Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica70/monica70.jpg)
monica70 spune:
DANIELA esti buuuuuna!
BEE si eu am pus-o azi pe Diana pe burta,dar n-am pe cine ca imediat se rastoarna la loc pe spate Azi a inceput sa se taraie si in pozitia pe burta
Mai un pic si n-o mai pot lasa nelegata! Daca o las in fundul gol intr-o pozitie,pana ma aplec sa-i scot hainele de dupa baie,e deja cu capul in locul picioarelor! Noroc ca e lat patul,ca "masa de infasat" n-am folosit-o niciodata.De pe spate pe burta,inca nu s-a intors,doar nu-i fraiera
I-am facut niste poze in chez-long,daca apuc le pun in seara asta,dar mai vreau sa ma uit la ceva poze,ca-s in urma!
CATA sa nu uiti sa faci o poza cu treningul congelat Cu si fara guma
IRINA esti in extaz?
MONI care
DIANA (01.01.2006)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
canda_h spune:
Ma ce rai s-au facut englezii ... HAI STEAUA!!!
Micio m-am uitat si eu la poza cu pioletul dupa ce a zis Bee de ea Si noi avem scule din-astea acasa ... chiar vreau sa ii fac tricou la Codru de ziua lui cu poza cu Filip umbland printre "sculele" lui
.
pupici
Angi de motanel
anasebe spune:
Eu nu ma mai pot uita la meci ca mor de inima.
HAI STEAUA!
March ai fost bestiala cu mesajul catre bunic. Am ras cu lacrimi. Mii de pupici.
Am facut o mie de liste pentru botez sa nu cumva sa uit ceva pe acasa ca ma impusc. Maine mai dau o tura prin carrefour sa mai i-au lapte, apa plata si altele, trebuie sa facem si albumul pentru nasi (idee furata de la LunaNoua - sper ca nu te superi), sa fac bagajele, sa ma duc la cosmetica si manechiura, sa ma spal pe cap.... off, multe mai sunt de facut.
Stau pe aici, ca aud daca inscrie Steaua.
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
tiberica fara frica
Bee spune:
Dificila Ana mea, dar i-am pasat-o sotului ca sa fac treaba! Si ne-am descurcat ceva. Si am fost si noi la tara cu bunatatile dupa noi! Plus ca in noaptea de inviere am invitat la noi si pe ai mei si pe socrii sa pape bine. Cred ca le-a placut!. DAr n-o sa se repete curand, nu de alta dar sa nu se invete si sa aiba asteptari prea mari.
Canda, sa stii ca si eu ma minunez de ce mishcacioasa s-a facut puiutza mea. De la gimnastica i se trage cu siguranta! CA inainte nu ridica nici caputul, nimic. Acum in 3 saptamani ridica capul, se trage in sus, se intoarce, prinde jucariile si le loveste de nu-mi vine sa cred. Ce sa mai vorbesc, e o maaare schimbare. Daca nu vedeam pozele fetelor cu bebei care stau asa de bine pe burta, nu-mi pica fisa ca ceva nu e in regula. Bine ca am descoperit problemele din timp si ca daca ne tinem de treaba o sa fie totul bine.
Eu am noroc cu tata ca ne duce la kineto zi de zi. Saptamana viitoare voi monta scaunul in masina mea si am sa conduc eu in timp ce tata va sta cu fata in spate. Sa obisnuiesc puiuta! Va fi dificil ca ea ca la ora respectiva mananca. Mi-e putin frica sa conduc, dar cum vad ca Teolinda, AnaSebe si Anda (cred ca si Nicole) s-au incumetat prin Bucuresti singure la volan cu copii, eu de ce sa nu pot.O sa-i schimb ora de masa si o sa sper ca in mashina doar va dormi.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ingrid_sp_S/Ingrid_sp_S.jpg)
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Am intrat dupa ceva pauza, n-am avut net toata perioada Pastelui, abia a 2-a zi dupa Paste si-a revenit.
Sunt tot mai deprimata, fetitza nu pare sa-si revina, dimpotriva s-a agravat starea initiala, la sumarul de urina i-au descoperit leucocite in urina ceea ce confirma o infectie, sambata aceasta avem si rezultatul la urocultura. Plange f. des, mai ales la ora mesei, cand vede biberonul face crize de colici, de isterie...nu stiu, dar intepeneste toata de zici ca a inghitit un batz...accepta pana la urma mancarea, cu mari eforturi. Papa cam 125 ml, dar la 5 ore!! Si, colac peste pupaza, face de 5 zile un kka verde inchis, aproape negru, si apos, nu stiu ce poate fi, cred ca are diaree saracutza, probabil voi face si coprocultura. Fier primeste in doza mult mai mica decat la inceput, atunci facea culoare normala. Poate e de la apa, i-am dat Izvorul Alb si nu l-am fiert, acum l-am lasat naibii si am inceput iar cu apa de la fantana fiarta, cel putin asta e sigura. Si colicile...ma omoara, incep de dimineatza pana seara, cu pauze cand adoarme de oboseala...plange cu hohote, se face aproape vanata la fatza, imi vine sa-mi iau campii si sa dispar undeva.
