Endometru, ovulatie, monitorizari si gravidute-123
Raspunsuri - Pagina 15
Catalina spune:
Neata, am inteles Bianca. Da, stiu ca exista si aceasta posibilitate si la acest moment bineinteles ca nu o exclud, nici eu, nici dr. Tocmai de aia, pe 8 imi face si echo transvag ca sa vada unde e. Nu pot spune decat ca sa dea Dumnezeu sa fie bine.
Anul trecut, cu sarcina in uter, aveam cam aceleasi simptome la inceput, doar ca mai accentuate. Dar nu vreau sa fac asocieri prea multe cu anul trecut pt ca acea sarcina m-a parasit la 6 saptamani.
Vorbesc cu mine si imi spun ca va fi cum vrea Dumnezeu. Oricum alta certitudine nu am. :-) Ma incurajez cu ideea ca inainte de stimularea asta dra m-a trimis sa fac doua sesiuni de perfuzii ca sa fiu sigura ca trompele sunt ok si am avut permeabilitate 1.
Bianca, te intrebi cum rezista unele sa lupte ani? Si eu ma intreb, sincer. Cred ca e foarte greu sa iti pastrezi ambitia intacta. In cei 6 ani de cand incercam noi, am avut multe caderi si renuntari. Ideea e sa te ridici. Sincer, daca ar fi dupa mine, as fi fost la usa Directiei de Pr a Copilului de mult dar sotul insista sa mai incercam. Stiu ca nimic nu se compara cu a da nastere copilului tau dar parca mi se pare aiurea rau sa infund bani in buzunarele doctorilor si farmacistilor si sa o iau mereu de la capat.
Daca as avea ceva solutii ce bine ar fi.
Hai, concentreaza-te pe calatorie, incearca sa gandesti ca fiecare experienta este cu totul altfel (am invatat acest lucru, daca nimic altceva, in acesti 6 ani cu varf si indesat) si ca poate tu nici nu va fi nevoie sa astepti ani. Unde scrie ca asteptarea ta nu se poate termina luna viitoare?
Mishu, ca intotdeauna esti o mare scumpa. Iti multumesc de incurajari si de cuvintele frumoase. Auzi, am pierdut postarile cand ne puneai la curent cu starea ta. Tu ce mai faci?
Va pup pe toate si inca o data va multumesc ca existati. Doamne ajuta, la toata lumea.
Catalina
iepurila spune:
Buna Dimineata de la Moldova!!!
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Mishulina spune:
Buna dimineatza !
Catalina ai dreptate si tu in ceea ce zici,e tare greu sa ramai "pe linia de plutire" cand ti se intampla atatea....Te inteleg,numai ca acum trebuie sa gandesti pozitiv,trebuie sa privesti in fatza,nu in urma!
Hai mai bine sa vorbim despre altceva ,chiar si despre mine daca trebuie,desi nu-mi place deloc
.
Eu am fost la dr pe 12.04 si am aflat lucruri uimitoare...ca de exemplu ca ovulatia la mine (mai nou) are loc mult mai tarziu decat m-as fi asteptat,adica ziua 16-17 fatza de 12-13 cum era anul trecut...A fost o mare surpriza care a schimbat mult "datele problemei"...Si in plus mi s-a recomandat inseminare artificiala dar pe prima (cea de luna trecuta) am ratat-o din motive personale...si pana nu se rezolva problema care ne-a impiedicat nici nu am cum sa mai fac mare lucru in acest sens,decat sa astept si sa sper intr-o minune pe cale naturala....
(Apropo,sper ca ai primit felicitarea virtuala pe care ti-am trimis-o,stiu ca luna asta a fost ziua ta dar nu stiu exact cand...Daca nu ai primit-o iti spun "La multi ani!" pe aceasta cale
)
Meg,no comment! ![]()
Iepu te
si mi-e dor de tine!
Va pupic pe toate si va doresc o zi buna!
Ina
melutzica spune:
,buna dimineatza si o zi de sarbatoare super va doresc
catalina,MISHU are dreptate;nu este bine sa privesti in urma,si sa-ti fie teama de ce s-ar putea intampla,pt ca nu se va intampla nimic,totul va fi ff bine ai sa vezi!Insa trebuie sa crezi cu tarie acest lucru si sa te bucuri la maxim de minunea ta!Stii tu vorba aia(de ce ti-e teama de aia nu scapi),asa ca nu are rost sa te framanti degeaba,zambeste si mergi cu drag si optimism inainte
meg,eu una fac superrrrr bine ca de obicei
,temperatura este de 37.4 iar simptome nu am inca deloc;suntem in faza de concepere inca;
Am insa un motiv de fff mare bucurie,acum ca am recunoscuta diploma,mi-am gasit un servici nou si super bestial
;de maine incep,si sunt tare emotinata,am fluturasi in burtica si imi transpira palmele
(ca inainte de examen
);insa sunt convinsa ca va fi bine si va decurge totul excelent.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
Mishulina spune:
Melule felicitari pentru job,abia astept sa ne povestesti cum ti se pare,sunt convinsa ca va fi...minunat! E un lucru meritat si pentru care ai luptat, asa ca acum astept si eu sa se iveasca si pentru mine o sansa....
Mult succes! 
Ina
iepurila spune:
Melule, Felicitari pt noul job. Cum zice scumpa mea surioara il meritai.
Si surioara draga, vine si vremea ta. Din toate punctele de vedere. M-as risca cu un pariu pt anul asta.
Dragele mele, eu maine dimineata plec in delegatie la Dunare, pana joi seara. Asa ca va rog absent motivat pt iepurila.
Dar poate mai povestim azi
Eu, iepurica
iepurila spune:
Catalina, eu zic ca fetele au fost cat se poate de clare: FARA STRESS si GANDURI NEGRE.
Vroiam doar sa-ti spun ca si eu sunt alaturi de tine si ne rugam impreuna sa fie bine pana la capat.
Eu, iepurica
melutzica spune:
Mishule

,te pup dulceatza,si uite tot ce trebuie sa faci este sa crezi in tine si in fortele tale iar astfel vei realiza absolut dar absolut tot ce iti doresti
;eu nu am asteptat sa se iveasca sansa ci am facut tot posibilul sa ajung sansa din urma si o iau ca atare;multa bafta si lutpa pt ce-ti doresti

iepurici,mersic frumos iar tie iti doresc delegatie usoara cu timp frumos
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
megbeng spune:
melu....37.4???
in a cata zi esti??
astept sa ne povestesti impresii de la job!!
vad ca si temp mea a inceput sa creasca, da asa timid ca...of! (36.7 azi, fatza de 36.3 ieri)
deci maine in cismigiu, fetele, da? ora 17 izvorul lui eminescu!!!
sa nu uitam de
pentru fetele care maine fac laparoscopia....si de paharul pentru AMELY
...wow, se vede ca iau suplimente pentru memorie, nu?
Mishulina spune:
Melule ai mare dreptate! Si eu m-am hotarat ca e timpul sa alerg eu dupa sansa numai ca io stau mai prost cu ochii si nu prea vad sansele astea....Oricum,m-am hotarat sa i-au masuri,sper doar sa se iveasca odata sansa aia ca-i arat eu ei...![]()
Surioara te
dulce si drum bun in delegatie! Ai grija de tine! Cat despre pariu...hm...eu n-as risca....![]()
Ina