Clubul Studentelor (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

megbeng , acuma vazusi ca tu esti la Medicina anul 6,acuma te inteleg cat de greu iti e ,fiind la o asa facultate. sper ca a fost bun pepsi ,a fost ca o mini vitamina si te-a mai invigorat
iti urez multa bafta la examene,sa vii sa ne zici ca ai luat nota mare da?
Corina,ce ai mai facut ? Bafta multa
iri, mersi pt cafeluta cred ca ma duc sa-mi fac si eu una.
Andreea,cred ca azi ma duc sa ma documentez pt un referat ca astia la facultate nu au altceva mai bun de facut decat sa ne zica sa facem referat,mai bine dau un examen . in rest vroiam sa ma mai apuc de invatat ca nu mai merge. va pup pe toate.

Nunta noastra:19 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Fetele am un morcov..azi la 15 am examen si nu stiu nimic....profu' a zis sa nu ne stresam ca e o simpla formalitate...dar mi-e sa nu avem vreo surpriza si sa ne trezim cu restanta.
Asa cum ne-am trezit si luni la examen ca in loc de test grila ne-a dat sinteza ...si va dati seama ca nu prea invatasem noi intr-o singura zi, cat am avut la dispozitie...

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

BraveGirl, bafta!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

quote:
Originally posted by CristinaT

ce fac fetele? cum merge scoala??

mi-ai amintit de o amica, studenta in cluj, care-mi zicea ca au la camin un portar care le intreaba in fiecare dimineatza:" si , ce face studentele? ie bine?" (tu ai scris corect, da eu de atunci cand aud "ce fac fetele/studentele" ma pufneste rasu')
a fost bine la scris..da cica nu prea conteaza, important e oralul cu proful/practicul adica...of, las' ca trece si asta!
bafta multa si voua! ( mie mi-e un soooomn... ca m-am trezit la 6, dupa cateva zile bune de somn pana la 9.30!!!)

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

Corina,bafta multa sa faci de nota 20. sa vii sa ne dai vesti bune ca ai luat examenul si multa bafta in continuare!
megbeng,felcitari ca ai facut bine azi la scris.bafta la oral acuma ! si somn usor daca te duci sa faci nani.

Mergi la inceput

Neatza fetele! Ce faceti tot studioase? Bafta multa la invatat si haideti mai veniti si voi sa mai vorbim de una de alta,nu de alta dar imi palce sa vb cu voi. Ce mai suntem niste fete de gasca.
Ma duc la.. . Va pup pe toate . Eu am plecat la facultate.

Mergi la inceput

eu am o lene... de nu ma vad, de fapt ma fac ca nu ma vad... asa-i de bine!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

Buna dimineata!
Timpul asta ma trage la somn,nu ma ajuta cafeaua.
Apropo Cristina de lene ,ma gandeam ca daca lenea ar durea cred ca niciodata nu as mai fi lenesa ,si asa am chef sa trandavesc!!!

iri

Mergi la inceput

ce sa zic... din cand am voie sa fiu lenesa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

A fost super proful ieri la examen....asa ca am mai scapat de un examen.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput