Clubul optimistelor (9)
Raspunsuri - Pagina 5
SunSmile spune:
Bine ma, fie!...Modeste rau! Nu mai are loc lumea de noi, de atata modestie adunata la un loc!
Acush trebe sa merg cu Alex afara si-i iau si pe socri! Sa-i mai alerge si pe ei!
EDIT: un pupic special pt finutza mea cea visatoare! Bun revenit, scumpi!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
daniela_daneza spune:
Sper ca pt. mine era pupicul NASHA ? Saru*mana !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
SunSmile spune:
Da finutza, pentru tine! Pupi
quote:
Originally posted by daniela_daneza
Sper ca pt. mine era pupicul NASHA ? Saru*mana !
Dany
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
daniela_daneza spune:
Nasica, tre sa ma ajuti cu finul? Ca e cam timid? Cum il conving?
Dany
alexa si mami spune:
salutare optimiste!!!
cum e vremea la voi? la noi s-a stirnit o furtuna de ...zici ca e uragan. nasol.
puteti sa ma lamuriti si pe mine cu ceva? stiti de tati cu hernia, acu' as vrea sa stiu si eu oare poate evita tietura, adica sa se poata repara printr-o interventie laparoscopica? pliz, daca aveti informatii sa-mi spuneti si mie. anticipat
alexa
georgi75 spune:
Aloooooo.......Ce-i aici?
Sunule io ma oftic ca nu-ti vad pozele celelalte.De ce?Le pitishi?
Ce spuneti voi acolo?Slabe?Uluca?io sunt SCHILO (asa-mi zice tati atunci cand sunt in toane bune;cand nu sunt, nu indrazneste )
Deci sa nu va prind ca-mi ziceti asa... ca va bat
Scoancsa de fi-mea nu vrea sa bea nici ceai nici suc de portocala cu prafurile alea in ele..Si asa ma enerveazaaaaaaa....
Danezo tu te-ai plimbat cel mai mult.Ai venit abia azi..Ai mai facut ceva?Si stai un pic tu o pui pe Sun nasha fara sa spui la nimeni?Poate ca si io eram disponibila.
Si ce sa va mai zic? Ma duc sa-mim schimb maimutza ca a facut kk.In sfarsit, fara ajutor.Sunt taaaaare fericita.
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
daniela_daneza spune:
Georgiana, nu te supara frate !Dar sun* s-a oferit saptamana trecuta cand am vazut si pozele si cand am vb noi pe mess,,,dar pun mai multi nasi,,,nu-i bai.Fin sa fie....
Dany
georgi75 spune:
Adicatelea tu ai vorbit cu Sun pe mess?Cu mine nu vrea sa vorbeasca hotomanca.Inca astept sa ma primeasca pe listuta ei.Sunuleeeeeeee ma primesti?
Bai ma uit la Din dragoste.Vin cate unii.....vai steaua lor.
Danezo ce zice finu?
Avem si POZE
SunSmile spune:
Bhey io si acum ti-am scris
Dar tu nu raspunzi! Hotomanca esti tu!!! Ete sor'mea...schilo 2 io-s!
quote:
Originally posted by georgi75
Adicatelea tu ai vorbit cu Sun pe mess?Cu mine nu vrea sa vorbeasca hotomanca.Inca astept sa ma primeasca pe listuta ei.Sunuleeeeeeee ma primesti?
Bai ma uit la Din dragoste.Vin cate unii.....vai steaua lor.
Danezo ce zice finu?
Avem si POZE
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
daniela_daneza spune:
Georgi, nush ce face? Probabil ca bine, se gandeste la ziua de maine , cand ne vedem....D c nu vb cu sun* ?
Dany