N-am avut timp sa ma uit la poze, o sa o fac maine, azi a inceput cu urletele si dupa baie...macar atunci aveam liniste...s-a dus si asta.
Singurul lucru bun pe ordinea de zi e ca am fost la EEG si a iesit ok, asa ca urmeaza pe 2 mai eco transfontanelara si vreau sa termin odata cu controalele astea.
In rest...dar care rest?..gangure, rade..se misca in pat de la un colt la altul...si e o dulceatza de copil. Pana la un punct...
Ma duc sa-i pregatesc biberoanele pt noapte, sa fie sterilizate si intru dupa.
Va pe toate cu drag!
Ingrid S si Diana
anasebe spune:
Bee era sa uit sa te laud. Bravo ca ai timp si chef. Data viitoare cand faci gandeste-te si la ginerica.
Ingrid Toate problemele la tine in ograda. Las' ca le rezolvi tu! Uite un de incurajare.
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
tiberica fara frica
irinadum spune:
Sper sa le pun si la final de meci .Da oricum doar sa fim prosti sa mai luam trei goluri
monica70 spune:
Vazut poze cu Ioana (mama ce-ti mai seamana Danielooo!),cu Angelo (la PROTV ) si cu FILIPELU (zambaretz si plimbaretz - ce fain e la tzara , e in Bihor,nu?In ce zona?)
BEE la noi cu somnul e la fel ziua (reprize de fix juma de ora),cu mici exceptii,iar de cand cu plimbarile,doarme afara.Dar cu somnul de noapte am noroc! Dupa baie,ne intindem in pat la papat si atipim acolo,apoi ne ridicam,schimbam tzatza,iar ne ridicam,stam 30 sec. pt.ragait,daca nu vine,hopa in patutz! Si acolo,chiar daca nu-i adormita ii pun suzeta (uneori nici n-o vrea) se intoarce cu capul intr-o parte,eu ii trag fermoarul la sacul de dormit si parasesc terenul.Dar in momentul cand incepem papica se stinge lumina,o lasam doar pe hol,usa f.putin intredeschisa si radioul pus pe muzica,incet.Deci ritual... La fel daca se trezeste noaptea,nu aprind lumina decat pe hol.Si cum suge,cum adoarme la loc.Azinopate a dormit pana la 5 ! A papat biiine si pe la 7 cand am plecat la birou,n-a mai vrut. Cam odata la doua saptamani se intampla sa nu vrea sa adoarma dupa baie si atunci eventual o aducem in carucior si o balanganim,iar dupa ce adoarme o mutam.Ghita o mai lasa sa strige la carusel dimineata si mai adoarme si asa,brusc (de oboseala?). Iar ziua eu ii pun suzeta,dau drumul la melodia preferata,ii pun o paturica sau cearceaf peste moaca si se culca (eventual mai misc un pic caruciorul.Problema e ca somnul dureaza doar juma de ora asa
ANASAEBE las ca trece si botezul si te relaxezi dupa aia!
MONI care
DIANA (01.01.2006)
Bee spune:
Moni, pai doar nu era sa ramana Diana ta mai prejos de Mario cel rostogolitor. Sa verifici daca maine repeta figura cu intorsul. Ca Ana a uitat sambata ce-a prestat vineri..
AnaSebe, cred ca stiu locul! Cati veti fi la Botez? Sper sa nu uitati nimic si sa aveti si vreme faina! CAt e cazarea? Ma bate un gand ca la urmatorul bebe sa fecem si noi Botezul in deplasare ca tare ne place pe drumuri la toti!
Canda si voi plimbareti vad!! Eu visez la vara sa las puiuta cu mama (prin August cand deja va avea 8-9 luni) si eu sa fug in Retezat cu sotul, ca eu n-am ajuns acolo (el a fost cu fosta sotie ), asta mai ales fiindca la anul eu ma planific cu burta la gura si s-a zis cu urcatul pe munte. Cand vad ce prunci buni au mamele de baietei, deja sper sa-mi fie si mie mai usor cu bebe 2 care musai va fi baiat. Fac si eu planuri ca tziganul, ca nu degeaba sunt si eu optimista! Sa vedem ce s-o alege de ele.
monica70 spune:
INGRID chiar ma gandeam ca n-ai mai aparut.Poate fi si de la infectia urinara ,dar si de la greva cu pricina (vezi ANASTASIA care nu papa deloc!) Iar cu colicii,acum e mai greu,mai vreo doua saptamani si scapi!
BEE ce ma bucur ca si-a revenit Tea! Dac-o mai duci vreo luna la kineto o fi cea mai miscacioasa de pe aici! M-am pus sa-i fac Dianei niste "kineto" adica am facut gimnastica un pic cu manutzele si piciorusele,vaaai ce i-a mai placut si ce a ras! Mai ales ca si boscorodeam "stangu'...dreptu' etc." VCred ca daa m-as juca cu ea nonstop ar fi cea mai zambareata,dar zilele astea am fost zombi rau! Acum sunt mai bine,mi-am facut niste auto-preso-punctura improvizata
pe la nas,cap,ochi,urechi
Merg sa mai vad poze!
MONI care
DIANA (01.01.2006)