Mamici de martie - aprilie 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 8
dananita spune:
Aida, si eu ti-am trimis mail mii de multumiri!! Am si agatat pozelecu Gansacul cel Grasan zis si Berlioz.
Dana & Alexandru
POZE cu DANA
ema.72 spune:
LA MULTI ANI CIUF! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii si realizari alaturi de cei dragi. .
Noe si noi ne plimbam prin Carol dar in week-end ca e tati acasa sa ne duca cu masina. Poate ne vedem pe alei.
Pupici si numai bine va dorim.
Ema si Mario
micaalsa spune:
Mara, l-am trecut si pe Iustin Sebastian pe listuta, sper sa mai pot da si eu cate-o manuta de ajutor la lista macar acum cat e mama aici si ma ajuta cu zvapaiata mea mica.
Mariana, pana la 6 luni e posibil sa am programul asta? Nu stiu zau daca ma tin pe mine nervii ... pai tu chiar esti o mamica eroina, cu 3 copilasi si doar cate 2 ore de somn ... si forumul . N-ar fi mare bai la noi sa dormin doar 2 ore daca dupa ce s-ar trezi ar manca linistita si am sta cumintei ... dar noi ne agitam ca si pestele pe uscat, urlam non stop si trec si 3 sau 4 ore pana sa facem nani iarasi. Eu sper totusi dupa botez (care e duminica asta) sa ne mai linistim ca e jale altfel.
Nshiro, Iulia a pus 1,300 kg in 3 saptamani, in ultimele 2 saptamani a pus cate 400-500 grame pe saptamana. Ma si minunez cum poate sa puna atat de mult la cat de agitata e ... nu vreau sa-mi inchipui la cate kg ar ajunge daca ar fi un copil linistit.
Tinutza ... stai linistita, niciodata nu-i prea tarziu Nu facem schimb de bebei? Si eu vreau copil cuminte Acuma-i mama pe la mine si mai fur cate-o ora de somn dar nu vreau sa ma gandesc cum va fi cand ea pleaca. Asa ca daca m-apuc sa scriu cine stie ce minunatii si prostii pe forum sa stiti de la ce mi se trage
Anamaria de Iulia (23.03.2006)
Pozele mele
ANDREEA GEORGIANA spune:
Noe,Biencuta ta este o scumpete!
Noi stam in Pieptanari,aproape de Parcul Carol,asa ca poate ne intalnim incepand de saptamana viitoare,cand scot si eu masina din curte si imi fac curaj sa plec cu puiuta la drum.Vom ajunge si la Moghioros,unde ne vom plimba cu prietenii nostri buni,asa ca poate ma intalnesc si cu mamicile din Dr.Taberei.
Eu iti recomand crema antivergeturi de la Chicco.este super eficienta,mare si costa in jur de 600.000.Eu am folosit-o si a dat rezultate.
Zuzilici eu folosesc de ceva vreme mameloanele de silicon de la Avent(cele mai mici) si am scapat de ragade.Aveam sfarcurile distruse si stateam mereu cu sanii goi si unsi cu diverse creme.Acum bebita nu mai vrea sa suga decat din mameloanele de silicon(se si umplu cu laptic care curge mai repede si mai mujlt astfel).
Tina si noi ne rasfatam zilnic cu filme,gratie bebitei somnoroase(uneori).Alteori ne uitam la TV impreuna.
Te mai doare epiziotomia?
Eu nu am deloc pofta de mancare,am ajuns sa ma hranesc cu Supradyn si alte vitamine.Asa nu inseamna ca si slabesc,desi nu asta imi doresc.As vrea sa pot manca,macar pt. a produce laptic de calitate.
Mai trece cineva prin asta?
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
ANDREEA GEORGIANA spune:
Aida,stai linistita ca pastram ceva forte pt. galeria finala.Acum,mai presus de orice...DOOOOOOOOOOOOOOOORMI!Tare iti vei dori asta dupa nastere si nu prea vei apuca.
Tcelen,dulcica ta a cam plans la botez,cand a dat de cristelnita,dar asta nu o face ai putin dulce!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Cosmina spune:
CIUF, LA MULTI ANI! O VIATA FRUMOASA ALATURI DE MINUNILE TALE!
Fetele merci pt. raspunsuri. Ma cam speriase sughitul asa des. M-am mai linistit acum.
Voi cand le-ati taiat prima data unghiutele?
Si acum o intrebare mai "colorata": e vorba de culoarea la caca. E normala doar sa fie verde galbui sau e ok si un verde putin mai inchis printre ala verde galbui?
Fetele vreau si eu parola de la contul comun sa pun niste poze. Am mai cerut-o... Merci mult.
Cosmina si Harris
Cosmina spune:
merci mult aida. l-am primit. nastere usoara! inca nimic?... iti tin pumnii. te pup.
Cosmina si Harris
aida_o spune:
Cosmina,
nu, nimic...
ma apuc sa fac o supa de galuste, ca sa fac si eu ceva "efort"
40+3
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)