Copilasi iunie-iulie 2003(71)
Raspunsuri - Pagina 4
nicol74 spune:
Buna !
Kehleyr nu ne-am intalnit; am fost in jur de 10, dar smecheria e ca eu am inscris-o la 251, tu ? caci mai e si 252 tot acolo.
Nici Teo nu vrea sa mearga pe tricicleta, no way, lenesa mare ...
Duminica am fost la piscina si la circ, ieri am dormit !
Vreau sa o duc la teatru, la Tandarica, Mica sirena sau Motanul incaltat, ceva de genul asta, ati fost ? la noi ar fi prima data !
O zi buna,
Nicoleta
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by nicol74
Kehleyr nu ne-am intalnit; am fost in jur de 10, dar smecheria e ca eu am inscris-o la 251, tu ? caci mai e si 252 tot acolo.
Oricum a fost sotzul, nu eu. Nu stiu care dintre ele ca si eu le confund. Cea care este cu fata inspre piateta rotunda. Cred ca e aceeasi, pentru ca la cealalata din cate stiu se faceau in septembrie inscrierile. Mi-ar place sa fie fetele colege
alexandrueduard spune:
CRISTOS A INVIAT!
Ma bucur ca va regasesc intr-un numar asa mare aici.
Noi am avut o vacanta destul de mare (21 aprilie-2 mai)si a fost foarte bine ca am stat asa mult cu baietul meu.
Am vrut sa plecam la munte, dar chiar in ziua in care vroiam sa mergem s-a imbolnavit fie-miu. Este racit, tuseste. A luat de la prietenul lui, dar acum sa spunem ca e spre bine.
Asa ca toate zilele astea am stat pe langa casa.
Pojo: spor la mutari.
Dana: eu i-am luat pantofi sport de la Leonardo (69 lei noi)si sunt de la Killtec. Sunt frumosi si au si pe roz si pe albastru. Adica sper sa mai aiba.
Crisa: si mie mi-era greu sa incep munca, dupa ce am sta atatea zile cu Alex acasa.
Alex merge si pe bicicleta(cu 2 ajutatoare) si pe tricicleta. Pe tricicleta merge de la 2 ani.
Chiar ieri a mers cu bicicleta unui copil si am vazut ca se descurca bine, chiar mi-era teama ca mergea cu viteza cam mare. Dar am zis sa nu-i cumpar inca , sa mai mearga pe tricicleta ca sa-mi scot banii care i-am dat pe ea.![]()
Cornelia:felicitari pentru Stefan. Ai baiat mare ! Eu am spus mereu ca baietii sunt mai nazdravani ca fetitele, apropo ca ai scris ca Maria statea unde o puneai.
Magda si Alex(2 anisori si jumatate)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
cgaby spune:
magda - multa sanatate lui alex! hehehe...asa vacanta as fi vrut si eu...
ieri am lenevit, la propriu...adik am dormit! pe stef l-am trimis la gradi si eu am tras la soamne...sa ma satur!
mama denaturata!![]()
pupici tuturor.
abia astept sa ne vedem...
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
Andra_ spune:
Buna fetele,
hai ca am venit si eu si apuc sa va scriu rapid una-alta, ca aici nebunia e in toi as usual (ieri am fost la serviciu sa termin o prezentare pe care am avut-o azi dimineata...
)
Ce sa va zic: frumos in Italia, dar ce-am vazut eu mi-a amintit tare de Romania - multa mizerie si indolenta, departe de rigoarea ungurilor sau austriecilor de pina la ei... Venetia - frumoasa, dar prea populata, Milano - naspa, in afara Domului nimic memorabil, Verona - fr frumoasa, nu trebuie ratata, Trieste - brr!!! Cam asta despre Italia, inca n-am vazut piesele de rezistenta (Roma si Florenta). Am trecut si prin Slovenia, care e fr cocheta, desi usor provinciala, si prin Viena pe care n-am apucat s-o aprofundez, dar e extraordinara. Febletea mea ramina (inca) Budapesta, mai cautam, mai cautam...
Despre copii: al meu e cuminte, eu merg cu el la shopping dintotdeauna, am fost chiar la Baby Expo singurei, cu el de mina, si m-am descurcat. Am vazut pe acolo o gramada de copii, toata lumea cara dupa ea 2-3 plozii, fara exagerare, erau cu copii de la 2-3 luni, la 12-15 ani, si multi cu 2-3 sau chiar 4 copii. Au si o multime de magazine, "se merita"
ca sa zic asa. Nu va mai zic de shopping: Parndorful e acelasi loc minunat de unde poti cumpara haine de firma ieftine, cosmetice Body Shop super-ieftine (1, 2 si 3 euro, farduri in 4 culori pe care aici nu ma induram sa dau 4-5 sute de mii le-am luat acolo cu 3 euro
) sau magazine de incaltaminte ptr copiii super meseriasa (by the way: i-am luat lui Luca sandale cu piele pe talpa, fr misto, dar ii sint mici, desi nr. lui - 25, daca va intereseaza le dau).
Am gasit si un magazin Disney de unde am luat masina lui Buzzlightyear si Woody din Toy Story
si am plimbat-o prin toata Venetia si Murano
, as fi luat tot magazinul daca era dupa mine.
O sa ajung sa pun si poze, inca nu stiu cind ca sint sub presiune continua cu jobul si gradinita, trebuie sa ajung si eu sa inscriu plodul sa-mi iau de-o grija, sa termin de spalat muntele de rufe, si apoi mai stam de vorba. Daca vreti sa ne vedem in w-e sint pentru, dar sa fie duminica, ca simbata am o nunta 

pup u,
Andra
carmenutza spune:
Asaaaa, cu ce sa incep?! Hristos a inviat!
Tocmai ce ne-am intors de la munte, din Moeciu. Frumos dar vant si o camera nu tocmai grozava, a fost chiar prima oara cand Maya a cerut la Bucuresti ca ea nu doarme acolo.
La capitolul obraznicii ne inscriem in lista cu brio.Sa va mai povestesc fazele recente pe care mi le amintesc.
Munte, in masina unor prieteni muzica Doors, la care fi-mea mare melomana de altfel, imi spune:" auzi mami, melodia cu come on baby light my fire"si incepe sa cante refrenul.
Ieri seara, inainte de culcare isi aduce aminte ca acum doua zile: "la televizor era publicitate si un nene a spus, <lumea se descopera in joaca>"...nici acum nu m-am dumirit ce reclama este, daca o fi vreuna.
Minte de rupe si inventeaza tot felul de povesti. De ex, de Paste a primit niste cadouri de la mama.Eu ii spun:
-hai sa o sunam pe buni sa ii multumim pentru cadouri.
ea: Dar deja am sunat-o.
eu (mirata): da? si ce a zis?
ea: ti-au placut cadourile Maya? Da? Bine am sa-ti mai aduc. ....asta a zis. vezi, ti-am zis ca am vorbit?!
Raspunsul firesc si la ordinea zilei este "pentru ca nu vreau eu" si tot asa.
Mi-ar surade si mie o intalnire cu voi, fie cu pitici, fie fara.
madic spune:
BYCHI - ti-am raspuns, chiar daca tare tarziu, la PM.
Bun venit fetelor care s-au intors din concedii, vad ca strangem randurile si poate-o punem si de-o intalneala.
Va pup si sper sa am maine mai mult timp de sporovait.
alexandrueduard spune:
Buna dimineata!
Carmenutza: ma bucur ca ne dai vesti despre voi si ca sunteti bine. Pupici Mayei.
Magdone: sa ne dai vesti cat de repede poti.
Madic: sa inteleg ca ati terminat vacanta si ai intrat iar in paine?![]()
Magda si Alex(2 anisori si jumatate)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
Kehleyr spune:
Carmenutza, ce bine ca avem fete care apreciaza muzica buna
. Fi-mea asculta numai rock, si cand ajunge la alea mai lente plange ca "nu v'eau cu pianu'" ca ea vrea cu basu'. A se intelege ca in fiecare seara mai nou ascult Warriors of the World (asta-i Manowar
) si fi-mea cu taica-su danseaza. Ce mai, la toamna o luam la concert
.
Magda, mersi de pont, ne-am luat adidasi Killtec
.
Nicol, am verificat, la 251 am inscris-o.