Clinici FIV strainatate

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Multumesc Pis si Andicu pt. urari si Dumnezeu sa va de-a si voua bbi mult visati.Eu stiu foarte bine ce inseamna asa ceva.Clinica este in Hannover.In Stuttgart este o klinica mult mai buna si cu sanse de reusite mult mai mari si nu trebuie nici sa te transporti dupa ET.

Cristian - 31 mai 2005
http://photos.yahoo.com/ddenisa73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Si inca ceva, la clinica asta nu se aleg embrionii si nici macar nu iti spun ce celule au.Nu se face eco dupa transfer. Si aici sansele se reduc la jumatete pt. embrioni congelati si nu iti pun mai multi de 3.La mine au ramas 2 din 3.Mai am 6 la congelator si desi scad sansele de la an la an eu vreau sa-i pun.Poate o vrea Dumnezeu sa- mai fac lui Cristian un fratior sau o surioara.As zis ca daca nu eu ma gandeam sa fac la Medsana in Romania ca auzise ca pun multi embrioni,etc,dar voi m-ati facut sa cred ca m-am inselat si ca ma voi indrepta spre Szeged

Cristian - 31 mai 2005
http://photos.yahoo.com/ddenisa73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Zisacami ma bucur ca ai aparut. Ce mai faci, mai incerci un nou FIV?
Crinuta vad ca te gandesti din ce in ce mai des la un nou FIV si asta cred ca e un lucru bun, a revenit optimismul pe meleagurile tale.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Pis as vrea mult sa reusesc sa fac FIV, cel tarziu la inceputul toamnei. sper sa reusesc sa fie cum vreau eu.... Catelusa mea e bine, e o scumpa, nu stiu ce m-as face fara ea. Animalutele tale ce fac (tu ai si catel si pisica, nu)? Tu cand te gandesti sa faci urmatorul FIV?
Cristinici optimismul meu vine, pleaca, nu mai stiu nici eu cum sunt. Uneori parca nici nu mai stiu ce vreau. Dar imi revin repede. Tu te-ai hotarat cand faci urmatorul FIV? Unde vrei sa mergi?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Pis Intr-adevar la 10.000 $ CAD ma refeream in postarile trecute, asta in ideea ca voi face cu blastocist de data asta. S-ar putea sa coste chiar mai mult pentru ca eu vreau si cu diagnostic de preimplantare genetica si poate chiar o alta metoda mai noua combinata cu ICSI ( de exemplu ICSI + MESA sau SUZI + MESA ), momentan nu stiu nimic, abia dupa ce voi ajunge acolo si voi face noi investigatii, voi hotari de comun acord cu dr. ce anume voi face mai departe.
Da, m-am hotarat pentru anul acesta in principiu, insa nu voi mai anunta pe forum decat rezultatul. Sa nu ma intelegeti gresit, dar nu imi face bine deloc sa mai discut despre asta in perioada tratamentului. Problema e ca am mai consultat un alt medic, care mi-a spus ca am uter bicorn. Imi amintesc ca si medicul din Canada mi-a spus acelasi lucru, insa eu l-am contrazis foarte convinsa, ca dupa 2 laparoscopii si o histeroscopie, dr. care ma trata ar fi trebuit sa vada asta! Asa ca eu sunt la stadiul in care nu stiu cu certitudine ce diagnostic am si voi merge in Canada pt. investigatii complete, iar apoi daca totul e ok, voi trece la a patra incercare. De data asta nu mai vreau sa ma grabesc.
In ce priveste clinica din Suedia, momentan nu pot sa-ti spun nimic, eu aveam informatiile de la Romaniaau pe PM, insa mi s-au sters o parte din mesajele private, pur si simplu. Acum ea este in vacanta de Paste si cum voi reusi sa iau legatura cu ea si sa aflu ceva, iti voi spune.
Crinuta71 La ce i-am scris lui PIS ma refeream, insa nu am avut timp sa-ti dau detalii.
Denisa73 Motivul pentru care am facut FIV la Medsana a fost acelasi, anume ca pun mai multi embrioni ... din pacate dupa ce am patit-o pe pielea mea am vazut ca desi mi-au transferat 4, doar 2 erau dezvoltati normal pentru stadiul de 48 de ore! In Canada nu pun mai mult de 2 embrioni, abia dupa 37 de ani accepta sa puna 3. In ultimele luni au fost 4 fete pe forum, care au reusit cu un singur embrion, ceea ce mi-a redat increderea ca se poate si ca nu nr. conteaza, ci calitatea lor!
Cristinici Nu am vrut sa mai apar in ultimele luni si cred ca nici in continuare, decat pentru felicitari. La subiectul asta nu m-am putut abtine. Din cauza convingerilor mele ( in ce priveste FIV-ul la Medsana si la superficialitatea dr. care m-a tratat timp de 6 ani ) am intrat intr-o oarecare disputa cu cineva de pe forum si vreau sa evit anumite situatii. In plus, nu as vrea sa se inteleaga ca fac reclama clinicii din Canada, sunt constienta ca nu multa lume isi permite sa faca FIV acolo, am afisat adresa de web doar pentru diverse informatii ( preturi, metode, statistici - rate de succes, medicamente folosite, etc. )

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Crinuta m-am hotarat la urmatorul FIV la sfarsitul lui octombrie si tot la Giulesti, daca nici acum nu voi reusi ma voi mai gandi sa merg la szeged.
Zisacami astept sa te mai vad si sa ne dai pana la sfarsitul anului vestea cea buna. Si eu sunt anul asta la a 4 a incercare.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Cristinici A patra incercare sa speram ca va fi cu noroc, pentru amandoua! Am uitat sa spun ca am inceput tratamentul Liviei de ~ 1 luna de zile si cred ca deja are efecte: Inainte de FIV aveam un chist endometriozic pe ovarul drept de 1 cm + un mic nodul fibromatos; dupa FIV chistul s-a redus la 0,67 x 0,70 cm, iar in prezent nu mai exista deloc! Vreau sa tin tratamentul asta 4 luni si sunt convinsa ca-mi va mari sansele la FIV.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ma bag si io pe'aci
zisaCami si cristinici io tin pumnii sa reusiti!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Crinuta suntem hotarati pentru inceputul acestei toamne, "animalutele" fac bine si imi mananca urechile, dar sunt absolut fantastice...
Cami multumesc pentru adresa de web, sunt foarte multe informatii , mai ales cele despre metode sunt foarte importante. Eu mi-am propus in week-end sa citesc in liniste , este un site care merita recomandat. Am facut la aceeasi clinica si la acelasi doctor in care mi-am pierdut total increderea asa ca nu mai are rost sa comentez...Parerea mea este ca nu numarul mare al embrionilor face diferenta ci calitatea lor. Cami te asteptam cu vestea buna pana la sfarsitul anului...
Cristinici felicitari pentru decizie , eu iti doresc sa fie ultima incercare si la finalul ei sa sarbatorim...

Va imbratisez pe toate cu drag...

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Cami , eu astept cu drag sa-mi spui ca ai reusit anul asta!indiferent cand vei face iar FIV, sa nu ne uiti si sa ne dai vestea cea mare!
Cristinici, la fel si pentru tine! indiferent unde il vei face pe al4 lea, eu sper sa fie cu reusita!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput