Clubul Studentelor (6)
Raspunsuri - Pagina 5
andreea_trend spune:
In schimb eu invat mai bine noaptea decat ziua... e mai multa liniste... si nu ma streseaza nimeni...
Ca acum
olim spune:
Spor la invatat Andreea.
Adevarul ca si eu invat mai bine noaptea decat ziua, e mult mai multa linista si ma pot concentra mai bine.
Multa bafta.
CristinaT spune:
Bafta !!!!
eu nu am invata nimic. De 1 mai m-am suparat rau de tot, asa ca nici nu mi-am adus aminte ca am de invatat.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
BraveGirl spune:
Azi m-am inarmat cu chef ca s ama apuc de invatat...dar nu am nici un curs...nu am decat cartea, asa ca nu stiu ce anume s-a predat...si nu dau de nici o colega care sa ma lumineze.
==========
Corina
Albumul meu
megbeng spune:
s-a mai fixat si la noi un examne...de azi intr-o saptamna scrisul! nu stiu de ce, dar sunt foaaaaaarte calma!
am mancat ceva, ma duc sa-mi fac un ness...eu cred ca fara cafea as putea sa dorm 16 ore/zi!
cristinaT, de ce te-ai suparat de 1 mai??
voicu_bebi spune:
ce sa va zic fetele,Corina felicitari ca ai luat testul acela si bafta in continuare la invatat. Megbeng ,macar la voi s-au fixat unele examene la noi doar niste verificari. asa ca trebuie sa ma pun cu burta pe carte,mai ales ca saptamana viitoare luni si joi am niste teste asa ca tineti-mi pumnii sa iau o nota bunicica. asa ca exact asa voi face ma inarmez cu cafea si cursurile.
va pup si multa bafta la invatat!
Nunta noastra:19 august
BraveGirl spune:
Sa inteleg ca toate sunteti cu burta pe carte? De aia nu mai e nimeni pe aici?
==========
Corina
Albumul meu
voicu_bebi spune:
Corina,s-au dus sa invete ce sunt ca noi sa stea pe net de vorba. ce fete.....
Nunta noastra:19 august