Mamici casnice (35)
Raspunsuri - Pagina 10
impreuna spune:
Dana, la ce vaccin mergi azi cu piticul?
Cami, hai sa ne povestesti cum ati sarbatorit.
Flavia (sotie si mamica fericita)
Dana_ch spune:
flavia la cel de 6 luni (infahexa parca,nici nu stiu exact rusine sa-mi fie) i-ti spun cand ne intoarce mai exact dupa ora 2.
azi avem si noi 6 luni ....iupi
Poze cu Lucas
mariussimiuc spune:
Buna buna!!
O cafea fara cofeina mai gasesc la ora asta?
Dana,LA CAT MAI MULTE LUNISOARE!! Si bafta multa la vaccin!
Mey care ati pus pozele alea? Andreea,stiu ca tu esti,dar cu ce ti-am gresit? Vreau si eu! Mi s-a facut un dor de plecare!! Si cumnata mea se roaga de noi sa facem o iesire...Cred ca am sa-i fac o bucurie.
va pup
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
impreuna spune:
La multi ani (luni:) Lucas (pui de Dana_ch)
La multi ani Ilinca (pui de dana d)
Va dorim toate cele bune si sa fiti fericiti
Danelutza spune:
La multzi ani ! Ilinca, sa cresti maaaaareeeeee si mumoasaaaaa, si sa-i aduci mamei doar bucurii
Dana ch, la multe luni, sa-ti traiasca feciorasul
buna dimineatza si multzam de cafea
Mariussimiuc, lantisor si bratzara din aur, i-am pus Isabellei de la botez, adica de la 4 luni. Ce energie, ca are o gramada de energie in funduletz , uite acum si-a scos ciorapii si i-a aruncat, si-s din aia ca nu-si rupa capatzina de parchet daca aluneca. Deci, cum spuneam, mamele pun cercei la bebelushi de la nastere, o fi doamna respectiva mai cu motz, s-o fi uitat strimb ca are baiatul aurel.
Andora bine ai revenit printre noi, dar eu nu mi-am revenit dupa ce vazui pozele alea beton, si mai ales domnul catzel care se odihneste pe iarba.
Porumbel scump tare baiatul tau cu replica "te bag in frigider si apoi te maninc", sint smecheri rau copiii astia, stiu sa ne suceasca mintile, sa ne arate cit ne iubesc.
Flavia si noaptea mea a fost groaznica, a urlat Isa toata noaptea, vad ca si-a facut un obicei cu urletele. Am vazut ca de fapt, nu are nimic, vrea doar alintata.
Cami dar nu ne povestesti cum a fost cu inimioara sotzului, sau s-a lasat cu... si tzii secret.
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
sunt_mamica spune:
e al 3-lea mess pe care ma chinui sa-l scriu...cand termin de scris si vraeu sa trimit mi se deconecteaza netu
LA MULTI ANI!ILINCA SI LUCAS sa cresteti mari si sanatosi!
am fost la dr pediatru si mi-a zis ca antibioticele prescise de oftalmolog sunt prea puternice.sa-i pun doar comprese calde cu ser fiziollogic si sa o masez in coltul intern al ochiului.aaa...si sa tamponez zona cu infuzie de musetel,pe care oftalmologul mi l-a interzis pt ca e alergen.m-au capiat dr astia de totnu mai inteleg nimik...
mihami-am dat seama ca erai ocupata!sper sa fi reusit
super zona...nu ma iei si pe mine ...in rucsac ,in geamantan ..ca nu sunt grea am doar 65 de kg
camiba sa te lauzi mei !ca ai cu ce!
fetelor,tre sa-i fac luna aceasta vacc antirujeolic ilincai,dar am auzit ca e prea puternic pt 9 luni!voi cand l-ati facut?ca eu as vrea sa-l faca la 1 an !dar imi e frica de o noua epidemie...
ilinca
sunt_mamica spune:
am reusit sa trimit!
scuze pt greseli...precise=prescrise
fetelor ce se mai aude cu intalnirea din vara?sau o lasam balta?
ilinca
impreuna spune:
andreea eu am sters-o pe sara cu infuzie de musetel la ochi si n-a patit nimic. oricum parerea mea: e de preferat musetelul decat antibioticele.
brrrr, am eu ceva cu antibioticele, nu le suport, sper sa nu am nevoie de ele pt pitica mea
mmiha, cum esti mami? ai noutati?
Bimilit spune:
salutare!salutare!
sunt_mamica in urma cu 5-6 ani antirujeolicu se facea la 9 luni si nu au fost probleme.eu zic sa-l faci , desi intraba pediatru daca il mai repeta la 1an si 6 luni.
LA MULTI ANI !!!!!! sarbatoritilor.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!