Sex and the city

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by andre_ea

Si pretul?

Andreea, mami de Tudor (zis Dudau) - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Andreea ,

fetele au cumparat filmul de pe www.seriale.gohome.ro, dar dupa stiinta mea site-ul nu mai functioneaza;
filmul a fost 1 mil. sau 1 mil si ceva, parca, toate seriile, cu subtitrare in engleza

Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

quote:
Originally posted by andre_ea

Si pretul?

Andreea, mami de Tudor (zis Dudau) - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

LE-am luat cu 1 milion de pe site-ul www.seriale.ro
Sunt subtitrate in enleza si claritatea imaginilor e foarte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Am motiv sa ma grabesc seara acasa, sa prind serialul la Prima, nu mai stiam cum aratau fetele din film la inceput, sunt superbe!
Excelenta ideea celor de la Prima, de a redifuza serialul

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alissaa spune:

Mie mi-a placut de Burger... il mai stiti? Si de Aidan, normal!!! Le-am vazut si eu pe toate cap-coada, pacat ca nu mai fac inca un sezon, nu stiu ce o sa ma fac fara serialul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Ma bag si eu in vorba ca una impatimita de 'Sex and the city' dar nu oricum, ci la modul ca in fiecare seara dupa ce culc copiii vin in sufragerie si ma uit la un episod. Eu am primit seriile una cate una, cadouri de la sot, cu diverse ocazii, imi lipseste a cincea.
Si vorbind despre film, cel mai mult mi-a placut Aidan, baiat serios, care nu cauta aventuri ci o relatie adevarata, dupa cum i-a zis de la primele intalniri.
Belladonna, cand s-au despartit el nu s-a razbunat. Cumparase apartamentul ei si cel vecin in ideea ca le vor uni si se vor muta impreuna. cand s-au despartit a incercat pur si simplu sa reintre in posesia banilor investiti sa isi poata lua o noua casa. Mi s-a parut un comportament normal. I-a dat posibilitatea sa il ia la pretul platit de el, nu a incercat sa profite. Chiar nu stiu cum altfel ar fi putut face.

Mergi la inceput