Smecherasi de iulie-august 2004 (176)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

A,mi-am adus aminte,Maria mea merge foarte frumos de manutza,afara este un copil model iar in casaaseara a rasturnat castronelul cu mancare,noroc ca l-a prins tacsu din zbor si am mai recuperat ceva.Si am mai observat un lucru,este cuminte daca este cu un singur parinte,daca sunt amandoi sa te tzi taraboi!!
pupici,ma apuc de treaba

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Vazut excursionisti in toata regula, moama ce faini sunteti, pupam nasuc de Pupi cocotat; vreau si io asa excursii si relax, ma luati cu voi, Andreea ?
Vazut Patrick pe malul marii si in parc cu gagicile
Kim - olita simpla Chicco avem, de la Pampersi noi trecuram la ieftinitati dar care pe noi ne multumesc mai mult decat Pampersii, fiind categoria pisarcoase :-) Cand vine Pat la Constanta ??? (de cand cu scaune si masute, le visez si io noaptea)
Carmenp si IoanaG - succes la dieta, la fel si tie Leeloo si tuturor celor ce au vointa. Io ieri cu lactatele am slabit 2 kile, dar am baut vreo 3 l de apa
Lia - ma enervezi tare de tot. Du`te la alti medici mey, ca doar nu faci razele alea asa numa`, io am inteles ca vrei bb2-ul ... poate daca mergi la alti medici iti dau astia ceva medicamente, chestii, solutii si-ti trece tusea ...
Mitzura - hai la Oradea, ca mai sunt 2 capiati, Giulia mea si Arian prietenu`de zbenguieli, restu` merg frumos si nu`s surzi
Pako - hellouuu, ce face Andreea, cum s-a acomodat cu noile imprejurimi ? Cum a fost acasa ?
Polux - numeri zilele ?
Roberta - super convorbire !

Pupam gasca, asteptam lumea cu chef de vorba si fara chef de munca
O zi faina tuturor !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Radu nu merge niciodata de mana, de fapt el alearga. Si se tranteste pe jos cand nu-i convine ceva. Adica exact ce-mi place mie cel mai mult.
Roxana 1974-mii de multumiri pt recomandare. Hotelul a fost suuuuper (curat, f ieftin!!) iar manacarea...bestiala!!!

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

neata neata si de la noi

ma bucur ca ati avut sarbatori frumoase si pupam toate mamicile si toti puiutii fara discriminari (cum ar zice cristalina). noi am fost de paste la buzau, la ai mei. a fost tare relaxant, iar a doua zi de paste am reusit chiar sa ii scot pe bunici in parc! bebelina s-a distrat cel mai tare, s-a dat in carusel si cu tricicleta electrica, a primit complimente... am facut o multime de poze, promit sa le pun saptamana viitoare.

bebelina e la mamaie, unde se distreaza grozav. toata ziua vrea "afaie" (afara), la "copii", la "cutzu", la "foaie" si "funze" (floare si frunze), la "utza".
sa vedeti ce dragalasa-i dimineata cand se trezeste si inca nu a rasarit soarele, se uita pe geam, vede ca nu e lumina si zice: "poua" (ploua). si are o mutritza suparata, ca stie ca daca ploua nu iesim afara... dar cand vede ca iese soarele, e cea mai fericita!

noi cica ne odihnim, ca suntem singurei, fara copil... dar aseara ne-am culcat pe la unu, ca am stat cu finii la povesti pana la miezul noptii. astazi poate apucam sa dormim mai mult (desi parca vad ca ne uitam la meci), iar maine seara mergem la buzau si sigur ne culcam tarziu. asa ca deocamdata nu scapam de oboseala cronica.

mi-am facut un nou test, clear blue, mi-a iesit tot negativ. si parca ar fi si o incercare din partea rusilor sa vina pe la mine... dar inca nu sunt hotarati. tot la doctor trebuie sa ajung, dar nu stiu cand.

hai ca m-am cam intins la vorba. va pup pe toate si va urez o zi linistita!

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata, neata!

Si eu am copil model pe strada - merge de minuta cuminte - asta pina nu trece vreun autobuz sau o masina mai mare pe linga noi ca atunci se opreste brusc, tremura de placere din toate cele si chiuie...trebuie sa-l vedeti ca sa va inchipuiti...
Aseara am repetat operatiunea mers pe jos pina in parc - ne ia 2 ore dus-intors, si nu stiu cit de bine ii face lui, dar mie tare bine imi prinde sa ma mai aerisesc!

Vazut pozele Andreei - super! Ce mi-a placut cum statea el Pupi cocotat - noi nu prea le avem cu cataratul pe munti asa ca la varianta asta de calatorie pentru Stefan nu m-am gindit niciodata! Am vazut si pozele cu mincare - mi-au facut asa o pofta (mai ales tortul de la sfirsit...)!
Lia - pe undeva trebuie sa fie un echilibru si cu copii astia - cred ca vrei prea multe de la Danutz - si din ce zici tu mie mi se pare ca maninca foarte bine - ce daca lui ii place inca mincarea facuta separat, dietetica? Si Stefan maninca tot asa la prinz. Poate Danutz nu e genul aventuros la mincare, si ce? O sa vezi ca o sa vina si vremea cind o sa-l treci direct la oala voastra de mincare! Iar cu razele - eu zic sa o lasi balta si sa nu mai spui asa prostii - de unde-ti veni cu tbc-ul???? In loc sa gindesti pozitiv, tu ii dai inainte cu raul, indiferent de ce iti zic fetele care se pricep... Sper sa nu te superi pe mine, dar uneori cind citesc ce scrii tu asa imi vine sa trag o fuga pina la Timisoara ca sa vorbim face-to-face! Multi !
Kim, si Stefan are tot olita simpla de la Chicco. Se gasesc aici si reductoare pentru toaleta - adica suporturi de pus pe WC ca sa se "potriveasca" pentru pitici - de astea vorbesti tu?
Corina - felicitari pentru prietena ta - sarcina usoara si un bb sanatos!
Succes la toata lumea care vrea sa dea kg jos...eu am o febra musculara de la sala de ieri...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

M-am intins mult, dar tot am uitat 2 lucruri:
- am reusit aseara sa pun o parte din pozele de la Homorod - promit sa le termin de pus diseara, dar pina atunci le puteti viziona pe astea: Homorod
- diseara e meci mare asa ca HAI STEAUA !!!!!!!!!

Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mamica de Stefanica - amu` imi dau io seama de ce mi-e mie asa de drag Stefan, nu ma bati, da` mi se pare ca seamana oleaca cu Giulia, are alura si falcutele la fel, noah, e tare frumos si si voi. bronzariciul

Edit: Giulia intelege 2 limbi nu 3, din care una nu stiu daca`i va fi de folos ... romana este baza si io astept sa invatam engleza, italiana, germana, astea importante

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Mai Daria, lasa ca e bine ca intelege si ungureste - noi abia de ne-am descurcat la Homorod... La un moment dat asa ma enervasem ca o chelnerita de acolo nu intelegea ce vreau incit am sunat o colega care stie ungureste si i-am dat-o la telefon sa-i explice ea! In plus acolo dimineata ne salutau numai in ungureste (eu nu inteleg o boaba...), iar mie imi venea sa le raspund in engleza...
Multumesc de aprecierile la adresa lui Stefanutz! (promit sa pun diseara si restul de poze - am una super haioasa cu el dupa ce ne-am intors de la salina din Praid - a cazut lat de oboseala in masina).

Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Frumoase poze,pupam un Stefanut bronzat,si intr-adevar are dreptate Daria,seamana un pic cu Giulia
Nu stiu voi cum stati,dar pe mine m-a innebunit barbatul meu cu fotbalul,de aseara am visat numai meciuri cu Steauaiar Maria isi ea telefonul ei si strica"alooo,gigi becali,ce faci?"!,si canta prin casa,melodia lui "Cotar",tup,tup,tup...
Dar cum si eu-s stelista din copilarie strig"HAI STEAUA !!!!!HAI STEAUA !!!!!

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

vazut si stefanut, ca veni vorba, brei, cupiii vostri stau cuminti in scaunele de masina? io am renuntat la el din motive de frasuiala...
hai steaua!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput