groaznica usturime
As avea nevoie de un sfat.Am o usturime groanica aproape dupa fiecare contact si nu stiu ce as putea sa fac ca sa-mi treaca.Medicul mi-a spus ca vaginul meu are un mediu propice pt dezvoltarea candidei si ca ar fi bine sa ma spal o data pe saptamana cu irigatorul cu bicarbonat,dar un alt medic mi-a spus ca nu e bine pt ca nu pot dezinfecta de fiecare data perfect irigatorul si pot face alte infectii mult mai urate...am intrebat daca pot folosi un dezinfectant dar mi-a spus ca nici asta nu o sa dureze mult pt ca la un moment dat organismul se va obisnui cu el si nu va mai avea nici un efect.......deci un concluzie ce sa fac
Dati-mi un sfat !!! ![]()
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
Raspunsuri
Jocelyn spune:
jesia, cred ca poate fi si din cauza spermei lui sau de la prezervativ (depinde ce si cum) -si el trebuie sa aiba o igiena foarte stricta (nu zic ca nu ar avea, dar e posibil sa fie si problema asta) si conteaza si alimentatia lui in cazul in care faceti sex fara prezervativ. Si chestiile astea, adunate si cu problema/sensibilitatea ta pot da ca rezultat usturimea.
O alta cauza importanta ar putea fi lipsa lubrifierii vaginului in timpul actului sexual.
If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
asi spune:
Jocelyn are dreptate.Si eu am avut uneori usturimi dar din cauza lubrifierii deficitare.Am facut un tratament la Sovata(pentru infertilitate) si problema s-a rezolvat.
Sfatul meu e sa eviti spalaturile cu irigatorul ca fac mai mult rau decat bine.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
anky spune:
Si eu te sfatuiesc sa nu faci spalaturi.Daca ai candida foloseste niste ovule Ginodaktarin sau un echivalent, fara sa iti faci spalaturi.In timp nu vei mai avea aceasta problema.
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05
michelle7 spune:
jesia mie ginecologul de aici mi-a spus ca spalaturile fac f. mult rau ,ca se indeparteaza si bacteriile bune si atunci cand "raii" apar din nou, apar cu mai multa forta pt ca nu mai are cine sa-i atace.
exotic spune:
Jesia dar ti-ai facut analize tot sau doar s-a uitat la tine ,poti avea o infectie ceva,doar dupa contact te ustura?parerea mea este sa mai controlezi si alti medici poate afli totusi ceva concret.Bafta si sa ne spui ce ai facut
carmen94 spune:
si eu am auzit ca folosirea irigatorului dauneaza.eu il folosesc doar o data pe luna,dupa CM sa elimin resturile menstruale.
EXOTIC a intrebat bine.ti-ai facut analizele?poate fi o infectie urinara.eu ma confrunt cu o astfel de infectie de saptamana trecuta,dar usturimile,la mine erau in momentul urinarii.
JESIA iti doresc multa sanatate si astept vesti de bine.
carmen
malla spune:
Eu am folosit Gynozol, ovule si mi-a trecut f. repede candida. De atunci nu mai am probleme.
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana