca numai bucurii!! Victor
ai spart gheata la mamici de mai-iunie 06!! Primul baiat!! Bine ai venit pe lume!!

Amonar da am observat si eu pe listuta ca BB meu vine probabil de ziua ta..ce dragut!!
Sper sa fie la fel de simpatica si frumoasa ca tine daca tot o sa impartiti ziua de nastere!![]()
![]()
Raalucutza nici o suparare ca intrebi
; data probabila la mine este pe 9 mai deci pe 8 sunt exact acolo..
, eu sunt multumita ca initial voia sa ma programeze pe 5 mai dar l-am convins sa amane pana pe 8 asta daca bebelina mea nu are alta opinie... Oricum doctorul meu zicea ca de obicei face cezariana cu o saptamana sau asa ceva inainte de data probabila..
Tu ce mai faci ca nu prea am mai vazut stiri de la tine..Celestina ce zice?![]()
![]()
Dolce iti tinem pumnii pe 28!! Suntem alaturi de tine si speram sa ai nastere usoara cu o recuperare rapida dar mai ales un bebe sanatos si mancacios si mult laptic!!

Cami 37+
"eco bebe"
"lucruri bebe"
CamiM spune:
Doroti merci frumos de aprecieri..
Esti destul de aproape de capat si tu ..si curand o sa o tii pe bebelina scumpa in brate!!
Cami 38+
"eco bebe"
"lucruri bebe"
Carmen Cita spune:
Am mai citit din urma si revin acum ...
uuups ! cu atatea emotii am uitat sa-mi modific semnatura … avem 33 sapt si doua zile, iar saptamana trecuta la ecografie la dr. Iosup, bb Eliza cantarea 2145 g - la 32+ … pentru draguta de Ama
… daca mai ai chef / timp zilele astea de liste
…
In concluzie Eliza e peste grafic cu cca o sapt., deci suntem mandri nevoie mare
. In rest toate bune si frumoase … decat ca nenea colul e cam micut-scurtut-fraierut … 32 mm
… deci noile ordine sunt: fara eforturi prea mari, fara plimbari prea lungi, mai mult la orizontala
.
Ceea ce nu pica la fix pen’ ca io mai am inca multe cumparaturi de facut … adik de umblat prin magazine … ceea ce am si facut azi … nu dati cu pietre ! Da’ nu singurica ci cu Shori
, si numai 3-4 ore
… prin Dragonu’ cel Rosu si multlaudat, unde tare mult ne-a placut ! Am luat la ingerasi hainute (costumase, body-uri si pantalonasi) si paturici fooooooarte dragute
! Civilizat si preturi cam la jumatate fata de oras … mai mergem acolo ... io sigur ca mai am cateva maruntisuri de cumparat!
Ma cumintesc de-acum vreo doua zile ca azi am avut burtika tare mai toata ziulica.
Carmen
33+ cu Eliza
in burtik
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20730;103/st/20060613/dt/8/k/2f72/preg.png
Diana79 spune:
CarmenCita si Ama felicitari pt bebelushii grasunei si sanatosi.
CarmenCita ai grija de tine.
Virgi am vazut si eu buchetul de flori. F frumos. M-am uitat si la hainutele bebelushei tale. Nu stiu daca ti le-am mai laudat. Dar iti zic din nou ca sunt tare dragalashe. Bebelusha ta sa le poarte sanatoasa.
Fetelor care avetzi deja programata cezariana, tin pumnii sa fie bine atat pt voi cat si pt bebelushi. 
Irinel am vazut-o pe Maria. De fapt pozele noi. Sa creasca mare si sanatoasa. Se vede cat de fericita esti, cu 2 copilasi asa frumosi
Noi suntem la munca, ma chinui sa stau, o sa vin mai putin ca nu mai pot ma termina spatele de la scaunul asta. Simt ca ma lasa puterile. Oricum 5 mai e ultima zi. Sper sa pot veni pana atunci, depinde cum ma voi simtzi. Ca in ultimele zile mi-a fost tare rau.
Numai bine tuturor.
Diana 33+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/detail?.dir=6d29&.dnm=26dc.jpg&.src=ph
Carmen Cita spune:
Virgi LA MULI ANI! 

Nastere usoara si sa-ti fie bb-lina sanatoasa si frumoasa!
Ama woow…. ce mancacios a fost Seby ! Deci cezariana va fi pe 2 mai … odata cu Ioana … va tinem pumnii la amandoua si … mult success si refacere rapida !
Vivighe nu stiu daca intre timp ai cumparat patutul… dar noi l-am luat recent …cam pe 15 aprilie din Cora-Pantelimon… mai aveau pe atunci unul sau doua …dar am inteles ca se poate gasi si in Carrefour chiar mai ieftin cu 300 000 lei (deci 2,9 mil).
Luana eu ma gandeam la niste perdele in acelasi stil dar cu portocaliu … desi cred ca ar merge si cu albastru…sa vedem. Perdelele au ramas pe lista in continuare ...
Carmen
33+ cu Eliza
in burtik
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20730;103/st/20060613/dt/8/k/2f72/preg.png
Roxana Claudia spune:
Uf iar sunt singurica pe aici! Nu mai e chiar nimenicu care sa mai "ard" din timpul ramas pana dimineata??
In seara asta am fost si eu la Metro si nu m-am lasat pana nu am pus in cos cate ceva si pentru Catalinul meu: un carusel cu albinute (super dulce) si bineinteles marsupiu - ca ma tot gandeam cu groaza ca e cam greu sa ma plimb cu ditamai carutul prin magazine.
Roxana
34sapt si
Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE